Leonie’s week 45: Dingen doen in Noord, twee toffe pakketjes, mijn debuut op Dumpert en het beste persreisje ooit

Hoi allemaal! Het is alweer zondagavond, het einde van week 45. Deze week stond voor mij enorm in het teken van IJSLAND. Daar heb ik namelijk van donderdag t/m zondag vertoeft, tijdens het beste persreisje ooit. Verder ging ik deze week twee keer naar Amsterdam Noord, ontving ik twee toffe pakketjes ennn maakte ik mijn debuut op Dumpert. Of ik met dat laatste nou echt blij ben laat ik even in het midden, maar een enerverende week was het zeker. Lees je mee? Dan praat ik je er doorheen…

Maandag
Hello monday! Mijn week begon fantastisch. Ik stond om 8 uur in de sportschool voor een dikke workout en profiteerde daardoor de hele dag van energie. Nooit gedacht dat ik dit nog eens fijn zou gaan vinden, maar ik heb er écht veel voor over om mijn knie weer op normale sterkte te krijgen (na het ongelukje afgelopen mei).

Verder had ik maandag aan het einde van de dag een afspraak in Amsterdam Noord (liefde voor het pontje!) en maakte ik ‘s avonds een gruwelijk lekkere vegetarische bamiburger klaar.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 2 Nov 2015 om 5:55 PST


Dinsdag

Dinsdag had ik een leuke werkdag bij Vrouwen.nl en ‘s avonds thuis stonden er twee leuke pakketjes op me te wachten. Héél veel mayonaise (nog meer dan op de foto) en een pakketje van Aldi, die een Fair Trade lijn heeft. Waar o.a. deze Sinterklaas onderdeel van is. Een eerlijke Sint, wie wil dat nou niet, haha ;-).

Verder ging ik dinsdagavond weer eens naar een concert (iets met goede voornemens in de praktijk brengen). Dit keer was het de beurt aan Boy & Bear en ze speelden in de Tolhuistuin. Oftewel: Paradiso Noord. In Amsterdam Noord dus. Weer met mijn geliefde pontje!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 3 Nov 2015 om 2:25 PST

Het concert vond ik een heel klein beetje saai en ik vond het jammer dat ze niet al hun bekende (niet voor niets bekende) nummers speelden… Maar misschien ben ik inmiddels een beetje verwend, omdat ik te veel concerten zie? Anyway; het was een leuke random dinsdagavond. Beter dan een avond op de bank!

Woensdag
Woensdag had ik gelukkig een rustige dag (wel met een leuke afspraak buiten de deur), met nul plannen ‘s avonds. Maar dat was ook wel een beetje nodig, want donderdagochtend vloog ik naar IJSLAND!

Donderdag t/m zondag
Dus, toen zat ik opeens in IJSLAND! Waaaah! Ik ben nog bezig om een vlog te editten en die komt zo snel mogelijk online. Ook komt er een artikel op Vrouwen.nl en ik denk ook wel een reisverslag hier op mijn blog. Maar mijn wekker ging vanochtend (zondagochtend) om 5 uur, dus ik móet nu naar bed. To be continued!

Oh, en ik stond inderdaad op Dumpert deze week. Ai… Maar ach, we hadden er misschien ook wel een beetje om gevraagd ;-). En hoewel ze écht geen blad voor de mond nemen, vond ik er weinig verrassends tussen staan. Ja, dat men dus denkt dat ik een Hockeymeisje ben. Hallo: ik háát hockey! En kan er niks van! Laat mij maar in de keuken staan. Daar hoor ik thuis, toch? 😉

De komende week heb ik ook weer allemaal leuks. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ga wéér op persreis. Dit keer naar PARIJS! Of nee, ik moet het goed zeggen: NAAR DISNEYLAND PARIJS! Van vrijdag t/m zondag met mijn Disneyfriend Marte! Verder ga ik deze week drankjes drinken met de mannen die zichzelf ooit de Studentenkookshow noemden – geen idee of dat nog actueel is- ennnn is er een boekpresentatie van een blogger waar ik bij wil zijn. Genoeg leuks dus 😀 Nu naar bed. BYE!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & snapchat Lterveld!

2 reacties op “Leonie’s week 45: Dingen doen in Noord, twee toffe pakketjes, mijn debuut op Dumpert en het beste persreisje ooit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *