Hi there! Afgelopen zondag heb ik alvast mijn eerste kerstmaaltijden klaargemaakt en daarbij had ik vijgen en gorgonzola over. En dus bedacht ik een lekkere lunch van brood met vijgen, gesmolten gorgonzola en sla. En men, dat was lekker.
Nodig voor één persoon: 1 broodje – 2 (ietwat kleine) vijgen – beetje gorgonzola – eikenblad slamelange
Doe de vijgen met gorgonzola eventjes in de oven. Je snijdt de vijgen in partjes, brokkelt er wat kaas over en dan op een bakpapiertje zo’n 5 minuutjes warm worden/smelten op 180C. Doe sla op je broodje en leg de vijgen met gesmolten kaas er op. KLAAR.
Fucking heerlijk.
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!
JulieStarr zegt:
Yum! Ik ben dol op gorgonzola! 🙂
leonie zegt:
Ja wat een uitvinding he? Mmmmm!
Roos' notes | Roos zegt:
Dit ziet er echt te lekker uit!
leonie zegt:
it was :):):)
Resy zegt:
Dit klinkt echt weer heel lekker, net zoals het eruit ziet!
leonie zegt:
dank je 😀 het was idd erggg lekker
Linda Delichef zegt:
Ohh, dit ziet er echt verschrikkelijk lekker uit!
leonie zegt:
dat was het ook 😀