Awesome tosti: Kaas, salami, ei en barbecuesaus

Dag leuke mensen! Jemig, het gaat echt slecht met mijn goede voornemens, precies zoals het hoort. Ik heb vanochtend een dikke dikke afwas gedaan, terwijl ik eigenlijk iedere dag mijn afwas zou moeten doen, volgens mij voornemens. Én ik zou iedere dag bloggen, maar de laatste blog online is die van dinsdag. En het is nu zaterdag. Boeeeee! Maar op zich had ik goede redenen want ik had een awesome drukke week. Ik heb woensdag echt de beste party van 2015 gehad. Nu denk je, dat is makkelijk want het is nog maar net 2015, maar holymoly wát een vet feest. Ik was woensdag naar de uitreiking van de Gouden Loekie met collegafriend Marte in de Gashouder in Amsterdam. We waren bij de live televisieshow en daarna de dikke afterparty, waar allemaal reclamemensen losgingen in gala-outfit. Het begon ietwat braaf, maar later ging het heeeelemaal los en het was zo heerlijk. Woensdagavond, open bar, goeie muziek, goeie cocktails en goed gezelschap. Man, wat hebben we gedanst!

Een goede reden om niet te bloggen toch, woensdag? ;-). Donderdag had ik alleen een iets minder goede reden. Ik was weer even lekker een avondje thuis (en BRAK! ik moest donderdag natuurlijk gewoon werken..) en at spaghetti. Daarover blog ik straks nog, want dat lukte donderdagavond zelf niet omdat ik ben begonnen aan de serie Girls en ik ben hooked. Dus mijn leven is totaal voorbij. Niet te doen. Slecht excuus, maar ik kon dus niet bloggen donderdag, haha.

En vrijdag ging ik uit eten met twee vriendincollegabloggers en dat was heel gezellig ennnn daar blog ik zo nog over!

Nu dan maar eens even over m’n lunch van vandaag. Het is nu zaterdag, ik heb tot nu toe een vet lekkere dag met zon & poezen in de tuin, diehard goed gezwommen, wasjes gedaan, afwas gedaan en een verrukkelijke lunch. En die lunch, daar ga ik je nu over vertellen.

Nodig voor één tosti: 1 plak belegen kaas – 1 plak salami – 2 sneetjes casinobrood – 1 ei

Kluts het ei in een diep bord. Leg je brood hier in en dep de buitenkanten in het ei. Leg je kaas en salami tussen je broodje en bak in olijfolie in de pan. KLAAR!

En man, deze tosti jongens. Dat is toch gewoon perfectie? Zo verrukkelijk dat ‘ie een beetje klef van binnen is, doordat ‘t ei natuurlijk lekker in het brood zuigt en dan toch een beetje knapperig aan de buitenkant en lekker smaakvol door de salami. Echt een aanrader vind ik ook om je tosti met barbecuesaus te eten, zo lekker!

Dus, maak dit. Het hoeft niet als lunch, het mag ook als avondmaal. Zo. lekker.

Ik heb trouwens het plan om echt meer tostirecepten klaar te gaan maken en online te gooien. Ik ben zó fan van tosti’s en je kunt er zo lekker mee variëren. Lijkt dat je leuk?

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

26 reacties op “Awesome tosti: Kaas, salami, ei en barbecuesaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *