Lunch: Chicken fajita met avocado en veel meer lekkers van een SUBWAY restaurant

Dag leuke lezers! Het is knettergoed weer en daar ga ik echt heel goed op. Ik hóu van zonneschijn (wie niet) en ben dan ook heel veel buiten in de zomer. Lig ik niet te bakken in mijn voor- of achtertuin, dan vind je me wel op het terras of in een park. Zo ook vorige week. Met een goed gevulde strandtas met zonnebrand, een krantje, drankjes én een broodje van SUBWAY restaurant. Want: ik hou van eten & drinken in het park, maar ik heb niet altijd zin om thuis iets klaar te maken. En dus reed ik even langs een SUBWAY restaurant voor de Chicken Fajita, waarop je tegenwoordig avocado kunt toevoegen. En I love avocado, dus dat is tof.

Op de Chicken Fajita van een SUBWAY restaurant vind je verder: kruidige kipfilet en ik heb gekozen voor tomaat, komkommer, ui, augurk, sla en jalepeño pepertjes. Je betaalt 60 cent meer (bij een Sub van 15 cm) voor de avocado, maar ik vind ‘t ‘m waard.

Naast de SUBWAY heb ik nog een paar andere favoriete afhaalplekjes in Amsterdam voor een picknick. Zo kun je bijvoorbeeld bij een restaurantje op de Overtoom een hele picknickmand halen en die leegeten in het Vondelpark (vet chill), en soms presteer ik het zelfs om gewoon pizza te bestellen in het park, hahaha. Why not? Maar: als het bloedheet is gaat m’n voorkeur toch uit naar een lekkere vers bereide maaltijd. Zoals dit broodje ;-). Hoewel hij er op de foto wellicht niet heel fris uit ziet, maar wat wil je: ik had vijfhonderd dingen in m’n strandtas zitten en was vergeten dat m’n broodje onderop lag. Oeps. Evengoed was ‘ie heerlijk trouwens ;-).

Wat eet jij als je in het park zit? Maak je zelf iets klaar, ga je makkelijk voor stokbroodjes met verschillende dipjes of zou je bijvoorbeeld ook wel langs een SUBWAY restaurant gaan?

Geniet van het mooie weer! Dan ga ik dat nu ook weer doen 🙂 Bye!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Dit is een advertorial.

6 reacties op “Lunch: Chicken fajita met avocado en veel meer lekkers van een SUBWAY restaurant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *