Leonie’s week 45: meeten met RTL, naar Brugge, interviews, boeklancering en filmdagen!

Hoi! Welkom weer bij mijn wekelijkse dagboek. Ik zit in een gekke periode die HEEL DRUK is, want deze week lanceert mijn derde boek en daar moest héél veel voor geregeld worden nog. Vorige week was een druk weekje, maar ook eentje die ik afsloot met een heerlijk weekendje weg. Naar Brugge met Jan <3. Benieuwd naar mijn drukke week 45? Met meetings bij RTL, netwerken met New York en interviews? Lees verder!

Maandag: werkdag
Maandag was echt een werkdag; dat kan ik zien in m’n agenda (die is leeg) en in m’n fotorol (die is ook leeg). Waarschijnlijk ben ik de hele dag keihard aan het werk geweest. Ennnn! Ik ging naar de toko, voor een goddelijk avondmaaltje.

ams
Mooi weer in Amsterdam <3
buns
Avondeten: bao buns!

Dinsdag: RTL, Amsterdam Kookboek en Eetclub
Dinsdag begon met een meeting bij RTL om te kletsen over mijn Youtube-kanaal (<3). Daarna moest ik ff langs Mediamarkt voor een nieuw statief (en ik scoorde er een voor €35 #financiëlemeevaller) en daarna ging ik weer aan het werk. Lekker dagje wel!

rtl
@ RTL

Om 5 uur sprak ik af met Claartje (lang niet gezien) om bij te kletsen  bij Café Struijk en om 6 uur gingen we naar Café KESSENS voor de boekpresentatie van Amsterdam Kookboek, van vriendinnetje Laura. Vét gezellig en vet leuk. Ik kwam super veel mensen tegen die ik ken en dat had ik helemaal niet verwacht, Topavond!

wijn
Wijntje met Claartje

Daarna ging ik met m’n eetclub nog een hapje eten bij Five Brothers Fat. Je weet wel; dat café waar ik laatst ook al een hele avond Cava’s had zitten lurken voor €2 per glas. Vanavond testten we, naast de Cava’s, de eetkaart en MAN die was GOED. Buikspek-hemel daarzo. Het is echt jammer dat ik te aangeschoten was om goede foto’s te maken voor een hotspot-artikel, want dit is eeeecht een hotspot. NICE <3

fat3
Buikspek hemel bij Five Brothers Fat
fat
Heerlijke octopus bij Five Brothers Fat
fat4
De situatie na 20 cava met Wilbert

Woensdag: netwerken met New York
Ik begon m’n woensdagochtend met de vlogs van Laura Brijde en Annemerel over de New York Marathon en dacht: Ik moet ook weer eens gaan hardlopen. En dus sprong ik in m’n hardloopoutfitje en rende ik een stukkie door het Rembrandtpark. Maar dude: het was vét koud en ik ren veel te langzaam en kort om dit te overleven in de kou. Ik had al spierpijn toen ik nog niet eens echt thuis was. Wat een slecht idee dit.

north
Hardlopen in m’n nieuwe The North Face trui van JD Sports

Woensdagmiddag reisde ik af naar Utrecht voor de Travel presentation. Dit is een jaarlijks event dat wordt georganiseerd door verschillende reis pr-bureau’s en het is de bedoeling dat je dan gaat netwerken met elkaar. Zo heb ik er gekletst met het toerismebureau van Ierland, met een vliegtuigmaatschappij uit China en bijvoorbeeld ook met het toerismebureau voor New York. En dat was me toch een partij interessant. To be continued…?

Halverwege het event deed ik een Houdini (weg gaan zonder gedag te zeggen, is minimaal awkward en maximaal efficiënt), zodat ik ook nog ff tijd had om te werken in Utrecht in een leuk caféetje.

Helaas vond ik niet echt een lekkere hotspot en streek ik uiteindelijk maar neer bij iets niet noemenswaardigs in het centrum van Utrecht. Lekker nog ff gewerkt en toen terug naar Amsterdam.

In Amsterdam ging ik koken en eten met Jan en daarna vertrok ik nog even naar Pakhuis de Zwijger, waar vrienden Wilbert en Laura een talkshow hielden over ‘Een kijkje in de keuken van…’. Laura vertelde er over haar Amsterdam Kookboek en bij wie ze allemaal kijkjes in de keuken heeft gedaan en Wilbert presenteert het geheel. Leuke avond!

pakhuis

Donderdag: keihard werken, filmen en lezen
Ik had donderdag het plan om vroeg bij Jan weg te gaan om thuis een filmdag te houden voor TOFFE TOSTI’S, maar toen ik eenmaal begon met werken bij Jan aan de keukentafel, kwam ik opeens om in het werk en kon ik niet eerder dan half 12 richting huis, haha. Ik was druk bezig met het versturen van persberichten aan goede contacten, om te zorgen voor zoveel mogelijk publiciteit voor TOFFE TOSTI’S. Bovendien wilde ik nog graag een boeklancering doen (over een week…) en was ik dat allemaal véél te last minute aan het regelen. Maar! Het is rond. Op donderdag 16 november lanceert TOFFE TOSTI’S in Restaurant Brooks en het wordt vet gezellig. Tosti’s, borrelen, vrienden, familie <3.

Maar goed; half 12, tijd om richting huis te gaan. Ik deed een flink aantal boodschappen voor de video’s die ik vandaag op wilde nemen en zat helemaal klaar, tot… Ik om 2 uur een interview had staan. Oeps! Snel naar Bar Baarsch voor een interview. En man, wat was dit leuk. Ik vind het echt heerlijk om te vertellen over de leukste baan van de wereld <3. In januari komt het interview uit… Stay tuned!

baars
Lekkere cappuccino @ Bar Baarsch
fashionchick
Deze week verscheen er een interview met mij in Fashionchick Girls magazine. VET leuk geworden!! 😀

En daarna moest ik hard aan de slag met de toffe tostivideo’s. Ik wilde van die video’s maken die een beetje lijken op Tasty; je weet wel, van boven gefilmd. MOEILIJK! Maar er zijn een paar best leuk gelukt.

filmen
Welkom op de set

‘s Avonds zou ik met een vriendin naar een soort singer-songwriter avond gaan, maar ik moest echt ff cancellen. Ik was én tot laat aan het werk en vond het belangrijk dat ik ‘s avonds even m’n rust zou pakken. Dus: boekje lezen op de bank. En even geen alcohol en toestanden.

rosti
Ik had geen zin in boodschappen en had nog rösti’s in huis, dus donderdagavond at ik rösti’s met appelmoes, hahaha. Uit m’n mintgroene Airfryer <3

Vrijdag: keihard werken en op naar Brugge
Vrijdag was ook al zo’n chaosdag. Er moesten nog video’s worden opgenomen, Jan en ik moesten een auto halen voor onze roadtrip, ik moest m’n werk afronden (advertorials, foto’s bewerken, stukken schrijven, mails beantwoorden, interviewverzoeken afhandelen, etc) én ik moest m’n tas nog pakken. Aan het einde van de middag zouden Jan en ik namelijk lekker op citytrip vertrekken <3 Oh, en tussendoor ging ik nog naar Hot Pod Yoga omdat ik ‘ontspanning nodig had’. Maar ik twijfel nog steeds of yoga ontspannend werkt als je je bijzonder moet haasten om überhaupt de les te halen… Anyway; het was wel lekker. En warm. Heerlijk in de winter <3.

sapje
Nieuw ontdekt: bietjes, banaan, blauwe bes, amandelmelk. VET LEKKER!

Maargoed, hard werken dus en om 6 uur zaten we in de auto. Op naar Brugge! En oooooh! We gingen eten bij een wegrestaurant. En dit weet je waarschijnlijk nog niet van me, maar ik ben dus echt HEEL ERG FAN van wegrestaurants. Ik vind die hele beleving absoluut fantastisch. Te kneuterig voor woorden, altijd hetzelfde eten, altijd hetzelfde publiek. I lóve it. 😀 #GuiltyPleasure

wegresto
Saté en schnitzel @ wegrestaurant bij Delft

Om half 11 ‘s avonds kwamen we aan in Brugge en daar hebben we echt een heel leuk weekend gehad. In het kort: de kroeg in, slapen in een verrukkelijk hotel (Martin’s Brugge), bruchen bij That’s Toast, shoppen, lunchen bij Books & Brunch, borrelen bij Le Trappiste, eten bij Poules & Moules, knetterlam hangen in Café klein Venetië, ontbijten in het hotel, roadtrippen door Brugge, Knokke en Breskens, warme choco drinken aan zee, offroad sjezen in onze Nissan X-trail in Zeeland, lunchen in middelburg en aan het begin van zondagavond waren we weer thuis. Lees het hele verslag van Brugge hierzo!

bed
LIEFDE! Dit is dus een next level selfie: als je vriend z’n drone mee heeft en je op een 5 meter hoge hotelkamer slaapt, móet je dit gewoon ff proberen. 😀
boterbier
Boterbier @ Brugge 😀
kip
Veel te verrukkelijke kip en stoofvlees bij Poules & Moules
lamm
Een knetterlam kusje 😀
dronken
Dit was top. Er was een stuk in Brugge met heeeeeel stil water en daardoor zag je echt ene prachtige weerspiegeling van het gebouw in het water. Maar ik had een klein beetje teveel gedronken om er een goeie foto van te maken…
jan
Jan had daarentegen nog wél een vaste hand, hahah.
juke
Voor als je je afvraagt hoe ik er lam maar helemaal in m’n sas uitzie: zo. Voor het eerst ooit een jukebox aangezwengeld en MAN, wat vond ik dit leuk #proost
hotelontbijt
Hotelontbijt @ Martin’s hotel Brugge <3
IMG_6825
Roadtrippen in de Nissan X-trail. Op mijn instagram verschijnt vanavond nog een filmpje. Wat een vétte auto! We hebben de afgelopen tijd de Nissan Juke, Micra, Qashqai en X-trail uitgeprobeerd en ik ben zelf het meeste fan van de Nissan Micra (de nieuwste tekna), maar Jan absoluut van de X-trail. Dik veel kracht, een chille automaat, stoelverwarming, goede muziekinstallatie, een luxe dashboard. We zijn inmiddels allebei behoorlijk Nissan-fan, haha.
zeeland
Roadtrippen door Zeeland! Woeste wind 😀

Zondagavond: Netflix & sushi
We waren eerder thuis dan verwacht en dat bood perspectief; een avondje chillen op de bank. Netflix erbij, sushi erbij. NICE!

sushi
Sowieso altijd teveel sushi bestellen (bij Sushi su), zodat je de volgende dag een vet heerlijke lunch hebt

Inmiddels is het alweer maandagochtend en ben ik echt lekker uitgerust wakker geworden. Het afgelopen weekend was een soort stilte voor de storm en deze week ís de storm. Drukte! Mijn derde boek komt uit, ik heb iedere dag wel een radiointerview staan, moet de laatste dingen regelen voor de lancering én doe m’n stinkende best om zoveel mogelijk publiciteit te vergaren voor boek 3.  Trouwens: heb jij hem al gereserveerd? Of op je verlanglijstje staan? Laat het weten hieronder, ik ben benieuwd!

Verder komen er online campagnes aan waar ik nog dingen voor moet doen… Kortom: druk, druk druk. Maar ik sluit m’n week wel rustig af met een weekendje Assen.

Ik heb er zin in. Ik hoop jij ook! Volg je het allemaal gezellig mee via Insta stories? <3 En anders lees je er volgende week over in m’n dagboek.

Tot dan!

Op 15 november komt mijn derde boek uit!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en komt in November uit. Het kost €14,95 en is vanaf dan verkrijgbaar bij de boekhandel of via Bol.com. Bij Bol.com kun je het boek nu al reserveren! Doe dat hierzo, dan ben je de eerste die het boek ontvangt.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

 

2 reacties op “Leonie’s week 45: meeten met RTL, naar Brugge, interviews, boeklancering en filmdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *