Leo’s leven #66: Crisp Croissants, werken aan het strand en een eigen kledinglijn

Goedemorgen gezellig mensen en welkom op vrijdag! Vandaag praat ik je bij over de afgelopen dagen, die in het teken stonden van heel veel lekker eten. Haha, meer kan ik er niet van maken. Ik vertel je over m’n borrelbrainstorm van afgelopen dinsdag, over m’n 1-minuut-douchen-per-dag-challenge van woensdag, over mijn eindoordeel van de Crips Croissantjes en over een heerlijke werksessie in een strandtent aan zee. Maar eerst…

Graag even je aandacht voor een vette winactie die ik samen met Ford en Westcord Hotels op mijn Instagram heb aangekondigd gisteren. Je weet inmiddels denk ik wel dat ik in mijn Ford Puma super fan ben van de Megabox – 80 liter extra bergruimte in de kofferbak- toch? Nou; in die Megabox ga ik de komende 13 dagen op mijn Insta Stories een voorwerp vervoeren en jij moet aan het einde van de actie deze 4 voorwerpen noemen om kans te maken op een weekendje met de Ford Puma op pad, inclusief overnachting in een Westcord hotel naar keuze (eilanden uitgesloten). VET LEUK! Vandaag komt het eerste item op mijn stories, dus hou het goed in de gaten!

Dinsdag: een eigen kledinglijn?
Zoals “altijd” begon m’n dinsdag met een lesje yoga van Yoga with Adriene op YouTube. Chill! Onze woonkamer heeft hier wel precies te weinig ruimte voor en het is echt hilarisch, maar in het volgende huis hebben Jan en ik het over een yogakamer, omdat een babykamer voorlopig toch nog niet ingericht wordt, woehahaha.

Na een sportieve start van de dag, was het hoog tijd om te luieren. Met taart die we nog over hadden van dit weekend, dook ik op de bank en ben ik ff m’n reality-tv gaan bijwerken. Love Island & B&B Vol Liefde it is!

Gelukkig wist ik mezelf nog van de bank te krijgen en ben ik lekker aan het werk gegaan ook nog. Zo schreef ik vandaag recepten uit, werkte ik plannen voor een podcast uit en regelde ik wat contentsamenwerkingen.

Na de lunch gingen Jan en ik nog even wandelen. Dit keer bij de Bokkedoorns, in de regen. Het miezerde een beetje, maar dat was eigenlijk helemaal niet erg en juist best lekker!

Aan het einde van de middag was het tijd voor een wijntje bij Fortuyn met vriendin – en wellicht binnnekort zakenpartner – Vera. We gingen even brainstormen over een ideetje dat ik had. Het heeft te maken met een kledinglijn en omdat ik daar precies NIETS van weet en Vera AMFI heeft gedaan, moesten we eens om tafel. Maar dan wel onder het genot van een vet lekker glas rode wijn en vegan bitterballen:

Ik was vandaag ook weer ongesteld geworden; echt 2,5 week na mijn vorige menstruatie die 12 dagen duurde. DE ELLENDE.

Drie wijntjes op dinsdagavond verder voelde ik me ietssssss tipsy en was het dus tijd voor snacks bestellen, bij de snackbar om de hoek. Vrij schandalig, maar wel ergggg lekker.

Raspatat en Turkeystick van Cafetaria Schouten zijn the best!

‘s Avonds zijn Jan en ik nog ff naar het strand gegaan om uit te waaien en weet je wat daar gebeurde? We zagen voor het eerst een zeehond aan de kust tussen Bloemendaal en Zandvoort! En het was echt het allerrrrrrr liefste tafereel op aarde. Het was een hele kleine en ze zwom een heel stuk met ons mee, echt zó bijzonder. We zagen dr voor het eerst bij Bloemendaal en liepen richting Zandvoort en steeds kwam ze even met dr koppie boven water ons aankijken en dan alvast een stukje door zwemmen en dan op ons wachten en dan pas weer door zwemmen. Het was ZOOOOO LIEF. Nu wil ik een zeehond in m’n leven.

Woensdag: 1 minuut douchen per dag
Op woensdag had ik weer een lekkere rustige dag. En dat resulteerde in veel te veel reality tv dan goed is voor een mens. Ik moest ff de laatste 10 afleveringen van Love Island er doorheen jassen, want ik was wel een beetje klaar met de hele tijd aan de buis gekluisterd zijn, maar ik moest óók weten hoe alles verliep. Tijd om te bingen dus.

Verder werkte ik wel wat vandaag, maar niet heel veel.

‘s Middags kwam de CV monteur voor de derde keer in een maand tijd langs om te kijken naar onze CV ketel die maar 1 minuut per dag warm water gaf. Echt een vreselijke én hilarische situatie, want Jan en ik hebben dus ongeveer een maand lang heel hysterisch en snel samen staan douchen onder een kraan die maar een minuut warm was, hahaha. Wat een ellende. Gelukkig was er echt een duidelijk onderdeel kapot en dat is woensdag vervangen en nu kunnen we gewoon weer douchen. Man, wat lekker. Wat een luxe. Je weet pas wat je hebt, als het er niet is.

Aan het einde van de middag ben ik lekker aan de keukentafel gaan zitten met een wijntje om de laatste dingen van mijn to do list af te ronden. En daarna dook ik de keuken in om pizzaatjes te bakken. Heerlijk!

‘s Avonds gingen we er nog even op uit om een foto te maken voor de #Megaboxchallenge en daarna was het tijd voor bankchillings.

Donderdag: De Crisp Croissants – het oordeel
Op donderdag stonden we weer op met een lesje yoga, maar dit keer had ik er bijzonder weinig zin in. Het was best wel donker ‘s ochtends en het idee dat dit de komende tijd alleen maar erger wordt, ben ik echtttt nog niet klaar voor. Maar goed: yoga dus. Ik heb de halve les in Childs pose gelegen; je moet tenslotte alleen doen wat goed voelt ;-).

Daarna was het tijd voor mijn vrije donderdag. M’n ochtend bestond weer uit domme dingen op Videoland kijken (ben echt blij dat B&B vol liefde volgende week klaar is) én ik maakte een ontbijtje van Jan’s dromen.

Hij had bij Crisp croissantjes besteld omdat dit de beste croissants van de wereld schijnen te zijn. Die moest Janneman even uitproberen. Nu ben ik – SORRY MENSEN – niet zo’n enorme croissantfan, maar let’s do this.

Ik vond het bijzonder irritant wel dat ik ze eerst 30 minuten moest laten ontdooien op een bakplaat en daarna óók nog 24 minuten moest afbakken. Wat een wérk man. Maar goed: is de hype waar; zijn dit de beste croissantjes aller tijden?

Ehh. Ja. Absoluut. Ze waren echt heel erg geweldig. Heel. Erg. Lekker.

Hoewel het vandaag mijn vrije donderdag was, had ik zin om even aan het werk te gaan. Ik had een mailbox waarin veel aanvragen hingen waar ik iets mee wilde, maar op de een of andere manier kreeg ik mezelf thuis niet echt aan het werk. En dus was het tijd om even te veranderen van omgeving. Tijd om naar het strand te gaan!

Ondanks regen ben ik heerlijk naar De republiek gegaan en heb ik daar (binnen) 2,5 uur lekker zitten werken. Er stonden best wel hoge golven, dus als ik naar buiten keek zag ik surfers en binnen zat ik lekker warm en droog (en pizza etend) m’n mailbox leeg te maken. Heerlijk!

Deze pizza was ook echt goed trouwens!

‘s Avonds moest ik weer op tijd in Haarlem zijn om te sporten en na een rete gezellig sportklasje ben ik op de bank geploft. Jan verzorgde het avondmaal en samen met Teddy hebben we de rest van de avond de docu serie over 25 jaar foute vrienden gekeken. Aanrader!

Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik lekker aan het werk. Ik heb vandaag leuke werkdingen op de planning staan én ga vanavond iemand ontmoeten die ik al sinds 2007 niet meer heb gezien. Holymoly!

Daarover vertel ik je in mijn dagboek van a.s. dinsdag! Tot dan!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

4 reacties op “Leo’s leven #66: Crisp Croissants, werken aan het strand en een eigen kledinglijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *