Leonie’s week 49: Niet uit eten bij het DWDD Popup-restaurant, een 5 gangendiner cancellen, in de zevende hemel in Kattencafé Kopjes, twee video’s en uiteten bij Baut Zuid

Joehoe partypeople! Het is alweer tijd voor de terugblik op mijn afgelopen week! En pfoe: die was saai. Mijn gezondheid wilde niet echt meewerken en toen moest ik even rustig aan doen. Niks voor mij. Ik sta alweer te popelen om de komende week in volledige partymodus te omarmen en ben er helemaal klaar voor!

Maar ho, eerst even terugblikken op de afgelopen week. Want die was dan wel saai, er gebeurde toch nog het een en ander. Zo ging ik eten bij het DWDD restaurant, of nee: dat ging niet door. En ging ik een vijfgangendiner verorberen met date bij een nieuwe hotspot in de Jordaan. Of nee, dat ging ook niet door. Wél streek ik neer met familie bij toprestaurant Baut Zuid, genoot ik op zondagochtend van kattencafé Kopjes en deed ik ook nog wel een klein beetje meer. Lees je mee?

Maandag Maandag was een ramp. Ik ben echt drie keer compleet verregend en functioneerde niet meer. Lekker begin van de week! Bovendien voelde ik me totaal ellendig en ziek en dan óók nog zo’n regenbui? Schiet mij maar lek. Wat een dag!

Ik sloot m’n werkdag wel mooi af met een event van Pandora in het Hilton in Amsterdam met een collega. Daar mochten we veel sierraden uitproberen en schoof ik mezelf even een verlovingsring om m’n vinger. Toen ik de foto op Instagram postte stroomden de felicitaties binnen, haha! Jongens: ik ben al een jaar vrijgezel ;-).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 30 Nov 2015 om 7:34 PST

Dinsdag Dinsdag probeerde ik weer wat van mijn dag te maken. Ik was nog steeds een soort vaatdoek, maar begon m’n dag met een workout om half 9 ’s ochtends. Mijn hemel, wat heftig. En die high die veel sporters hebben na een workout, die mis ik volgens mij. Ik voelde me nog zieker dan voor m’n halfuurtje sport, haha. En toen was het nog maar half 10 ’s ochtends.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Dec 2015 om 12:00 PST

M’n werkdag overleefde ik verrassend genoeg toch een soort van prima. Overdag werd ik nog gebeld door m’n uitgever die me heel tof nieuws vertelde: de verkoop van m’n boek gaat onwijs goed! En zoals het nu loopt, is het boek voor de Kerst uitverkocht! Waaah!

Woensdag En toen was het woensdag. ’s Avonds zou ik culinair uit eten gaan met een vriend bij een nieuwe hotspot in Amsterdam, maar ik cancelde. Ik voelde me niet lekker genoeg om een vijfgangendiner weg te werken in een mooi jurkje met een veel te strakke panty die je buik afknelt. Dan maar gewoon thuis samen koken. 🙂

’s Avonds kwam er nog een mooi pakketje binnen. Love it!

Donderdag En patsboem: toen was het alweer donderdag! Ik ging deze dag eens even in volle relaxtheid aan. Ik stond op met een bizar zonnig humeur, begon me weer een beetje beter te voelen en ging fluitend naar m’n werk. De dag verliep prima en ’s avonds boekte ik een massage bij Spa Reine Cityspa. Veel te lekker. Ik vond dat ik ’t had verdiend en heb er intenssss van genoten. Man, wat goed voor een mens.

Vrijdag Vrijdag was ik lekker vrij en dit was voor het eerst sinds tijdens dat ik even niet weg hoefde uit Amsterdam het hele weekend. Yay! Vanuit bed kon ik lekker werken aan m’n blog. Ik schreef wat voor Viva, publiceerde een aantal blogposts, maakte foto’s van pakketjes die binnen waren gekomen en nam een tostivideo op.

’s Middags kwam Claartje langs om onze laatste foodpornvideo op te nemen. Een kersteditie en hij is geniaal. We hebben zoiets tofs gemaakt! Ergens deze week of volgende week komt de video online 🙂

Vrijdagavond had ik geen plannen. Op een date met mezelf en The Voice of Holland na dan. En dat was echt een hele prima vrijdagavond. Eventjes rustig aan en helemaal beter worden :).

Zaterdag Zaterdag was ook een ultiem chille dag. Ik stond vroeg op om het huis aan kant te maken, keek wat afleveringen van Floortje aan het einde van de wereld (ik denk dat ik binnenkort verhuis) en ’s middags kwamen mijn ouders en mijn zus en haar vriend. Leuk!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 5 Dec 2015 om 12:44 PST

We zouden gaan eten bij het DWDD Popuprestaurant, maar dat sloot zijn deuren al na twee dagen wegens tegenvallende resultaten en toen moesten we snel een ander diner regelen. Uiteindelijk aten we bij Baut Zuid en dat was fantastisch. Ik schreef er een uitgebreide blog over, die je absoluut even moet bekijken :D.

Zondag Zo is het nog vrijdag en lig je in je bed te stinken tot 12 uur ’s middags, zo is het opeens alweer zondag en heb je nog maar 1 dagje weekend over. Ik begon mijn zondag met een bezoek aan Kattencafé Kopjes. En dat was geweldig! Een heel café gevuld met katten, man; dat is de natte droom van iedere catlady. Oké, niet echt, maar je begrijpt wat ik bedoel. Zo leuk!

Je hebt twee uur de tijd om in het café te chillen. Bestel een kopje thee of een catpuccino, eet er een lichte lunch of ontbijt of heerlijke taartjes en als je geluk hebt (IK HAD GELUK) dan komt er een poes op schoot zitten. Er lopen 8 poezen rond, waarvan 2 schootkatten. Maar het is geweldig! Ook als je geen poes op schoot hebt; het is er zo rustig, kalm, ontspannen. En: POEZEN.

Sorry, voor de hysterie, maar je hebt hier echt met een kattenliefhebber te maken. Ik vond het echt fan-tas-tisch.

Daarna ging mijn dag verder met m’n vaste item bij 3FM (normaal op zaterdag, maar nu even op zondag) en lunchte de gevulde kip van vrijdag. Daarna ging ik naar CREA om piano te spelen en daarna terug naar huis. Heel even chillde ik nog in het Vondelpark, omdat ik dat iedere week doe en ’s avonds plofte ik weer heerlijk op de bank. Nog even relaxen voordat ik weer aan een nieuwe week zou beginnen.

Inmiddels is het maandag. Ik voel me eindelijk wel weer beter, denk ik. Ik durf het nog niet echt hardop te zeggen omdat ik veel te bang ben dat de kwaaltjes weer terug komen, maar vandaag voelde ik me tenminste goed. En dat is fijn want ik ben dit intens saaie leven helemaal zat en sta weer vol in de startblokken om los te gaan. Van weinig doen word ik lamlendig en lui en ik wil juist energie krijgen van de dingen die ik doe.

Deze week heb ik dinsdag een tof event van de Ambitieuze meisjes, waar ik veel zin in heb. Verder hebben we deze week op kantoor de kerstborrel en ben ik donderdag t/m maandag VRIJ. Donderdagavond ga ik slapen in een nieuw hotel bij de Ziggodome in de buurt en ’s avonds naar FLORENCE + THE MACHINE! En vrijdag ga ik sporten, krijg ik een nieuw bed en ga ik eten met een vriendinnetje. Het weekend is tot nu toe nog rustig, maar ga ik vast nog volproppen met toffe activiteiten. Zondag ga ik in ieder geval naar een grote proeverij, dus daar heb ik nu al zin in. Kom maar op met de leuke activiteiten! Ik ben er weer klaar voor :D. Hoop ik.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Eén reactie op “Leonie’s week 49: Niet uit eten bij het DWDD Popup-restaurant, een 5 gangendiner cancellen, in de zevende hemel in Kattencafé Kopjes, twee video’s en uiteten bij Baut Zuid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *