Leo’s leven #36: uitzieken met Teddy, een dikke party en Jans herstel

Goedemorgen gezellige mensen en welkom op dinsdag. Ik ben de dagen echt he-le-maal kwijt. Laat staan de maanden. Zat gister met Jan op de bank te kletsen over of we ooit een echt boek van Gruwelijk Grillen willen maken en ik dacht; jaa joh, dan lanceren we in het voorjaar; mei ofzo. BLIJKT DAT GEWOON AL OVER EEN PAAR WEKEN TE ZIJN. Ik weet niet hoor, maar Covid doet iets met de tijd.

Anyway; het schijnt vandaag dus dinsdag te zijn en ik ben eindelijk weer enigszins onder de levenden der aarde. Vrijdag schreef ik in m’n dagboek dat ik me iets beter voelde – ik was nogal ziek vorige week – en dat was totaal te vroeg gesproken want mijn vrijdagmiddag, -avond én zaterdag waren echt bijzonder slecht. Inmiddels is het dinsdag, heb ik allerlei nieuwe klachten en ben ik dus nog steeds niet topfit. Maar ik kan tenminste wel weer op thuiskantoor zitten en heb ook wel weer een paar procentjes levensvreugde meer dan vorige week, dus let’s do this! Ik praat je bij over mijn afgelopen weekend.

Vrijdag: The Bold Type
Op vrijdagochtend lukte me het om iets van werk te verzetten. Echt broodnodige dingen die de hele week al op me lagen te wachten. Maar zoals gezegd in de intro; vrijdagmiddag voelde ik me weer ruk en ben ik toch maar weer in bed gaan liggen. Ik was gewoon echt nog niet fit.

Ik had wel lekker ff ‘s ochtends alles doorgelucht.

In bed begon ik op aanraden van een vriendin aan The Bold Type. Ik had inmiddels Moxie én Ginny & Gerogia (gewelllldige serie) uitgespeeld, dus het was tijd voor nieuwe feelgood. En dat is The Bold Type helemaal. Heerlijke serie.

‘s Avonds at ik aardappelpuree uit een maatbeker in bed, met appelmoes. En ik hield het binnen (maar net). En dat was mijn enerverende vrijdagavond. Woop woop!

Teddy vond mijn ziekbed maar wat interessant de hele tijd. (PS; no worries, in die emmer zie je verfresten, geen andere goorheid).

Zaterdag: DIK FEESTJE! <3
Op zaterdagochtend om 7 uur ‘s ochtends kwam Appie een bestelling thuis afleveren. Dit was de enige supermarkt waar ik nog kon bestellen én het enige tijdslot dat nog vrij was, hahah. Prima. Nu hadden we in ieder geval weer wat gezonde dingen in huis voor de komende dagen én konden we gewoon weer terug naar bed. Heerlijk.

Uitslapen met Teddy is niet per se een pretje; deze poes is ZWAAR.

Om 11 uur moest ik opstaan, want ik had een Coronatest in de buurt. Ik moest er op de fiets naartoe en vond dat nogal een ramp, omdat ik iedere 5 minuten naar het toilet sprintte voor weinig gezelligheid. Dus; twee onderbroeken aan, een zwarte spijkerbroek aan, een zonnebril op (tegen zon, injebroekkakschaamte en tranenvanalgehelemalaise) en gaan met die banaan.

Gelukkig kwam ik 20 minuutjes later zonder ongelukjes thuis en kon ik gewoon weer onder de wol kruipen. Zaterdagmiddag stond dus weer in het teken van The Bold Type. Ik begon me inmiddels ietssss beter te voelen.

Mooie details wel in deze foto; een potje vitamine C, Cracottes onder de dekens, een emmer naast bed.
En ook hier was Teddy aanwezig.

‘s Avonds heb ik weer een lekker avondje op de bank gehad met Jan. We keken twee afleveringen van The Voice terug (vrij waardeloos) en tuneden daarna in bij The Streamers Live! En dit was echt een DIKKE PARTY.

Je kon via een website streamen en kijken naar optredens van super veel Nederlandse artiesten in Carré. Echt een hele hele hele vette show vond ik het. Ooh het voelde echt even als een feestje. ZO FIJN! Wie heeft er ook gekeken?

Zondag: naar het strand
Op zondag voelde ik me goed. We sliepen lekker uit, ik bakte pannenkoeken die verrukkelijk waren en daarna heb ik weer 2 uur op de bank geslapen, haha. KAPOT. oké, misschien ben ik toch nog niet helemaal beter.

Gek genoeg bak ik opeens hele knapperige pannenkoeken?
En wie was er ook weer van de partij? <3

Aan het einde van de middag gingen Jan en ik ff naar het strand voor een wandelingetje. Met Jan z’n herstel gaat het echt geweldig; waar ik de hele week ziek en ellendig was, gaat hij juist super goed. Gelukkig maar! De hele operatie viel daardoor echt enooooorm mee. Oké, hij kan nog niet super ver lopen, dus we wandelen steeds ongeveer een kilometer, maar dat is prima. Gewoon rustig aan doen en niet sporten, maar verder gaat het top.

We wandelden dus ff een kwartiertje op het strand voor wat frisse lucht en toen was het tijd om weer lekker thuis op de bank te ploffen. Ik at m’n eerste fatsoenlijke avondmaal in een week tijd en we gingen verder met New Amsterdam op Netflix.

Maandag: aan het werk
Op maandag wilde ik wel weer aan het werk. Ik voelde me goed – jaa, werd wakker met een beeeetje keelpijn, maar dat is vast niets- en had er wel weer zin in. Ik maakte een lijst van alles wat in m’n hoofd zat als to do, zodat ik weer ff wat overzicht kreeg.

Vandaag vroeg ik wat werk betreft nog niet te veel van mezelf; ik zou het lekker rustig aan doen. En dat is precies wat ik deed, want man; ik was echt kapot. Ik ruimde ff wat cruciale dingen op (ik ergerde me dood aan de voorraadkast waarbij zodra je ‘m opende er iets uit flikkert) en ben toen toch weer op de bank gaan hangen.

Herontdekt: cracottes zijn ZOOO LEKKER. Dit was jarenlang m’n ontbijt en ik ben weer he-le-maal fan.

Ik deed heel ff boodschappen voor een fijn maaltje ‘s avonds én wandelde 3500 stappen en daarna was het weer chill-tijd. We kunnen wel concluderen dat m’n productiviteit nog ergens diep in de toiletpot ligt waar ik ‘t vorige week gedumpt heb.

Verse bloemen is huis is wel gewoon fijn <3

‘s Avonds deden Jan en ik wederom even een zonsondergangswandeling over het strand. Of naja; over de boulevard. Op het strand wandelen is voor de balzak van mijn geliefde nog geen pretje (lov deze zin, woehaha). En daarna was het tijd voor de 1e seizoensfinale van New Amsterdam. HOLYMOLY.

We aten ‘s avonds wraps met bonenschotel, kruimgehakt, tomaten, haverfraîche en lekker guacamole en veldsla erbij #veganmonday

Inmiddels is het dinsdagochtend en ben ik zo verkouden als wat én heb ik een keel van schuurpapier. Guess wat ik ga doen vandaag? Nóg een coronatest. Ik heb a.s. donderdag opnames en wil zeker weten dat ik dan beter ben én geen Corona heb, dus toch nog maar even een testje, ondanks dat die van zaterdag negatief was. Verder probeer ik weer met goede moed aan het werk te gaan, maar verwacht ik er helaas niet niet echt veel van. Man o man, wat is ziek zijn SAAI. Echt helemaal klaar mee. Maar goed. We maken er wel wat van ;-).

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #36: uitzieken met Teddy, een dikke party en Jans herstel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *