Lunch: Tosti met komijn, kaas en aubergine

Hey daar! Vandaag is een vrije dag, jeeeeej, midden in de week! Jongens, werken is heel leuk, maar man, wat is het fijn om zomaar door de week een dag vrij te zijn. Die tijd tijdens je studie dat je nog best behoorlijk zelf kan bepalen of je naar school gaat of ff in je bed blijft liggen, god, wat mis ik dat. En daarom ben ik vandaag dolgelukkig met de vrije dag en sliep ik eens ouderwets uit; tot 12 uur. En om 2 uur gingen we lekker douchen, heerlijk. En ik zit nog steeds praktisch in pyjama, terwijl het half 4 is. HEERLIJK. En óók lekker aan een vrije dag; ik kan weer wat extra bloggen! Zo had ik nog foto’s van m’n lunch van afgelopen zaterdag die ik heel graag met jullie deel, want man wat at ik lekker!

Nodig voor één persoon: 2 plakken aubergine – kaas – pistolletje – 1 theelepel komijnzaad 
Je houdt dus giga veel aubergine over, maar dat kun je ’s avonds were gebruiken voor een van deze recepten.

Snij je pistolletje doormidden en doe op beide kanten lekker veel kaas en wat komijnzaad. Leg de plakken aubergine ertussen en bak dit af tussen een tosti-ijzer. Zorg dat je pistolletje flink plat wordt. Bij mij paste het gewoon tussen zo’n classic tosti-ijzer; even proppen maar dan past ’t prima.

Omnomnomnomnom, dit is zoooo lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. En dat kan nu ook want ik heb bij m’n housewarming een dikke aubergineplant gekregen met duizend aubergines eraan, dus voorlopig zit ik wel goed in de voorraad. 🙂

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Lunch: Tosti met komijn, kaas en aubergine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *