Lunch: Pantosti met ei, kaas en metworst

Hello! Vandaag zat ik toch weer thuis, ondanks mijn goede voornemens om naar kantoor te gaan vandaag. Te veel pijn om te lopen en dus maar weer met ‘t been omhoog op de bank. Voordeel van thuiswerken: ik kan lekker losgaan in de keuken op mijn lunch! Daarom maakte ik vandaag een pantosti met kaas, ei en worst. En dat was lekker 🙂

Nodig voor één persoon: 2 sneden bruin brood – 1 ei – 1 plak kaas – 2 plakjes boeren metworst

Breek het ei in een diep bord, kluts door elkaar en week je brood hierin aan beide kanten. Leg dan een plak kaas en de worst tussen je weke boterham en bak in olijfolie aan beide kanten knapperig. Heb geduld; haal de tosti pas uit de pan als de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!

Ik vond ‘m lekker, maar deze variant met salami was wel echt veel smakelijker. Maar goed, de lunch is weer achter de kiezen en it was good.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER TOSTI’S:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *