Lunch: Toast met kruidenroomkaas, gerookte zalm uit de oven en spinazie

Joehoe! Onlangs was het weer eens tijd voor een lekkere lunch want het was weekend en ik had er de tijd voor! In de koelkast (die overigens echt overvol was op dat moment) lagen nog roomkaas, gerookte zalm en wat spinazie (jeweetwel, van m’n vorige filmpje) en dus besloot ik daar eens een toastding mee te maken. En dat slaagde behoorlijk goed, moet ik toegeven.

Nodig voor één persoon: 2 sneetjes witbrood – twee eetlepels kruidenroomkaas – wat gerookte zalm – een handje verse babyspinazie

Smeer het brood in met een dikke laag kruidenroomkaas. Verdeel de zalm erover en doe dit zo’n 5 minuutjes in de oven. De zalm moet helemaal verkleurd zijn (niet meer doorzichtig, maar een vaste kleur hebben) en het brood moet een beetje knapperig en getoast zijn. Doe er dan een paar blaadjes spinazie (rauw) op en klaar! Prima lunch hoor 🙂

En zo kom je tenminste van je spinazie af, man wat heb ik dat vaak en veel in huis. Maar goed, wel lekker :D.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

2 reacties op “Lunch: Toast met kruidenroomkaas, gerookte zalm uit de oven en spinazie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *