Licor 43 slush puppy met koffie

Gesponsord – Hoi allemaal! Het is echt v√©t lang geleden, maar ik heb weer eens een product waar we samen mee aan de slag kunnen! ūüėÄ En niet zomaar iets… LICOR 43! De meest gedronken likeur van Nederland en dat is natuurlijk niet voor niets zo’n rete populair drankje.

Drink jij je Licor altijd gewoon plain? Daar gaan we samen eens even verandering in brengen. Tijdens een mega vette ballonvaart georganiseerd door Licor 43, waarbij ik lezeres Elise meenam (in het kader van Everything tastes better together), proefde ik voor het eerst een cocktail met Licor 43, namelijk de Balón 43. Een verfrissende cocktail met citroensap, bruiswater, sinaasappel en natuurlijk Licor 43.

Schermafbeelding 2019-08-12 om 16.32.31

Nu ben ik voor de blog van vandaag zelf de keuken in gedoken voor een origineel nieuw drankje met Licor 43. Ik heb een slush puppy gemaakt :D. Maar dan voor volwassenen ;-). Dit is echt een super chill drankje voor na een dinertje met vrienden, op een zomerse avond… Maar ook voor koude avonden met een dekentje op de bank. Als je maar samen bent als je het drinkt, dan smaakt ‘t sowieso beter :D.

In mijn slush puppy vind je Licor 43, de originele smaak (en dat zeg ik erbij omdat er sinds kort ook twee nieuwe smaken zijn, namelijk Baristo en Orochata), gecombineerd met koffie en melk. Ik deel het recept zo met je, zodat je lekker zelf aan de slag kan, maar… Ik wil ook dat jij jouw recept met mij deelt!

Het zit namelijk zo; we doen eindelijk weer eens een Fansquare campagne. Dat betekent dat jij net als ik aan de slag gaat met Licor 43 Original en jouw recept deelt met je volgers en nat√ļ√ļrlijk met mij. Ik bekijk alle recepten die worden ingestuurd, gebruik een paar in een blog naar de mensen toe √©n ik kies samen met Licor 43 een winnaar uit. De winnaar wint een ballonvaart met Licor 43! En ik weet uit ervaring dat dat ZO ZO ZO VET IS!!! (!!)

Zin om mee te doen? Meld je HIER aan.

Oké, dan nu mijn recept. Boyyy, dit is lekker!!

Nodig voor 1 portie: 2 koppen koffie – 1/2 kopje volle melk – 50ml Licor 43 Original – een vriezer – een ijsblokjesvorm

Meng koffie met melk en Licor 43 en schenk het in zo’n ijsblokjesvorm. Zet dit 4 uur in de vriezer. Haal het er dan uit en doe de ijsklontjes in een plastic zakje. Vouw een theedoek om het plastic zakje en sla met een deegroller totdat het kleine stukjes ijs zijn. Je kunt dit ook in een mixer doen, dat is nog makkelijker (maar die heeft natuurlijk niet iedereen).

Schenk de slush puppy vervolgens in een glas, serveer met een rietje en klaar is je cocktail!

licor2_blogfoto_insta2

SUPER lekker, vet zomers & algeheel awesome. Dat is mijn eindoordeel ūüėČ

Denk jij dat je dit beter kan? Of heb je gewoon √ľberhaupt een cool recept of idee? Meld je aan om mee te doen met de Fansquare campagne. Er is plek voor¬†een beperkt aantal¬†mensen, dus wees er op tijd bij!

Ik kom binnenkort terug met een blogpost waarin ik jullie toffe recepten deel. Ben benieuwd! TOT DAN!

Let op: ben je nog geen 18? Dan geen alcohol voor jou! Boven de 18? Drink verstandig <3.

HEY! De vierde druk van mijn boek TOFFE TOSTI’S is net uit! Check het hier!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *