Leo’s week 33: Lowlands, lowlands & lowlands!

Hey you! Het is donderdag en ik ben alweer een dag te laat met Leo’s week. Gister had ik een super drukke dag met opnames voor de poezenpodcast, autorijden, op babybezoek bij Marte én m’n eetclub van 30 man in Haarlem en dus echt geen tijd om Leo’s week uit te schrijven. Eigenlijk heb ik er op dit moment ook geen tijd voor, maar ik ga er toch ff voor zitten om iets op papier te zetten. Omdat ik het leuk vind om terug te blikken en omdat jij het leuk vindt om terug te blikken ;-). Dus let’s do this!

Maandag:
Mijn maandagochtend begon met sporten bij Small Group Training.

9660DF25-911D-4270-8444-1E7CDDB0D275
Ik maakte een super lekkere kersensiroop en je vindt op instagram het recept <3.

Daarna werkte ik vanuit huis aan drie campagnes en regelde ik wat dingen voor Lowlands; een poezenoppas, m’n regenjas (die was ik ergens in de verhuizing kwijtgeraakt en vond ik helemaal achterop de vliering terug).

IMG_6078
Wie ooit bedacht heeft om deze trap lichtgeel te verven is helemaal wappie

‘s Avonds brachten Jan en ik nog ff een bezoekje aan Decathlon waar ongeveer alle tenten uitverkocht waren i.v.m. Lowlands, haha. Uiteindelijk slaagden we voor ongeveer €200 aan kampeerspullen en kwam ik na 2 dagen Lowlands pas tot de conclusie dat we die €200 beter hadden kunnen steken in Gllamping tickets. Maar dat doen we dan volgend jaar maar, haha.

Dinsdag:
Op dinsdag schreef ik een heleboel blogs. Ik publiceerde eindelijk weer eens een kant-en-klaar recensie (die Elske wel netjes iedere week schrijft, maar ik niet altijd tijd voor had om ze online te zetten) en een hoop receptenblogs.

‘s Avonds kwam Laura bij ons langs om kennis te maken met Teddy. Laura is een ex-collega van Jan én werkt momenteel bij Adfactor (mijn advertentiebureau) én is onze poezenoppas. Zij paste dit weekend op Teddy, terwijl wij op Lowlands zaten.

Het was vet gezellig om elkaar ff thuis te spreken en met liefde gaf ik de zorg voor Teddy aan haar uit handen dit weekend :).

Woensdag:
Op woensdag begon ik m’n dag met yoga; een súper fijne les bij Glow yogastudio van yoga-juf Martine. Zij is echt fantastisch, dus deze les was helemaal fijn.

IMG_6226

Daarna schreef ik Leo’s week uit en deed ik wat ander werk. ‘s Avonds hield ik me bezig met Lowlands-voorbereidingen. Dat wil zeggen: kleren uitzoeken als een malle. Wat trek je aan naar een festival waar het 4 dagen volop gaat regenen?!

Ik had voor iedere dag een schone broek en droge schoenen en in totaal 8 poncho’s. Wat uiteindelijk totáál niet nodig was ;-).

IMG_6253
Teddy is ook gek op kleding uitzoeken; hij heeft z’n keuze al gemaakt.

Donderdag:
Op donderdagochtend waren Jan en ik allebei thuis nog ff aan het aanrommelen. Dat wil zeggen: vooral uitslapen (!) en daarna ff boodschappen doen voor Lowlands. om een uur of 1 ofzo reden we weg van huis. Op naar het leukste festival van het jaar!

IMG_0774

Het was totaal niet druk onderweg en na 0% file kwamen we aan op de parkeerplaats van Lowlands, waar we onze fijne fiesta achterlieten voor een paar dagen.

IMG_6558

Vrienden van ons hadden een plekje voor ons vrij gehouden op camping 4 en na weinig wachttijd (voordeel van perskaarten) konden we zo doorlopen naar de camping. Let’s Lowlands!

We gingen dit jaar op donderdag naar Lowlands, terwijl ik voorgaande jaren altijd op vrijdag pas ging, omdat ik was uitgenodigd voor de opening van Brasserie 2050; het restaurant van de toekomst, op Lowlands.

Om 4 uur verzamelden we met nog wat andere foodbloggers buiten het Lowlands terrein en werden we met een busje over het backstage-terrein van Lowlands gereden, naar Brasserie2050.

Hier hadden we echt een SUPER leuke aftrap van het festival, want we mochten aan lange tafels in goed gezelschap, alles van de kaart proeven. We begonnen met een borrelplankje, brood met dip, huzarensalade, daarna plastic soep, kip in wijn, bloemkool van ‘t spit en we sloten af met een super lekkere panna cotta.

IMG_6269

Alle gerechten die hier geserveerd werden, waren maaltijden van de toekomst. Weinig vlees, veel veganistisch, veel lokale producten gebruikt (o.a. wijn uit Nederland, SUPER lekker) en alle maaltijden moesten je aan het denken zetten over hoe we omgaan met de wereld. Zo kreeg je in de ‘plastic soep’ wat een vegetarische vissoep was (zonder vis dus), een plastic zakje met croutons. Omdat de zee er ook zo bij ligt momenteel. Dit plastic loste echter op in de soep en werd gewoon een super lekker geheel. Was dat met alle plastic in zee ook maar zo…

Super lekker!
Super lekker!

Ik was in goed gezelschap met o.a. de hippe vegetariër en Valentine van mijn advertentiebureau en natuurlijk was Jan mee. En het was écht vet gezellig. Ook werden er nog praatjes gehouden door de chefs, de baas van Lowlands en wat mensen die dit georganiseerd hadden. Super interessant. Ik vond het echt een heel leuk begin van Lowlands.

Na de borrel kregen we allemaal headphones voor de silent disco die avond en mochten we het terrein op. Let’s party!

IMG_6291

ik was dus nog nooit op de Lowlands donderdag geweest en vond het best wel leuk. Die silent disco met 30.000 mensen (allemaal een koptelefoon op) vond ik SUPER leuk. Ik was toen samen met Jan en we stonden echt lekker te dansen. Aanrader! Maar wel vroeg naar bed, want we moeten nog een eeuw ;-).

Vrijdag:
De nacht van donderdag op vrijdag was behoorlijk pittig. Koud, veel muziek op de camping en vooral gewoon echt fucking koud. Maar goed; let’s friday.

Overigens ga ik nog een uitgebreid verslag schrijven van Lowlands, morgen waarschijnlijk, dus hou ik het hier ff kort, als je het niet erg vindt.

IMG_6315
Begin je dag met koffie en een lekker uitzicht over Lowlands

Op vrijdag vond ik het optreden van Tim Knol het leukste en heb ik ‘s avonds echt vet lekker gefeest bij Hollandse drop. Waar we letterlijk hebben gefeest tot de boxen er mee op hielden, haha. OEPS! Verder heb ik fucking lekker gegeten en was ik in goed gezelschap de hele dag met Jan en meetten we ook dit jaar weer Yorick (vriend van Sas) en Peter. Súper gezellig was dit. We eindigden onze avond in Sexyland, om een uurtje of 4?

IMG_6350

Zaterdag:
De nacht van vrijdag op zaterdag was stukken beter, wat kou betreft. Je staat nog steeds op een rumoerige camping, maar ik moet zeggen dat m’n oordoppen veel geluid wegfilterden.

Het aller vetste optreden van Lowlands 2019 vond op zaterdag aan het begin van de dag plaats en dat was Joost. Ik had nóóit gedacht dat ik dit zo vet zou vinden, maar man, wat zijn we los gegaan.

IMG_6384

IMG_6380
Schoenen in de lucht tijdens Joost!

Verder genoot ik vandaag van o.a. Anderson Paak (vet vrolijk). We verregenden ernstig bij Billy Eilish, vonden The National vet deprimerend en verkozen op dat moment stoofvlees boven depressie ennnn ‘s avonds konden we het feestje niet echt vinden.

D20D95C5-697B-4F2C-86E6-67DD882C24B2
Poncho nummer 1!
24efe557-3322-4044-980a-e14f1b113628
Zonnetje bij Anderson Paak
IMG_6407
Patatje stoofvlees is the best <3

Pfoei, het was echt SUPER druk op zaterdagavond en voor veel plekken (sexyland, desperados, adonis, hacienda) stonden rijen om binnen te komen. Na een uurtje of 2 rondslenteren in de nacht zijn we afgetaaid naar de tent. Lekker tukken <3.

Zondag:
Op zondag werd ik behoorlijk fris en fruitig wakker. Chill!

IMG_2446
Goedemorgen Lowlands dag 4!

We begonnen onze dag met de club van 27 sing-a-long en dit was VEEL leuker dan verwacht. Echt geweldig! Daarna pinkte ik nog een traantje weg bij Bear’s Den, at ik niet zo’n goede vegan burger tijdens Willem ennn hebben we echt ZO LEKKER GEDANST bij Parcels.

IMG_6450
Moet wel zeggen dat ze jammergenoeg op een te groot podium stonden. De tent was niet afgeladen vol en dat is echt jammer. Deze band speelt beter in een kleinere tent. Maar evengoed was het wel mooi in het voorvak <3
B0772DFD-03B7-4CA7-B017-0452C97F9774
Ook een goede afsluiter: speciaalbiertjes in het zonnetje voordat we naar Parcels gingen. En zie je dat? Gewoon bier in glas <3

Parcels was het laatste optreden dat Jan en ik meepakten en het was ZO LEUK EN VROLIJK! We waren met Yorick en Peter en nog wat andere vrienden en dat was het een perfecte afsluiter van onze Lowlands. Zo vrolijk, zo veel liefde. Echt te gek!

 

f4cb4053-bd51-4c73-88b4-63010146f5a1

Zo, nu heb je mijn Lowlands ff in een notendop meegekregen, maar ik heb nog zo veel meer te vertellen. Daarover lees je als het goed is morgen. O.a. over wat ik allemaal heb gegeten, want het eten was zoooo goed weer <3. Maar goed, morgen schrijf ik dat uit :D.

Op zondagavond rond 11 uur waren we weer thuis. Helaas hadden we daardoor het optreden van Tame Impala gemist (mijn headliner van #LL19), maar we waren allebei echt kapot en m’n voeten konden niet meer, dus het was mooi geweest. Volgend jaar weer? Ik denk ‘t wel!

IMG_6483
Altijd afsluiten met Maccie

Op zondagavond kwamen we thuis bij Teddy en dat was ZO FIJN! Hoewel we een vet fijne oppas hadden, had ik m’n Tedster wel echt gemist en vond ik het zo gezellig dat ‘ie ‘s avonds weer bij ons in bed kroop. Yay! En man; eindelijk douchen. En lekker slapen. HEERLIJK!

Dat was mijn week 33! Inmiddels is het alweer bijna donderdagavond in de week erop en ik blijf me verbazen over hoe intens de tijd vliegt. Echt niet normaal hoor. Het lijkt ook wel alsof m’n dagen korter zijn en ik veel minder op één dag gedaan krijg. Man o man. Maar goed. Morgen is er een nieuwe dag om dingen te doen en vanavond ga ik nog lekker naar sup yoga. En JONGENS! Wat komt er een fijn weekend aan!! Nul plannen, núl klussen die nog gedaan moeten worden en super lekker weer. HALLO STRAND!

Hoe was jouw week?

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

2 reacties op “Leo’s week 33: Lowlands, lowlands & lowlands!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *