Leonie’s week 9: primetime op NPO1, drie lanceringen, teveel cocktails en koffer inpakken

Hoi allemaal! Live vanaf de achterbank van een Ford Fiësta ga ik je vertellen over mijn afgelopen week. Ik ben op weg naar WINTERSPORT! Voor het eerst in mijn leven, aaaah! Maar omdat deze rit nog ongeveer 3 uur en 48 minuten duurt, kan ik je best even vertellen over mijn afgelopen week. Zoals ik iedere maandag doe.

Vorige week was heerlijk. Veel drukker dan het voelde, nu ik het zo terugkijk in m’n agenda. Ik heb o.a. genoten van de lekkerste massage van Amsterdam, was bij drie lanceringen aanwezig, had afspraken, sprak met vrienden af… Kortom: prima week!

Maandag: lekkerste massage van Amsterdam & shinen op tv
Ken je die grap van dat meisje dat voor Valentijnsdag een duomassage met le boyfriend aangeboden kreeg? Nou, dat ging dus niet door. Althans; niet met le boyfriend. Gelukkig vond vriendin Layla het helemaal niet erg om de plek van le ex-bf in te nemen en genoten we dus maandagavond, na een thuiswerkdag, van wat later de lekkerste massage van Amsterdam bleek. Ik was uitgenodigd door Treatwell.nl en de massage vond plaats bij RUST.massagepraktijk, in het centrum van Amsterdam.

treatwell2
HEMEL

Ik had RUST gevonden via Treatwell.nl. Dit is een verzamelwebsite voor beautybehandelingen in Europa (!). Je vult in wat je wil (bijvoorbeeld een massage voor een x bedrag) en dan laat de website allemaal opties zien van massagepraktijken. Treatwell.nl had mij een massage aangeboden en zelf mocht ik ‘m boeken via de site, bij RUST. En man, wat was dat fijn. Layla en ik waren het er unaniem over eens dat dit de beste massage was die we in Amsterdam hebben gehad. Je krijgt volop aandacht, wordt helemaal in de watten gelegd en de massage is écht goed. Geen riedeltje met dingen die ze dagelijks doen, maar echt aandacht voor je lichaam. Wat. Een. Aanrader!

treatwell3
Eerst even een voetenbadje met een smoothie en thee

Na de massage had ik zin om intens zonder make-up en met een massage-olie-vettige knot op m’n hoofd een hapje te gaan eten bij een hele niet hippe plek. Lay wist wel een tentje en zo belandden we in een bruine kroeg met een bord saté in de Jordaan, met een vet mooie jukebox. TOP!

FullSizeRender

In de tussentijd werd ik platgeappt door familie en vage kennissen over het feit dat ik op televisie was. Ik had niet gedacht dat zo veel mensen RADAR keken. Maar vet leuk! Ik was bij RADAR met een item over koken uit een pakje. En ik was zelf heel blij met hoe het item uitpakte :D. En kreeg echt veel toffe reacties. Daar doe je het voor, LEUK!

Schermafbeelding 2017-03-06 om 19.14.33

Kijk het item hierzo terug.

Dinsdag: afspraken
Dinsdag was wederom een normale werkdag met weinig spannende belevenissen. Hoewel ik in de middag een verrassend leuke afspraak had met iemand over mijn YouTube-kanaal en daar werd ik enthousiast van. Later meer hierover!

IMG_2981

IMG_3017
Lunchtime! Ik maakte een sushi wrap!

Dinsdagavond ging ik voor het eerst weer sporten sinds een paar weken. En het ging goed! Ik had een paar weken geleden iets te enthousiast m’n bilspieren getraind tijdens Bodybalance en daar een blessure aan overgehouden, maar na drie weekjes rust kon ik eindelijk weer normaal m’n billen aanspannen. Top 😀

IMG_2986

Woensdag: overdagpizza en de lancering van YLBB-app
Woensdagochtend ging ik m’n spierpijn van de dag ervoor er eens even uitzwemmen. Want dat was nódig, allejezus. Uiteindelijk liep ik nog t/m vrijdag met spierpijn #pussymodus.

Tussen de middag – na mijn intense zwemtraining (…) – bestelde ik pizza bij SNCKBR. Ik had zin in een dikke lunch, maar wilde wel een beetje iets fatsoenlijks (gezondachtig) en bestelde dus bij SNCKBR; een restaurant in Amsterdam met allemaal gezonde guilty pleasures. En de magioni pizza die ik er bestelde was écht vet lekker. Een pizza met bloemkoolbodem en in principe ben ik daar vet op tegen. Maar verrassend genoeg was dit dus echt heel erg lekker. Aanrader!

IMG_2991

Oh en haat: hij was koud toen ik ‘m bezorgd kreeg. Dus óf foodora fuckte het op, of SNCKBR zelf. Boe!

IMG_3078
Foodpost! Nieuwe smaken van Verkade. Het lijkt een beetje op Malthezers of van die kleine bolletjes die je in een twix-toetje hebt.

’s Avonds ging ik naar de lancering van de app van Your Little Black Book. Anne, oprichter van YLBB, had ik ontmoet op het persreisje naar Java en sindsdien hadden we af en toe nog contact. Zij lanceerde een app en ik kwam eens even kijken wat dat inhield. YLBB is een app met 700 hotspots in Amsterdam; van restaurants en lunchtentjes tot hotels en beautybehandelingen. Een super mooi overzicht; well done Anne!

IMG_2994

Ik vond het een razend gezellige lancering bij Metropolitain met meer bekenden dan ik had verwacht. En prima cocktails. NICE!

Met vijf cocktails achter de kiezen besloot ik dat het nog wel een goed idee was om naar de Filmhallen te gaan en even een hapje te eten bij de Foodhallen. Aan de bar van de Foodhallen streek ik neer, in m’n eentje, met een biertje en flammkuchen en ik vermaakte me. Dit was voor het eerst dat ik alleen uit eten was in Amsterdam en ik vond het nog wel een klein beetje onwennig. Een paar weken geleden had ik iemand gesproken die echter super vaak alleen ging eten in Amsterdam en ik dacht: JA WAAROM NIET. Maar ik vond het gek genoeg wel een beetje onwennig, zo in m’n eigen stad. Maar ik had ook geen boek bij me, dat helpt normaal, als ik het in een vreemde stad doe.

IMG_2997

Overigens had ik na vijf cocktails en dat laatste biertje geen zin meer in de film en ging ik lekker naar huis. Prima!

Donderdag: koffie in de Adam toren, filmen en de lancering van Amber
Donderdagochtend begon ik licht katerig aan mijn dag. Ik had een koffieafspraak in de Adam toren met vriendinnen Hiemke, Viv en Yira en dat was heer-lijk. Sinds m’n break up zie ik m’n vrienden echt zo veel en dat is zó fijn. Man, wat moet je zonder ze <3

IMG_3003
Uitzicht in de Adam toren vanuit MADAM

’s Middags nam ik met vriendin Yoka een video op voor mijn YouTubekanaal en aan het einde van de middag vertrokken we naar bar Troost voor wijntjes en voedsel. Bij Troost meetten we Layla en Mikki en aten we heer-lijk.

IMG_3007

IMG_3009
Vette aanrader! Komt nog een blogpost over online!

Een paar uur later zou vriendin Amber haar tweede EP lanceren in Volta en dat was TOF. Zo trots!

IMG_3012
Amber en Layla aan het zingen 🙂

Vier wijntjes en drie gin tonics later (ik heb geen idee of dit klopt, lost count) was het tijd om naar huis te gaan. Ik had namelijk de volgende morgen wéér een borrel staan.

Vrijdag: Vrijdagochtendborrelen en NIKS
Vrijdagochtend had ik om 11 uur een event in BAUT Paradijs. Heineken ging een nieuw biertje lanceren tijdens een vrijdagochtendborrel en ik was natuurlijk de enige die van te voren niet had bedacht dat dat dan waarschijnlijk om een alcoholvrij biertje ging. Maar! Inderdaad; Heineken heeft nu een 0,0% variant en hij is lekker. Minder zoet dan de alcoholvrije biertjes die ik gewend ben. Ik vond ’t lekker, maar wel typisch een alcoholvrij biertje, qua smaak. Maar goed, dat is het ook ;-).

IMG_3016

IMG_3022

De vrijdagochtendborrel was wel tof; er waren meer mensen die ik kende dan ik had verwacht en dat was top. Prima begin van de dag. En tof om even in BAUT Paradijs te zijn geweest; dit is de nieuwe locatie van het restaurant BAUT dat sinds een paar jaar door Amsterdam hopt en steeds in een ander groot, tof pand neerstrijkt. Dit keer dus diep in Oost, bij de Q Factory. Mooie locatie!

Omdat ik had gerekend op knetterlam in de ochtend (grapje) had ik m’n hele dag vrij gehouden. Ik werkte ’s middags nog een klein beetje, maar ging ook gewoon intens genieten van m’n vrijdag en het feit dat het alweer bijna weekend was.

Vrijdagavond hing ik op de bank en voerde ik geen kloot uit. Precies waar ik zin in had.

IMG_3027
Bitterballen en The Blacklist

Zaterdag: sushi om de hoek, piano spelen en het Vondelpark
Ook zaterdag deed ik bijzonder weinig. Ik haalde een lunch buiten de deur, bij het nieuwe Genki Café op Mercatroplein (aanrader), haalde koffie op de Amstelveenseweg en deed mijn wekelijkse rondje door het Vondelpark. Hier hóu ik van; helemaal nu het een beetje op een soort van Voorjaar begint te kijken. Kopje koffie, muziek op en gewoon even wandelen door het Vondelpark. Love it!

IMG_3039
Suuuuuper lekkere sushi bowl van Genki. Met asperges, edamame, shiitake, zalm, noedels en viseitjes. ZO lekker!!

Daarna ging ik naar CREA om weer eens piano te spelen op mijn favoriete piano in studio 3.02.

IMG_3061

’s Avonds bestelde ik eten en genoot ik met m’n voeten in een voetenbadje, met maskertje op m’n gezicht, van wederom een avond niks doen. Allemaal ter voorbereiding op mijn week wintersport (lees: apress ski).

IMG_3062
SCALOPPA

Zondag: sporten en inpakken
Zondag had ik de lentekriebels te pakken; ik werd wakker met het zonnetje op m’n gezicht en hoorde de vogeltjes fluiten. JONGENS, VOLGENS MIJ BEGINT HET. Het voorjaar! YES!

Rond lunchtijd vouwde ik mezelf in allerlei bochten tijdens Bodybalance (en m’n birdpose ging VET goed) en ’s middags deed ik weer lekker niks. Wat een lekker weekend zo.

’s Avonds pakte ik m’n koffer in voor wintersport en daarmee is het verhaal rond. 😀

Inmiddels is het maandagmiddag en zit ik dus in de auto op weg naar Brand (Oostenrijk). Ik ga met mijn zus en haar schoonfamilie voor het eerst mee op wintersport. En ik vind het vet spannend en ben tegelijkertijd heel excited. Woehoe! Ik hoop zó dat ik niets breek/uit de kom schiet/in een lawine beland. Maar ik ga m’n best doen.

Ik vermoed dat ik deze wek ietwat weinig online zal zijn, hoewel ik nog wel wat recepten van vorige week uit moet werken. Maar ik heb ook even vakantie, dus even kijken wat er allemaal van terecht komt. 😀 Oh en ik ben op mijn Eerste Wintersport Ooit aan het vloggen. Wil je dat volgen? Abonneer je op mijn YouTubekanaal!

Trouwens, aanstaande vrijdag ben ik jarig! Op vakantie! Best wel lekker. En zaterdag kom ik als het goed is terug. Met blauwe plekken en spierpijn. En een voldaan gevoel, hoop ik.

Tot volgende week! Als ik dan nog leef… DUIM VOOR ME DAT ME NIKS OVERKOMT, goed? Behalve een hele lekkere blonde skileraar. Deal? 😀

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

4 reacties op “Leonie’s week 9: primetime op NPO1, drie lanceringen, teveel cocktails en koffer inpakken

  • Rosanne zegt:

    Hoi! Súpergrappig dat je naar Brand gaat! Ik ben daar 7 jaar lang geweest, heel kneuterig gebiedje! Super veel plezier!
    En heel ernstig, ik lees al sinds je website viral is gegaan IEDERE dag je blog, nu pas een berichtje. Wat ben jij enthousiast! Zo leuk om te lezen!
    Nogmaals heel veel plezier! Enne voor echt slechte (lees: hilarische apres ski en volgens mij tevens de enige) apres ski ga je naar de Heuboda;)
    Enjoy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *