Leo’s dagboek: dineren in het park & nieuwe sneakers <3

Goedemiddag mooie mensen! Het isssss woensdagmiddag en het is een drukte van jewelste hier in kantoor Schulte-ter Veld. Het is al 3 uur en ik heb nu pas tijd om mijn dagboek te schrijven, maar dat komt wel doordat ik met allemaal leuke toestanden bezig was. Daarover vertel ik je later meer; eerst praat ik je bij over gister. Dat was een prima werkdag met een hoogtepuntje aan het einde van de dag. Oh én een dieptepuntje aan het einde van de dag… En een dag vol eten. Goed…  Lees mee!

Ik begon m’n dag met werkennnn; kant & klaar kwam online, ik schreef m’n dagboek én verdiepte me in Pinterest en was daar behoorlijk wat tijd aan kwijt. Ook moest ik ff 3 mails schrijven waar véél werk in zat en toen was het tijd voor lunch. Zin in! Broodjes met avocado en mierikswortel dit keer:

IMG_4631

IMG_4647
Oeeh en tomaten met burrata, olijfolie en balsamico

Tijdens het lunchen in de achtertuin ontdekte ik dat Janneman grijs wordt:O En ik vind het ZO HEET.

IMG_4622

Na de lunch gingen we allebei weer aan het werk. Ik hield me bezig met interieur-shizzle; rondde samenwerkingen af, bereidde iets voor voor a.s. vrijdag en meer van dat soort heerlijkheid. En halverwege de middag ging de bel…

IMG_4643

YES BABY! Ik heb ein-de-lijk nieuwe sneakers gevonden die helemaal bij me passen. En aan m’n voeten passen. Ik heb echt vrij veel geprobeerd lately (en héél veel online gewindowshopt) en nu zijn deze mooie jongens het geworden. BLIJ MEE! Meteen ff een stukje er op wandelen… Wat een dikke aanrader is, want man, wat staat alles mooi in bloei!!

IMG_4635

Rond een uurtje of 4 was ik helemaal uitgewerkt. M’n creativiteit was gezakt tot -8 en m’n motivatie zowaar nog lager, dus het werd tijd om lekker ff te ontspannen. En dat betekent; hup, de keuken in!

IMG_4652

Ik maakte vandaag een recept uit GRUWELIJK GRILLEN, maar dan in de oven klaar én gecombineerd met gnocchi. Mjam!

En dat heerlijke eten aten we op in het park, aan het water. <3

IMG_3272

‘s Avonds moest Jan nog doorwerken en ik had al de hele dag intense buikpijn, dus ik besloot lekker in bad te gaan. Met een bruisbal.

Of was het toch een bonbon?! (Zie insta stories).

IMG_4676

Het bleek gewoon een bruisbal te zijn die bijzonder slecht bruiste (wat een dieptepunt) en bovendien ontzettend geurde naar de kattenbak van Teddy. Die ruikt pioentjesfris (naar rozen dus), maar brengt dus wel een beetje de verkeerde associatie mee, hahaha. Jan wilde de rest van de avond niks van me hebben, woehhaha.

Trouwens; in bad keek ik de laatste aflevering van 100 dagen voor de klas en het is GEWELDIG. Ik was totaal in tranen en iedereen moet het kijken. Doe.

En dat was mijn dinsdag!

Ik spreek je vrijdag weer! Ik ga vrijdagochtend heel eventjes werken en daarna lekker… SURFEN. Mensen, daar heb ik zin in. En morgen lekker vrij. Love it! Tot snel!

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *