Leonie’s week 36: Een feestje in de achtertuin, heel veel opnames, voedsel van de Foodhallen, naar een modeshow, met le ex bf bijkletsen en meer!

Hoi! Ik vind dat de tijd vliegt. Ik ging vandaag rekenen en ontdekte dat het nog maar 15 maandagen is tot Kerst. Dat is best snel. Ik heb nog 15 maandagen de tijd om een nieuwe partner mee te slepen naar het Kerstdiner. Of ik ga dit jaar gewoon alleen. We gaan het meemaken…

Maar laat ik niet op de zaken vooruit lopen. Juist niet in déze blog, want het is de bedoeling dat ik met je ga terugblikken op afgelopen week. Ik pak weer even mijn agenda er bij. Neem jij een kop koffie? Dan gaan we samen eens kijken naar wat week 36 deze foodblogger bracht.

Maandag Maandag was een leuke dag. Overdag gewoon een werkdag en aan het einde van de dag kon ik voor Vrouwen.nl aanwezig zijn bij de lancering van de nieuwe geur van Jo Malone. En die was héél lekker. Ik kreeg ‘m mee in de goodiebag en spuit sinds dien alles onder, want ik ben fan.

Daarna ging ik naar huis – fietste ik door teringveel regen – en bakte ik een verrukkelijke vegaburger. Yay!


Dinsdag
Dinsdagavond – overdag was weer een normale dag – ging ik trainen. Een halfuurtje om te zorgen dat mijn knie weer fatsoenlijk gaat werken. En ik moet toegeven dat ik het fitnessen een soort van leuk begin te vinden. Ik ben zelf ook verbaasd.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Sep 2015 om 9:00 PDT

Na het sporten deed ik volgens mij niets meer. Eventjes een beetje rustig aan deze week. Of keek ik nog een film? Ergens deze week keek in de film ‘Never let me go’ en ik vond het echt een VETTE aanrader. Ga maar kijken. Doe maar.

Woensdag Ook woensdag was #anotherdayattheoffice. Ik haalde m’n lunch in de foodhallen (springrolls) en ik zou niet wéten wat ik ‘s avonds heb gegeten of gedaan. Het staat niet op m’n blog, niet op Instagram en niet in m’n agenda. En ja, dan ben ik dus de weg kwijt. Mijn hersenen werken niet meer, lately. Volgens twitter had ik gedronken, maar zelfs dat kan ik me niet meer herinneren. oké, dit is wel een beetje erg. Ik ben echt 100% blanco. Woensdag was vast leuk.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 2 Sep 2015 om 3:50 PDT

Donderdag Oké, donderdag werd dan eindelijk een beetje een spannendere dag. Overdag ging ik werken (ik had een HELE leuke werkdag) en ‘s avonds haalde ik Marte op bij de première van Cirque Stiletto in DeLaMar, om naar de brillenmodehsow van Eyewish te gaan. Ik haalde m’n eten vanavond in de foodhallen (en m’n lunch trouwens ook, haha) en trok hakken aan om maar weer eens als reus door een menigte te paraderen.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 3 Sep 2015 om 4:28 PDT

Marte en ik vermaakten ons prima bij de show van eyewish waar we alle brillentrends van dit najaar te horen kregen. Best leuk om eens bij een niet-food-gerelateerd-event te zijn. En het was in het Rijksmuseum; daar was ik nog nooit geweest, dus ik vond het heel tof om dit eens van binnen te zien. Cool!


Vrijdag
 En toen was het weekenddddd! Wiehoe! Hoewel; vrijdag is natuurlijk blogdag en ik had me er weer eentje hoor, pfoe! Ik begon al om half 8 ‘s ochtend met werken, lag om 9 uur in het zwembad, had tussen 10 en 12 een monteur over de vloer, nam tussen 1 en 3 de nieuwe tostivideo op én zette ‘m online.

Om kwart over 3 stond Claartje bij me op de stoep om de derde foodpornvideo op te nemen. Eerst bespraken we even uitgebreid onze singlemeisjelevens met een kop thee en daarna maakten we keiharde foodporn in mijn minikeuken. De video komt binnenkort online, maar het recept dat we hebben klaargemaakt kun je hier al vinden.

Toen Claartje weg was begon ik meteen met editen van de video én maakte ik de edit van mijn vakantiefilm af. Jeej! En opeens was het half 1 ‘s avonds en werd het wel een soort van bedtijd.


Zaterdag
En toen was het zaterdag en mocht ik van de daken schreeuwen dat IK IN HET NRC STOND! Met een interview. Een tijdje geleden vertelde ik al dat er ene grote nationale krant bij me was komen eten en dat was dus het NRC. Een vet leuk interview met Pauline Weuring en mij stond er dus in dit weekend, woehoe. Ik vind dit dus zo cool:D Gewoon het freaking NRC! 😀

Ik stond dus echt vet vroeg op om het NRC te halen. Daarna ruimde ik wat op in huis en om 1 uur stond le ex boyfriend op de stoep om eens even bij te kletsen. En dat was leuk! En de tijd vloog voorbij. Voor we het wisten was het 4 uur en móest ik echt boodschappen gaan doen, want Kim (roommate) en ik gaven zaterdagavond een feestje.

Al mijn vriendinnen hadden ongeveer afgezegd voor het feestje (behalve Ingelise & Laura), dus ik had me vast ingesteld op een vrij zielige bedoeling. Maar dat maakte helemaal niet uit, want Kim is awesome, we hadden heel veel wijn en een vuurkorf. Dus met z’n tweeën zouden we de avond ook wel door komen. (Vindt iemand het een geruststelling dat een blogger met 10K instagramvolgers en 70K facebookfans ook gewoon alleen is op dr eigen feestje? In dat geval: you’re welcome. Ik hoor er helemaal bij hoor: de loser-club! (En wat kunnen we het naar onze zin hebben, toch? In ons loser-gezelschap)).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 5 Sep 2015 om 11:17 PDT

Gelukkig kwamen de vriendinnetjes van Kim wel gezellig langs, kwam er later nog een vriend van mij én was het knettergezellig met Ingelise en Laura. En toen kwam opeens ook nog vriendin Kelly met allemaal vrienden – die ik inderdaad allemaal niet kende- langs. En dat was me een partij gezellig! We hebben tot diep in de nacht in de tuin gechillt, gedanst, gedronken, gedronken en gedronken bij een kampvuur met de Spotify-singlefeestje-preparty-lijst aan. ZO LEUK! En toch niet zo zielig als we van te voren hadden gedacht dus.

Zondag Je begrijpt dat ik zondag dus knetterbrak wakker werd. En dat was ellendig, want ik had Claartje belooft om naar haar bootcampbrunch te komen. En aangezien mijn hele sociale leven me de avond ervoor ongeveer in de steek had gelaten (al dan niet met geldige reden), vond ik het not done om af te zeggen. Dus, hup: sportkleding aan en gaan! Om half 11 stond ik in de foodhallen tussen allemaal prachtige #fitgirls. En ik was brak. Behoorlijk brak, want Claar zag het gewoon aan me, haha.

Maar de botocampbrunch was hartstikke gezellig en leuk, dus ik heb geen spijt dat ik er heen ben geweest. Om half 2 keerde ik weer richting huis en werd het tijd om hard te werken. Ik had dit weekend nog maar veel te weinig aan m’n blog gedaan en had een paar dikke deadlines boven m’n hoofd hangen. Maar je snapt het al: ik was vet brak. Om 2 uur viel ik in slaap op de bank en drie uur later werd ik wakker. Ik at wat, twitterde fanatiek tijdens Turkije-Nederland, wachtte tot Heel Holland Bakt begon en viel na dat heerlijke begin van een nieuw seizoen kneutertelevisie, weer als een blok in slaap. Dat was het weekend dan…

Nu begint mijn nieuwe week dus ietwat chaotisch, met nog twee deadlines van vorige week. En ik vrees dat ik er vanavond weer niet aan toe kom. Maar het MOET. Oké, ik ga het zo gewoon doen.

Verder ga ik deze week weer eens daten (woehoe!), heb ik vrijdag een feestje, komt zaterdag mijn zus terug van vakantie, ga ik donderdag naar een shoppingnight en heb ik zondag lekker nog helemaal niets. Let’s do this!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *