Leo’s leven #60: m’n tweede vaccinatie, domme reailityshows, telefoonverslaafd en m’n podcastclub

Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen dagen. In mijn vorige dagboek schreef ik dat mijn dagen in het teken zouden staan van regen, saaiheid en m’n tweede vaccinatie en ik moet toegeven: niets teveel gezegd. Haha! Ik heb de afgelopen dagen heel veel domme realityshit gekeken op Videoland, mezelf van de bank moeten péllen om ff wat met m’n leven te doen, gesport met de grootste menstruatiekramp ter wereld en meer van dat soort mwah-toestanden. Niet de beste week van m’n leven dit. Maar ook die weken horen erbij.

Dinsdag: zo ongesteld als een deur
Dinsdag was helemaal top én flop. Ik begon m’n dag wel lekker met een lesje yoga in de woonkamer. Daarna ging ik chill aan het werk en was ik bezig met m’n dagboek, recepten, ik schreef een contentplan voor de verbouwing en had rond 11 uur een super leuke meeting met mijn agentschap die al m’n samenwerkingen regelen. Dat was echt een knetter gezellig uurtje waarin we heel veel dingen hebben bedacht, dus dat was top!

Verder heb ik het qua werk super rustig momenteel, dus ik had de middag praktisch vrij. Wat betekende dat ik eens even door de bouwmarkt ging slenteren op zoek naar inspiratie (ik ben coole dingen van plan met muren en golfplaten, don’t ask) en je kan mij ongeveer niet blijer maken dan in de bouwmarkt, hahaha. LOVE deze plek.

Toch sloeg m’n mood ‘s middags echt goed om toen m’n ongesteldheid opeens een totaal dieptepunt bereikte en ik van het een op het ander moment (ik was al een week ongesteld?!) SUPER emo werd en duizend kramp kreeg. Ehhh, why?

Dus de rest van de dag heb ik in zelfmedelijden doorgebracht op de bank met domme realityshows en youtubevideo’s. Bleghhhhh. Ik heb létterlijk gejankt toen in Like Monica de housewarming van Monica Geuze niet door kon gaan vanwege Corona. Zo lekker zat het met m’n emoties.

Ted vond ‘t allemaal reuze gezellig

Woensdag: m’n tweede Pfizer
Op woensdagochtend stond ik vroeg op om aan het werk te gaan. Om half 9 ging ik sporten, maar voor die tijd had ik al vet veel dingen van m’n to do list weggewerkt. Ik zou namelijk rond lunchtijd m’n tweede vaccinatie krijgen en was bang dat ik misschien vet ziek zou worden – je leest zo nu en dan verhalen online – dus had mezelf voor de middag redelijk uitgeroosterd.

‘s Ochtends kreeg ik al m’n werk gedaan, maar tijdens en na het sporten bevond ik me weer totale in een ongestelde hel. Mijn hémel. Ik heb zelfs overwogen om m’n tweede prik uit te stellen omdat ik me – op het hoogtepunt van de buikkrampen – niet kon voorstellen hoe ik in vredesnaam in deze toestand naar de sporthal zou fietsen – ik kon nog niet eens naar de keuken lopen om een kop thee te zetten. Man o man. Of vrouw, oh vrouw. Nu las ik van iemand anders dat die ook na een ivf poging de tweede ongesteldheid hels ervaarde, dus misschien heeft ‘t daar mee te maken. Maar het was niet echt chill.

Rond lunchtijd zakte de pijn gelukkig af (paracetamol is top) en kon ik gewoon naar de sporthal voor m’n tweede vaccin. Dat ging allemaal gesmeerd en om half 2 was ik weer thuis en plofte ik met een kruikje op de bank. Tijd om “realityshows kijken” van m’n to do list af te strepen. Druk druk druk.

Ik had ff een gezonde lunch voor mezelf besteld bij SLA. Omdat ik al wist dat ik vandaag geen zin zou hebben in kooktoestanden en ik zo wel ff wat fatsoenlijks binnenkreeg.

Ik keek de verlenging van seizoen 1 van Love is Blind (je weet wel, die domme serie met allemaal mensen in pods die dan met elkaar gaan trouwen). Vet heerlijk om te kijken hoe het 2 jaar later met iedereen was. En daarna begon ik aan Love Island op Videoland. Wat echt vreselijk is, maar precies hetgeen was waar ik zin in had op deze druilerige (zowel buien als in mijn humeur) dag.

Donderdag: Met m’n podcastclub
Op donderdag werd ik weer vrolijk wakker. M’n menstruatiekrampen waren voorbij en ik had precies nul bijwerkingen van de twee Pfizer prik. Terwijl ik van te voren best bang was door alle verhalen van iedereen die super ziek was. Maar nietssss aan de hand, woehoe!

Nu is donderdag m’n vrije dag, dus ik had vrij weinig op de planning, haha. Ik werkte weer heel even aan m’n kunstproject, maar heb ook weer asosiaal veel tijd op de bank doorgebracht met Love Island. Blijkt dat die ellende gewoon 42 afleveringen beslaat. HALLO. En dat zie ik dan als een challenge hè. Dit móet af. Pffff.

Goed, omdat m’n hersencellen afstorven waar ik bij zat en ik me niet bepaald beter ging voelen van deze bankhang-situatie, besloot ik ‘s middags mezelf een schop onder de kont te geven en naar het strand te gaan. Het weer was wat bijgetrokken – dat wil zeggen; het was zonnig, maar het waaide als de tering. Maar ik moest ff uit m’n telefoongelurk getrokken worden en naar buiten gaan. En dus streek ik op ‘t strand neer met een leesboek. In de wind. Heel veel wind.

Kijk: veel golfen, dus véél wind.

Dat heb ik ongeveer anderhalf uur volgehouden en toen vond ik het tijd om naar huis te gaan en lekker een wijntje met mezelf te drinken.

‘s Avonds bakte ik pizza – ik heb ook steeds nul zin om te koken, bah wat een saaie toestand – en daarna meette ik met m’n podcastclubje op een terras in de buurt. We hadden elkaar al een jaar niet fysiek gezien en überhaupt was het pas de vierde keer dat we elkaar in real life zagen, vet grappig. Maar het was super gezellig en ik had echt een top avond. Heerlijk om even onder de mensen te zijn, in de buitenlucht, op een terras.

Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik gesport en gewerkt en ben ik weer eens aan het stressen omdat we vanmiddag wéér weg gaan. Dit keer staat er een nachtje Rotterdam op de planning. Waar ik echt veel zin in heb.

Dus… sorry voor dit klagerige en saaie dagboek, maar soms is het leven ook gewoon even zo. Soms heb je zin in vakentie, maar kan je gewoon even niet omdat je geld wil sparen. Soms heb je zin om allemaal leuke dingen te beleven, maar ben je telefoonverslaafd en zit je aan de bank geplakt domme reality te kijken. Je wéét wel dat het niet het beste idee ooit is, maar tja. En soms is het gewoon vakantieperiode en is óf iedereen op vakantie óf iedereen in een dip omdat ze thuis zitten en het misschien niet super druk is op werk en je dus niet per se intens veel dingen hoeft te doen maar ook niet veel dingen kan doen omdat iedereen weg is, of toch aan het werk maar zich dan op z’n werk zit te vervelen. Goed, genoeg geklaagd. Tijd voor een lekker weekendje weg en dan volgende week weer met halve motivatie er tegenaan. Het is over een maand 1 september en ik kijk er wel weer naar uit dat we met z’n allen weer gemotiveerd zijn om wat te maken van ons leven. Of ben ik de enige die in deze vibe zit? XD

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #60: m’n tweede vaccinatie, domme reailityshows, telefoonverslaafd en m’n podcastclub

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *