Leo’s leven 17: covershoot, kerstdiners, interieurfotografie & de nieuwe McVeggie

Goedemorgen goed volk! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen weekend. En het was zooooo’n fijn weekend! Oh mensen; ik heb gewoon al 2 kerstdiners achter de kiezen. Leterlijk! En vrijdag hadden we de covershoot voor de Gruwelijk Grillen Kerstspecial, waarvan ik je misschien zo wel even een preview laat zien… En verder ben ik naar Groningen geweest voor een interieurshoot, probeerde ik de nieuwe vega McKroket en kan ik je alvast iets vertellen over twee hele vette samenwerkingen. Klaar voor? Let’s go!

Vrijdag: covershoot!
Ik begon m’n dag lekker sportief met een uurtje sporten bij Robin. Heerlijk! Daarna werkte ik tot een uur of 1 en ik deed alleen het broodnodige, want om half 2 moest ik aan de slag met de voorbereidingen voor de covershoot voor Gruwelijk Grillen. Wat overigens ook gewoon werk is natuurlijk…

v2
Rood sporthoofd 😀

Op de cover wilden we een Beef Wellington hebben staan en we wilden de coverfoto van de eerste editie van Gruwelijk Grillen namaken. Overigens hadden Jan en ik nog nooit eerder een beef wellington gemaakt, dus het was wel spannend of hij zou lukken…

vr3l

Om half 2 haalde ik bladerdeeg uit de koelkast om om het vlees te vouwen, om half 4 ging. de barbecue aan en in de tussentijd had ik de buitenkeuken opgeruimd en gepoetst, kerstversiering aangebracht, een kerstboompje opgetuigd, mezelf mooi gemaakt met make-up en een krultang en was het tijd voor een testshoot met Janneman. Ik wilde even testen welke outfit het beste zou werken voor mij, in combinatie met wat Jan aan had. En verrassend genoeg was de uitslag helemaal anders dan ik had verwacht.

Ik wilde gaan voor het eerste jurkje, maar toen ik de beelden zag…

x

Bleek de eerste jurk vrij saai, de tweede GEWELDIG, de derde een soort naughty santaclaus en de 4e ook een goede optie. Maar ik ging voor 2!

Rond 6 uur kwamen Hadewych en Reinout bij ons thuis. Hade is professioneel fotograaf (en maakt prachtige foto’s) en haar vriend Reinout is een van Jans beste vrienden en deed vanavond de set dressing. Een beetje voor de grap, maar hij nam z’n taak serieus en hij is ook écht van toegevoegde waarde geweest; de set zag er geweldig uit!!

Helaas regende het wel, maar op de uiteindelijke foto geeft dat eigenlijk juist een vet leuk effect (weerspiegelde kerstlampjes!).

vr4l

Na een half uurtje schieten stond de cover er op en hij is echttttt heel vet geworden. Zoals beloofd een kleine preview:

vr5

Daarna hebben we lekker beef wellington gegeten. En dat was eeeeeeecht SUPER lekker. Het recept komt in de Gruwelijk Grillen Kerstspecial :D.

vr6

Zaterdag: Kerstdineren
Op zaterdag hadden we de laatste fotografie-dag voor de kerstspecial. Vandaag rookten we een zalm en maakten we 2 aardappel bijgerechten. En mensen, wat lukte dat weer goed. Vooral die gerookte zalm is echt gewellllldig.

zal
De zalm was te lang voor de Big Green Egg, dus we sneden een stukje van z’n kontje en die hebben we direct op de kolen gelegd. Lunchtime baby!

Tegelijkertijd met ons geklus in de buitenkeuken, werd aan de voorkant van ons huis óók geklust. We hadden een schilder over de vloer om de gevel van onze woning op te knappen. En dat werd echt super mooi (maar ik laat het hier niet zien ivm privacy).

Rond een uur of 6 stapten we met een tas vól lekker eten (restjes beef wellington, gerookte zalm, gratins, aardappeltorentjes) in de auto richting Groningen. We gingen een tweede kerstdiner doen bij Sas en Yor, vet gezellig.

za5

Zondag: interieurshoot bij Sas!
Op zondag werden we wakker in Groningen in de gezelligheid van een huis met twee kleine kinderen. Zo gezellig <3.

IMG_5946

We vierden alvast een beetje Ozzie’s 4e verjaardag (ik gaf wederom een poezen puzzel) en daarna gingen we met z’n allen naar het bos. Het was namelijk prachtig weer en de herfst is geweldig in al z’n kleurigheid, dus tijd om naar buiten te gaan!

zo1

We wandelden een klein stukje door het bos en over heide in Glimmen. En dat was echt prachtig joh! Vet heerlijk. Maar… nog stééds geen paddenstoel rood met witte stippen gespot. Potverdikkie. Wel hele mooie andere paddenstoelen:

zo9

za7l

Daarna was het tijd voor F1; de mannen hingen op de bank, Olaf lag lekker te tukken, Oscar was aan het spelen en dus hadden Sas en ik tijd om foto’s van haar huis te maken. Ze heeft een instagram pagina voor haar woning en had wat content nodig, dus ik wilde graag helpen. En als ik het zelf mag zeggen, hebben we echt hele toffe foto’s gemaakt. Het huis van Sas is zoooo mooi en vol mooie hoekjes en plekjes, dus dat fotografeerde heerlijk :D.

zo8

zo10

zo11

zo12

zo13

zo

Aan het einde van de middag reden Jan en ik weer naar huis. En eindelijk konden we naar de McDrive (wat een vrij slecht idee is op zondagavond #file). Ik wilde al een paar weken er naartoe om de nieuwe Veggie McKroket uit te proberen, maar omdat ik zoveel last van m’n buik had was dat echt een vrij slecht idee. Maar nu voelde ik me al een week ongeveer wel lekker, dus let’s go. En ik vond ‘m niet tegenvallen hoor, die McVeggie kroket. Mjam! Hij smaakte precies zoals de vleesvariant en als ik McD was, zou ik die gewoon stilletjes vervangen door z’n vega broertje. Lekker!

zo14

Op zondagavond hadden we een heerlijke binge-avond. We konden weer een nieuwe aflevering van Long Way Up kijken op Apple+ (geweldige aanrader deze serie), keken daarna de nieuwste Drag Race Holland en daarna keken we de laatste drie afleveringen van The Queen’s Gambit. Vet bijzondere serie. Wat een heerlijk avondje.

IMG_4858

Maandag: campagnes
Op maandagochtend sliep ik een beetje uit. Ik vermoedde dat ik geen super drukke week heb (in ieder geval weinig deadlines), dus gunde mezelf wel even een zee van warme dekens op maandagochtend. Heerlijk!

Daarna ging ik aan het werk. Ik dook in de statistieken van m’n website en socials om wat campagnes te analyseren, stuurde facturen uit, ging verder met de sales voor Gruwelijk Grillen (ik ga samenwerkingen aan voor dit e-book, zodat we het gratis aan jullie aan kunnen bieden; duim voor me dat ik hiermee genoeg binnen haal zodat het daadwerkelijk gratis kan!!)(en als je een merk bent die dit leest en je hebt een klein budget over om te adverteren: MAIL ME) ennnn maakte een foto voor een campagne die tussendoor komt. Echt een héle vette campagne. De handtekening moet volgens mij nog gezet worden, maar als het goed is kom je in week 49/50 mijn hoofd tegen in de supermarkt… En meer kan ik er nog niet over zeggen :D. Woop woop!

Had ik trouwens al verteld dat die order van 650 tostiboeken, inderdaad too good to be true was? Gaat helaas niet door. Zo jammer… Dus al dit soort campagnes zijn heerlijk en heel fijn :D.

maandag

‘s Avonds ging ik sporten en kookte Jan een lekkere paddenstoelenrisotto met tijm. En daarna was het tijd voor onze maandelijkse administratie. Wist je trouwens dat onze excelsheet met een simpele manier van je maandadministratie bijhouden al meer dan 1000x gedownload is? Echt gestoord :D.

m2

Teddy hielp ook even mee met de administratie:

ma

En daarna was het tijd voor bankchillings. Dit keer zonder tv, maar gewoon ff met een kopje thee en Teddy en gezelligheid <3.

ma3

Goed; tot zo ver! Het is inmiddels dinsdagochtend en ik moet toegeven dat ik volledig de dagen kwijt ben (riep gister nog ‘fijn weekend!’ naar m’n sportmaatjes) en dat ik het toch wel iets drukker heb dan ik dacht toen ik maandagochtend in m’n bed lag te stinken, maar nothing I can’t handle. De komende dagen staan in het teken van heerlijke to do’s; koffie met een vriendin, weinig sociale activiteiten ‘s avonds, werken bij DOA, de officiële start van de verbouwing, heerlijk eten én… donderdag komt er echt een geweldige winactie op m’n Insta. Dus hou dat goed in de gaten :D.

Ik spreek je vrijdag weer! Fijn weekend! 😀 (grapje).

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

3 reacties op “Leo’s leven 17: covershoot, kerstdiners, interieurfotografie & de nieuwe McVeggie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *