
Een goede reden om niet te bloggen toch, woensdag? ;-). Donderdag had ik alleen een iets minder goede reden. Ik was weer even lekker een avondje thuis (en BRAK! ik moest donderdag natuurlijk gewoon werken..) en at spaghetti. Daarover blog ik straks nog, want dat lukte donderdagavond zelf niet omdat ik ben begonnen aan de serie Girls en ik ben hooked. Dus mijn leven is totaal voorbij. Niet te doen. Slecht excuus, maar ik kon dus niet bloggen donderdag, haha.
En vrijdag ging ik uit eten met twee vriendincollegabloggers en dat was heel gezellig ennnn daar blog ik zo nog over!
Nu dan maar eens even over m’n lunch van vandaag. Het is nu zaterdag, ik heb tot nu toe een vet lekkere dag met zon & poezen in de tuin, diehard goed gezwommen, wasjes gedaan, afwas gedaan en een verrukkelijke lunch. En die lunch, daar ga ik je nu over vertellen.
Nodig voor één tosti: 1 plak belegen kaas – 1 plak salami – 2 sneetjes casinobrood – 1 ei
Kluts het ei in een diep bord. Leg je brood hier in en dep de buitenkanten in het ei. Leg je kaas en salami tussen je broodje en bak in olijfolie in de pan. KLAAR!
En man, deze tosti jongens. Dat is toch gewoon perfectie? Zo verrukkelijk dat ‘ie een beetje klef van binnen is, doordat ‘t ei natuurlijk lekker in het brood zuigt en dan toch een beetje knapperig aan de buitenkant en lekker smaakvol door de salami. Echt een aanrader vind ik ook om je tosti met barbecuesaus te eten, zo lekker!
Dus, maak dit. Het hoeft niet als lunch, het mag ook als avondmaal. Zo. lekker.
Ik heb trouwens het plan om echt meer tostirecepten klaar te gaan maken en online te gooien. Ik ben zó fan van tosti’s en je kunt er zo lekker mee variëren. Lijkt dat je leuk?
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!



klaas zegt:
Heerlijk zo'n tosti. Het blijft heerlijk om in de ochtend een heerlijke tosti te maken!
leonie zegt:
precies!
Anoniem zegt:
JAAA meer tosti recepten! Ik heb een huisgenoot en die is tosti addict 😛
leonie zegt:
Ah zo goed! Heb je er inmiddels al iets aan gehad?
Anoniem zegt:
Ik eet zelf altijd tosti's met knakworst erin!! Echt super lekker maar deze ga ik ook proberen.. klinkt super.. krijg er honger van 🙂
leonie zegt:
Oh mijn god, dat lijkt me gruwelijk en moet ik ook eens proberen!
Raquel zegt:
Ik heb hem vanmiddag geprobeerd met ei. Super lekker! Cocktailsaus smaakte ook goed on the side 🙂
leonie zegt:
Nice! hahaha wauw, cocktailsaus lijkt me heftig erbij!
Merel Witteveen zegt:
Ik heb ongeveer dezelfde lunch gehad. Maar dan zonder het ei. Kreeg gelijk zin in de tosti toen ik hem zag op bloglovin'!
leonie zegt:
Haha zo hoort het 😀
JulieStarr zegt:
Dit klinkt echt ZO lekker, dat wil ik wel eens proberen! 🙂
leonie zegt:
Zeker doen, vet heerlijk is het!
Eilish (artisticstateofmind) zegt:
Ik vind een tosti met salami veel lekkerder dan met ham, yuummyyy
leonie zegt:
Vind ik ook 😀
[email protected] zegt:
Jaaa, meer tostis!!! Zelf hou ik niet van salami, maar mijn vriend is er gek op! En met alleen kaas lijkt hij me ook heerlijk 😉 x
leonie zegt:
Nice 😀 Heb je er al een klaargemaakt inmiddels? 😉
Amelie zegt:
Ik ben niet zo'n fan van salami, maar met ham lijkt dit me een vet lekkere tosti!!
leonie zegt:
Ja, ham zou ook prima gaan!
Sylvia zegt:
Haha, groot gelijk. Heerlijk, zo'n feestje op z'n tijd 😉 Die tosti ziet er verrekte goed uit!
leonie zegt:
Thanks 😀
Ellen Van Gool zegt:
Ik heb me pas een grill aangeschaft, dus laat die receptjes maar komen!
leonie zegt:
Nice, ik hoop dat ik er zaterdag een voor m'n verjaardag krijg!
Boudewijn zegt:
Pitabroodje met pesto, kipfilet, mozarella. Beetje chili-chillasaus, hop gaan!
leonie zegt:
Oh mijn god dat klinkt heerlijk!
Marloes zegt:
Jaaaaaa tosti's zijn te gek. Ik vraag me wel af of je het ei niet proeft want ik ben zo'n sukkel die geen ei lust 🙁
Danny zegt:
Je kan ook een klontje boter smelten in de magnetron en de buitenkant van je brood daarmee insmeren. Krijg je ook een prachtige goudbruine kleur (en smaak) van.