Leo’s leven #65: duurste auto ooit, nee zeggen, topmotivatie, verjaardag vieren en reality-verslaafd

Hallo leuke mensen en welkom op dinsdag! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen weekend, die in het teken stond van een Bring Your Own Burger Party, een stranddagje, familie over de vloer, Jans verjaardag, een geweldige contentmeeting voor De Verbouwing, de duurste auto waarbij ik ooit in de buurt was en nee zeggen tegen bepaalde opdrachten. Lees je mee?

Vrijdag: Bring Your Own Burger Party
Nadat ik vrijdagochtend het zwerfpoesje weer thuis had gebracht, kon ik beginnen aan m’n dag. Ik schreef recepten uitkoos een winnaar voor de Easytoys winactie, schreef m’n dagboek en ging aan de slag met wat stories. Weinig speciaals.

Wél enerverend was het feit dat ik deze ochtend maar liefst 2x nee heb gezegd tegen iets. Ik sprak met een radiozender die wilde samenwerken en kreeg een aanvraag voor een betaalde campagne voor een lingeriemerk en beide dingen passen eigenlijk niet bij waar ik mee bezig ben, of waar ik m’n focus op wil hebben momenteel. Dus het voelde ook wel eens goed om een keer nee te zeggen. Wél jammer van die €750 voor de campagne, maar als je echt alleen in omaonderbroeken loopt en je krijgt een aanvraag voor een kanten string, dan past dat gewoon niet echt. En ik wil ook niet dat jullie van me denken dat ik ‘t leven helemaal voor mekaar heb en dan óók nog in knap ondergoed loop (ik beschouw mensen die wél in mooie lingerie lopen namelijk als mensen die het helemaal voor elkaar hebben. Jaloersmakend wel). Omaonderbroeken aan de top!

‘s Middags hadden Jan en ik een afspraak bij Ford. We spraken een leuke winactie door, die binnenkort online komt ennnn spraken over de verlenging van de Puma. Die we het komende half jaar gewoon mogen blijven rijden. YES!

Dit is de aller duurste auto waar ik ooit zo dicht bij ben geweest

Daarna was het tijd voor een Bring Your Own Burger Party van vriend Leroy, die een paar maanden geleden jarig was en dat nu vierde in het Amsterdamse Westerpark. Vet gezel! Maar we moesten nog ff een cadeautje scoren én burgers halen (het is tenslotte een BYOB party) en dat werd een Groots Drama. Echt hilarisch.

We zijn ZO hard verdwaald in Amstelveen, hahaha. Daar zit het kantoor van Ford en we dachten nog ff snel in dat winkelcentrum daar alles te scoren wat we nodig hadden, maar alleen de parkeergarage vinden was al een drama. Toen totaal verdwaald in dat winkelcentrum, eindelijk een Douglas gevonden waar ik nagellak in de kleuren van de Bi-vlag kocht en liet inpakken, wat uitmondde in een één op één kopie van de Love Actually scène waarbij Alan Rickman een halssnoer laat inpakken door Rowan Atkinson, en dat allemaal met een hangry Jan aan m’n zij. Woehahaha. Op naar de BYOY-party!

We moesten er eerlijk gezegd even inkomen – wij zijn vrijmiborellen ook gewoon niet meer gewend – maar uiteindelijk was het vet leuk. Vet lekker gegeten, heerlijk gezeten in het park en met gezellige mensen gekletst. Awesome!

Ik ben die meid die op een feestje eerst de dieren begroet, en daarna misschien nog even met een vreemd mens gaat praten XD.
Maar er was eten en toen was ik in m’n element. Laat mij maar gewoon voor heel veel mensen lekkere dingen in elkaar flansen: i love it.
Dit is het dichtst bij een festival dat ik dit jaar kom.

Zaterdag: ON FIRE
Op zaterdag had ik echt weinig op de planning, maar daardoor ook wel echt ruimte voor heel veel leuks. Het is tijd voor boeken lezen, piano spelen, opruimen en schoonmaken, pannenkoeken bakken, surfen en meer van dat soort hobby-activiteiten!

‘s Middags bleek het opeens vet mooi weer, dus besloten we lekker met z’n twee naar het strand te gaan. Het waaide wel hard, maar de zon scheen ook lekker, dus achter een windschermpje van De Republiek, was het verrukkelijk.

Dit is een hele oude bikini van H&M divided.

Zaterdagavond had ik helemaal een goede bui te pakken. Waar het me de hele week op alle fronten aan motivatie ontbrak, zat ik er nu echt lekker in. Tijd om de keuken nog even in te duiken om de sterren van de hemel te koken. Ik maakte de orzo met tomaat, venkelzaad, feta, basilicum en garnalen van Ottolenghi en dat was echt verrukkelijk.

Ook dook ik nog even de keuken in om een tiramisu te maken, voor de volgende dag; waarop we Jans verjaardag vieren.

Cacaopoeder vergeten in de supermarkt. Niet handig.

Verder ging Jan zaterdagavond overwerken, want die heeft het nog steeds druk op werk en dat betekende dat ik een lekker avondje voor mezelf had. En dat vond ik HEERLIJK. Reality tv here we go! Ik ben momenteel verslaafd aan Love Island en B&B vol liefde. Love it!

Zondag: Jans verjaardag
Op zondag werd ik best wel chill wakker. Ik was vroeg wakker en stond ook meteen op om het huis op te ruimen. Heerlijk! Even de hele boel schoon en opgeruimd. En ja, óók omdat m’n ouders die dag zouden komen.

Om 2 uur zou de visite er zijn en om 12 uur was ik al klaar met alle voorbereidingen, dus vond ik het tijd om nog even naar het strand te gaan. VET chill.

Jan bleef wederom thuis om te werken, dus ik ging lekker in m’n eentje met m’n derde boek van de Zeven Zussen reeks. Heerlijk!

Om 2 uur kwamen Jan z’n ouders, broertje, zusje, zwager en nichtjes en mijn ouders en dat was een vet gezellige middag. Eindelijk lekker weer, eindelijk een zomerjurkje aan en eindelijk lekker chillen op ons dakterras.

Als avondeten had ik een grote borrelplank en wat plaattaarten voorbereid en natuurlijk de tiramisu na. Het was een fijne middag!

Dé tip voor een goede borrelplank is: verdeel de hapjes over de hele plank. Zo kan én iedereen bij alles (ongeacht waar je zit t.o.v. de borrelplank) én zo lijkt ‘ie heel vol en kleurrijk. Vet lekker ziet dit eruit, toch?

‘s Avonds moest iedereen weer een lang stuk naar huis rijden, dus we namen vroeg afscheid en zo hadden Jan en ik nog lekker een avondje met z’n twee. Maar ik belde ff met m’n zus en dat werd een facetime gesprek van 2,5 uur met Sas en Yor, dus ook dat werd nog ff een vet leuke avond <3.

Maandag: Contentmeetings
Op maandag was het dan gewoon weer tijd om aan het werk te gaan. Ik had een duidelijke planning én lekker ruimte in m’n planning, dus ik begon m’n week chill. Genoeg te doen, maar geen reden voor stress of verveling. Nice!

Dit is natuurlijk nog niet alles, hahaha.

Zo hield ik me maandag bezig met de resultaten van de Easytoys campagne, deed ik iets voor de SEO van m’n site, beantwoordde ik m’n mails en tweakte ik campagnes. Verder bereidde ik maandagochtend een zakenlunch voor, met Cedric en Teun van Makerdistrict. Ze kwamen bij ons lunchen om plannen voor De Verbouwing door te spreken. Want je denkt toch niet dat ik de kans laat liggen om vét mooie content te gaan maken rondom project bouwval? 😀

Ik maakte deze vegan plaattaart en deze Griekse salade met vegan feta en met z’n 4en bedachtten we vetttt leuke ideeën. Binnenkort daar meer over!

This is where the magic happened!

‘s Middags hielp ik nog even een vriendin met een script voor een video en daarna was het mooi geweest. Tijd voor m’n reality-verslaving, een beetje sport rond half 7 en risotto in de avond.

Eenmaal op de bank met en flink bord comfortfood, zijn Jan en ik nog even aan het brainstormen gegaan met betrekking tot de Verbouw-content. We hebben echt mooie plannen, dus daar zul je zeer binnenkort van mee kunnen genieten. Yay!

Inmiddels is het dinsdagochtend en moet ik in alle eerlijkheid toegeven dat ik alweer twee realityshows heb gekeken. Ik ben echt verslaafd, vreselijk. Maar goed; ik heb een overzichtelijke agenda, dus best even wat ruimte voor bullshit.

De komende dagen staan in het teken van een borrelbrainstorm met vriendin Vera over een kledingproject van me (ja mensen, ik heb weer van alles verzonnen), een CV monteur die me als het goed is een warme douche gaat geven (we hebben al een maand lang maar 1 minuut per dag warm water hahaha), een vrije donderdag, veel geregel voor het huis en de Verbouw-content ennnn sport. Prima dagen dus. Hoewel; in de realiteit weten jij en ik nu al dat ik vooral aan de buis gekluisterd zit om te ontdekken of Natascha en Daniël een koppel blijven en of Sha en Jaap het overleven met elkaar (ja ik zit in een oud seizoen). Tottttt vrijdag!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #65: duurste auto ooit, nee zeggen, topmotivatie, verjaardag vieren en reality-verslaafd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *