Lunch: tortilla’s met avocado, gebakken ei, alfalfa en basilicum

Goedemorgen goed volk! Twee dagen geleden lunchte ik vrij voortreffelijk. Ik had nog wraps in huis, nog een ei, nog avocado, nog alfalfa en zelfs nog parmezaanse kaas. En maakte daar eens even een heerlijk hapje van.

Nodig voor één persoon: 2 tortilla’s – 1/2 avocado – 1 ei – beetje alfalfa – beetje parmezaanse kaas – paar blaadjes verse basilicum – peper & zout

Bak de tortilla’s in een droge pan totdat ze een beetje verkleuren. Zodra je ze uit de pan haalt en op een bord legt worden ze een beetje knapperig. Is tof.

Bak in de tussentijd een ei in een pan, zoder de dooier te breken.

Prak een avocado helemaal fijn en smeer één tortilla er mee in. Leg het gebakken ei met hele dooier er op en top af met peper en zout, alfalfa en wat geraspte parmezaanse kaas. Doe dan de tweede tortilla er op en druk dit lekker aan, zodat het eigeel zich verdeeld over de hele maaltijd. Eet smakelijk!

Toplunch. Al zeg ik het zelf. 😀

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…

Eén reactie op “Lunch: tortilla’s met avocado, gebakken ei, alfalfa en basilicum

  • Dominique zegt:

    Oooohh, dit is echt heel simpel en lekker. Ik heb hem met een piadina gemaakt (Libanese wrap, ook gewoon bij de Appie te koop) en ik denk dat die dan nog lekkerder is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *