Leo’s leven #90: heel veel werk, heel veel uitbouw en heel veel ZON <3

Goedemorgen gezellige mensen en welkom op vrijdag! Stiekem schrijf ik dit dagboek al op donderdag, want MIJN VAKANTIE IS BEGONNEN!

Vandaag praat ik je evengoed nog even bij over de afgelopen dagen die in het teken stonden van heel veel lieve berichtjes, sporten in een parkeergarage (had dit aan Leonie 5 jaar geleden gezegd en ik had je echt vierkant uitgelachen), veel werkdruk, een insane grote uitbouw, een fantastische zonsondergang en een podcast over duurzaamheid. (Soms schrijf ik zo’n samenvatting en dan voel ik me ZO’N millennial; met je uitbouw, werkdruk en podcast). Genoeg te vertellen dus!

Dinsdag: knetter goede zonsondergang
Dinsdag was een heerlijke dag omdat het knetter goed weer was. Overdag was ik super druk met werk en verbouwen – van het schrijven van m’n dagboek tot bellen met de financieel adviseur tot het live zetten van de podcast tot statistieken van m’n site en samenwerkingen. Druk, druk druk.

Vandaag zette ik alweer de zevende aflevering van Podcast De Verbouwing online en dat was echt leuk; we maakten een aflevering over het verduurzamen van je huis en kregen meteen allerlei leuke reacties binnen. En dat is ZO fijn, want een podcast slinger je daadwerkelijk gewoon de ether in en er kan vrij lastig op gereageerd worden, maar nu kwamen er allemaal Dm’s via Insta en het was helemaal gezellig. Jeej! 😀

Luister alle afleveringen van Podcast De Verbouwing hier!

Onderweg naar een lunchdate!

’s Middags lunchten we bij een vriend die net in Haarlem is komen wonen en op de terugweg ben ik lekker naar huis gewandeld. Wat een wéér vandaag. Super koud, maar zo zonnig. Echtttt genieten!

Aan het einde van de middag zijn Jan en ik nog even naar het strand gereden. De zonsondergang was zoooo mooi, dat we dit even niet over konden slaan. En man, dat stelde inderdaad niet teleur. Super felle kleuren en terwijl de zon allang onder was, stond de lucht nog in de FIK. ZO MOOI!

Er is precies niets geëdit aan deze foto.
’s Avonds werd er geweldige voor me gekookt door Iris van m’n eetclub. Sorry, maar dit bord is een soort DROOM. Echt geweldig lekker Libanees!

Woensdag: super veel lieve reacties
Ook woensdag was weer een lekker druk dagje. ’s Ochtends ruilden we onze Ford Mustang weer in voor de Ford Puma die gemaakt was. Chill! De Mustang was echtttttt geweldig, maar ik had gek genoeg m’n PuMaatje ook wel gemist :D.

Receptje gemaakt in de pan die je winnen kan!

Daarna was het tijd om aan het werk te gaan. Ik publiceerde een vette winactie met een mooie keramische pan van Tefal, die kun je hierrrrr winnen, had een call met een podcastsponsor en eentje met ons duurzaamheidsmannetje – die ons helpt met alle duurzame plannen voor de bouwval. Tussendoor werkte ik aan wat afrondingen van campagnes én schreef ik de laatste project baby update van dit jaar.

Toen die eenmaal online kwam, klapte m’n site eruit vanwege de hoeveelheid bezoekers hahaha. Maar man; er kwamen echt vet veel mooie en lieve reacties binnen. Zo fijn!!

Lees de laatste Project Baby van dit jaar hierzo.

’s Avonds moest ik nog ff kerstboodschappen doen, maar ik redde het niet helemaal qua tijd, dus gelukkig kon Jan dat op zich nemen (wat echt chill was, want het was kennelijk ook nog eens moeilijk druk in de supermarkt) en in de tussentijd stond ik me uit te sloven in een parkeergarage. Ja mensen; toen vorige week de lockdown verkondigd werd dacht ik heel misschien héél even “YES IK HOEF NIET TE SPORTEN!”.

Maar m’n medeleven met m’n trainer won het van m’n luie aard en dus stond ik woensdagavond met m’n goede gedrag tóch gewoon een sportlesje te volgen in een ijskoude parkeergarage. Op de koudste dag van deze maand. Ja: daar is een applaus heel erg op z’n plek.

’s Avonds was ik verkleumd en was het tijd om in bad te gaan. Maarrrr er kwam spontaan een vriend langs en voor ik ’t wist zat ik op de bank met een kleedje en een glas heerlijke rode wijn. Ah well: ook een manier om weer warm te worden <3.

Donderdag: de drukste én laatste werkdag van het jaar
M’n donderdag was vervolgens echt de drukste dag van de week. Ik had een to do list die uitpuilde van campagnes (voor Tefal, Brugman, Lay’s, Snuggs én PLUS), afgewisseld met bouwval-to-do’s zoals soep koken voor de bouwers, akkoord geven op de opbouw, mailen met de constructeur en houtbehandelspul bestellen, en die ook nog aangevuld werd met blog-dingen zoals achterstallige recepten schrijven, een vlog plannen, mails beantwoorden en m’n dagboek schrijven.

ff zelftests inslaan voor de komende dagen!

Genoeg te doen, zou je zeggen. Maar ik had er zoooooo weinig zin in. Ik ben echt toe aan vakantie en de laatste loodjes wegen wat dat betreft echt het zwaarst. ’s Ochtends kreeg ik het voor elkaar om het huis lekker op te ruimen, zelftests te kopen voor Kerst en wasjes te draaien. Alles om maar niet met m’n werk aan de slag te gaan. Absoluut Werk Ontwijkend Gedrag dit.

Ik kookte een grote pan groentesoep met ballen voor de verkleumde mannen in de bouwval en Jan en ik lunchten zelf ook een kommetje soep mee. Mjam!
Dit is hoe de uitbouw van de bouwval er nu bij staat. ZOOOO CHILL EN GROOT.

Ergens rond lunchtijd kwam het goed met m’n werkmotivatie en uiteindelijk heb ik al m’n to do’s afgestreept! 😀 (Oké: in alle eerlijkheid typ ik dit op donderdagmiddag en weet ik nog niet of het gaat lukken, maar nu dat dit hier staat móet ik wel al m’n to do’s afvinken).

Donderdagavond begon dan de vakantie en was het tijd voor ultiem chillen.

De komende weken ben ik dus lekker vrij en man, wat heb ik er zin in. Ik probeer mezelf niet te veel dingen op te leggen, maar hoop echt dat ik tijd en zin heb om: m’n zeven zussen boek uit te lezen, houtrot in de bouwval aan te pakken, een winterBBQ met vrienden te organiseren, msischien nog even oesters plukken in Zeeland. Ik heb zin om te puzzelen, gluhwandelingen te maken, sowieso véél te gaan wandelen, weinig te sporten, veel kerstfilms kijken en als kers(t) op de taart: lekker op wintersport te gaan. Fingers crossed dat onze wintersport naar Frankrijk door kan gaan.

Ik ben er in ieder geval na de vakantie weer en ik denk dat dat betekent dat je m’n volgende dagboek leest op dinsdag 18 januari. En dan zal ik alweer boordevol verhalen zitten.

Heel misschien schrijf ik ergens volgende week ook nog een blog over de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar, maar ik moet wel ff de puf vinden om daarvoor te gaan zitten. Wie weet.

Ik wens jou in ieder geval een hele liefdevolle Kerst toe. Twee fijne weken waarin je hopelijk ook wat dagen vrij bent, terug kan blikken op het afgelopen jaar, kan genieten van de Top2000 en toch wat van vrienden en familie, op veilige afstand (en met zelftests). Ik hoop dat je heerlijk eten eet, fijne wijnen drinkt en een intens mooie NYE hebt <3. Ik spreek je in januari weer!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *