Leo’s leven #79: nieuwe tattoo, niet sporten, veel cadeautjes & date night

Goedemiddag leuke mensen! Het is vrijdagmiddag en ik ben lekker on a roll. Vanochtend zat ik om 8 uur al te werken, omdat ik zo’n mailbox heb die me al twee weken achtervolgt met spoedjes en ik MOEST het gewoon even wegwerken. Daar ben ik vanochtend zo’n 4 uur mee bezig geweest en nu heb ik dan eindelijk tijd om mn dagboek te schrijven. Eindelijk kan ik je vertellen over m’n nieuwe tattoo, woehoeeeee! En over een niet sporten, date night met Jan & Reels, wandelen in de duinen en meer. Lees je mee?

Dinsdag: lekker wandelen
In m’n dagboek van dinsdag schreef ik al dat ik de wereld weer een beetje aankon, met alle woningstress. Deze week was gewoon wel even iets zonniger (letterlijk), vooral doordat ons huis in de verkoop ging en het vet goed gaat met de bezichtigingen; iedere dag kwam er een nice aantal bij, dus dat is top.

Tijd voor een middagwandeling in de duinen!

Mijn dinsdag stond verder vooral in het teken van een paar campagnes waarmee ik aan de slag ging, Vinted-pakketjes die op de post moesten, cadeautjes die gekocht moesten worden ennn ik dook de keuken in voor een romantisch daterecept.

Op pad met vinted pakketjes!

Zo nu en dan maak ik op Instagram een reels van een recept en deze maand komt er twee keer een date recept online; de eerste (vegan) is al online en binnenkort laat ik je zien hoe je perfect biefstukjes kan bakken. Ik vind het ZO leuk om deze reels te maken, maar er gaat echt super veel werk in zitten haha. En het nadeel is dat als ik een reels maak, dat ik niet óók een receptblog kan schrijven van datzelfde recept. Sad. Maar goed; wel leuk om te doen. Dus dinsdagavond hadden Jan en ik date night met een lekker biefstukje aan een gezellig gedekte tafel, mét kaarslicht en een mooie wijn. Love it!

Overigens zou ik eigenlijk dinsdagavond gaan sporten, maar dat zei ik af omdat ik merkte dat ik er ff geen ruimte voor had in m’n hoofd. Zó stom, want ik vind het sporten juist een leuke sociale activiteit en sinds ik m’n nieuwe sportschema heb vind ik het lichamelijk ook echttttt leuk. Maar in de drukte en de gevoelens van overlopen van de afgelopen weken voelde sporten als nóg een moetje op m’n to do lijst en ik merkte dat ik er heel slecht op ging. Dus dinsdag cancelde ik en gelukkig reageerde m’n trainer heel lief. Vet fijn. <3

Woensdag: het leven is een feestje maar je moet zelf warme choco maken
Op woensdag had ik weer een lekker werkdagje. Ik was van plan om m’n never ending mailbox op te ruimen, maar er kwamen weer allerlei spoedjes tussendoor waardoor het weer iet lukte. Ik hield me wel bezig met de edit van een campagne, feedback van een andere samenwerking en facturen voor weer iets anders. ‘s Middags heb ik even met mezelf gewandeld en die wandeling afgeslopen met warme choco. Je moet tenslotte zelf de slingers ophangen ;-).

Om 4 uur stond de aannemer voor de deur om de veel te duur uitgevallen offerte door te spreken en dat was een hele fijne meeting.

‘s Avonds aten we lekkere pompoenrisotto en ging ik op tijd naar bed. ZIN in donderdag; let’s go!

Donderdag: een nieuwe tattoo!
Op donderdagochtend hadden Jan en ik namelijk een afspraak bij een tattoo studio om iets vets te zetten. Ik wil al sinds ik m’n tosti-tattoo heb nog veel meer tattoo’s, maar hou mezelf enorm tegen omdat het vet verslavend is en ik wel vind dat je lang over iets na moet denken voor je het zet. Nou, met deze tattoo had ik dat gedaan. En Jan ook!

Het leek ons vet gezellig om samen de tattoo te zetten, ookal deden we allebei iets anders. En dus stonden we om 10 uur op de stoep bij Inkmeesters in Haarlem.

We legden onze ideeën voor en Amber ging aan de slag met onze ontwerpjes. Daarna moesten we een paar keer plaatjes plakken om te kijken wat de juiste grootte, dikte en plaatsing is en toen gingen we er voor. Jan als eerste en daarna ik.

Na 2 uurtjes stonden we weer buiten; allebei met een grijns van oor tot oor. WE DID IT!

Ik zette een slinger met vlaggetjes om m’n arm, omdat je altijd zelf de slingers op moet hangen. Iets wat ik altijd al wel doe, maar vooral tijdens Corona heel erg naar boven kwam; dat ik daar gewoon wel echt goed in ben en heel veel plezier uit haal. Bovendien vind ik het een heel vrolijk beeld en zit ‘ie op een plek waar ik ‘m zelf bijna nooit zie, dus áls ik ‘m zie word ik verrast door een heel gezellig plaatje. LOVE IT 😀 (PS; besef dat ik straks een oma ben van 91 met een tosti en slingers op dr arm, love it).

Fuck yeah!

Jan zette een stukje kunst van kunstenaar Ceizer (met toestemming van hem) op z’n arm. En het past zo goed bij Jan’s levenshouding <3 ZO VET!

De rest van de donderdag was ik lekker vrij. En ik had ook echt weinig plannen, behalve dat we einde middag en avond gingen opruimen in de bouwval. NICE! Ik ging lekker op de bank, wandelde, verstuurde Vinted pakketjes, pakte cadeautjes in, meette bij vriendin Linda om dr nieuwe vogel te ontmoeten en ‘s avonds gingen we naar de bouwval voor opruimsessies.

Wel mooi; ik zit momenteel zo veel dingen tegelijk te doen, dat als Jan en ik allebei in de bouwval stenen aan het sjouwen zijn, we ondertussen de nieuwe aflevering van Podcast De Verbouwing luisteren om feedback te geven aan de editor hahaha. Multitasking our way through life!

Klus kleding aan en gaan

Inmiddels is het vrijdagmiddag en over twee uurtjes moet ik in de auto zitten richting m’n ouders. M’n moeder is vandaag jarig, Oscar morgen en Beppe zien we zondag vanwege haar verjaardag, dus er staat een druk familieweekend op de planning. Gelukkig is Teddy voorzien van oppas en zijn we zondagmiddag weer thuis om het huis opnieuw helemaal op te ruimen en schoon te maken, voordat maandag de bezichtigingen beginnen. SPANNEND!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *