Lunch: Salade van avocado, mango, vijgen, sla en balsamico dressing


Joehoe! Gisteren & vandaag stond ik eindelijk weer zelf in de keuken. Nu maakte ik gisteren een leftover-maaltje van speltpasta met diepvriesspinazie, groene paprika, prei, kip en roomkaas. En dat was prima, maar niet echt blogwaardig. Vanavond ga ik lekker een pompoensoep maken, want het is weer pompoenseizoen en bijna Halloween, dus jeej! En vanmiddag lunchte ik een salade. Waarom ik nú blog.

Nodig voor één persoon, lunchsalade: wat blaadjes kropsla – 175gr mango – 1/2 avocado – 1 vijg – wat balsamico (stroop/dressing/substantie)

De sla was je even met water en leg je onderin de schaal. Daarop de mangostukjes, in stukjes gesneden avocado en in partjes gesneden vijg. Je topt af met wat crema di balsamico, die ik uit Italië heb, maar in zekere vorm ook verkrijgbaar is bij AH.

Het was een lekkere, zoete salade, waar nog wel iets hartigs doorheen had gemogen, maar ook in deze vorm was hij lekker en prima te eten. 🙂

Dus dat was mijn lunch van vandaag! Straks duik in de keuken in om een pompoensoepje in elkaar te flansen, dus see you laterrrrrr.

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *