Lunch: Brood met vijgen, gorgonzola en sla

Hi there! Afgelopen zondag heb ik alvast mijn eerste kerstmaaltijden klaargemaakt en daarbij had ik vijgen en gorgonzola over. En dus bedacht ik een lekkere lunch van brood met vijgen, gesmolten gorgonzola en sla. En men, dat was lekker.

Nodig voor één persoon: 1 broodje – 2 (ietwat kleine) vijgen – beetje gorgonzola – eikenblad slamelange

Doe de vijgen met gorgonzola eventjes in de oven. Je snijdt de vijgen in partjes, brokkelt er wat kaas over en dan op een bakpapiertje zo’n 5 minuutjes warm worden/smelten op 180C. Doe sla op je broodje en leg de vijgen met gesmolten kaas er op. KLAAR.

Fucking heerlijk.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

8 reacties op “Lunch: Brood met vijgen, gorgonzola en sla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *