Leonie’s week 29: Het tofste festival van het jaar, een vet pakket van Santa Maria en eindelijk een boekhouder (haha)

Hoi allemaal! Ik leid sinds kort aan Korsakov (geen grapjes maken over ziektes Leonie!) of ik heb gewoon een te druk leven, maar ik vergeet in ieder geval continu wat ik in vredesnaam nou allemaal weer beleefd heb. Afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van Welcome to the village; het festival waar ik vrijdag t/m zondag was. Daarover komt nog een uitgebreide blogpost online (morgen?), maar eerst ga ik je eens even bijpraten over de rest van vorige week. Want was het weer een spannende week? Natuurlijk! Ik zit geen minuut stil. Wat ik dan allemaal heb uitgespookt? Al sla je me dood. Ik heb geen flauw idee. Thank God voor mijn instagram-verslaving. Eens even kijken…


Maandag
 Overdag was ik op kantoor aan het werk voor Vrouwen.nl en ‘s avonds had ik een afspraak. Mijn afspraak en ik waren allebei alleen knetterbrak en daarom besloten we het te verzetten. Top: een avondje voor mezelf. Love it! Geen flauw idee wat ik met m’n avond heb gedaan, maar het was vast nuttig. Op naar dinsdag!

Dinsdag Ook dinsdag was een normale werkdag. Ik moest alleen een tikkeltje vroeg weg van werk voor een afspraak met m’n fysio. Dat was prima (nee beter zelfs: vet gezellig, mijn fysiotherapeut is toevallig een meisje van mijn middelbare school van vroeger, dus we hebben heel veel verhalen uit te wisselen en herinneringen op te halen, echt hilarisch!). Na dit bezoekje ging ik eventjes langs DeLaMar, omdat daar nog steeds foodpost voor me wordt bezorgd. Dit keer een enorm pakket van Santa Maria. Like! De barbecuechips heb ik inmiddels uitgeprobeerd en die is geniaal. En ja, ik ben nog steeds op chipsdiëet en nee, ik hoor dut geen chips te eten, maar iedereen heeft wel eens z’n zwakke momenten, toch? (Oké nee, dit is stom. Boeeee).


Woensdag
Je raadt nooit wat ik woensdag overdag deed… Werken! Yes, helemaal waar! Wederom een werkdagje voor Vrouwen.nl. Wel een hele leuke; we gingen met de redactie onze eerste YouTube-video opnemen. De video komt hopelijk deze week nog online op het YouTube kanaal van Vrouwen.nl. Vergeet je dus niet te abonneren!

Na werk ging ik ‘s avonds een drankje drinken bij Bar Baarsch. Mjam :).

Donderdag En toen was het alweer donderdag en was ik totaal door m’n concentratie van de week heen. En ik niet alleen, de hele redactie zat in vakantiestemming. Nagels lakken op werk; kan gewoon. Ik zat ook echt totaal niet met m’n hoofd bij werk; ik had zo veel zin in het weekend.

Een foto die is geplaatst door Vrouwen.nl (@vrouwen__nl) op 16 Jul 2015 om 6:40 PDT

Tijdens de lunch ging ik met vriendinnetjes een hapje eten bij Hotel de Hallen. Hierbij zit een geniaal terras in de zon, op het Bellamyplein, wat dus echt naast m’n werk is. En het was zonnig! Vriendin Hiemke, die in april naar New York is verhuisd voor een jaar, was eventjes terug in Amsterdam. Natuuuuurlijk hadden we heel veel bij te kletsen, vandaar dat we lekker met ‘n allen gingen lunchen. Mooie onderbreking van een drukke werkdag ;-).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 16 Jul 2015 om 5:38 PDT
Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 16 Jul 2015 om 5:07 PDT

Donderdagavond fietste ik van werk naar huis. En dat is awesome, want dit was voor het eerst sinds eind mei dat ik weer op een fiets zat! Jeej! En faith in humanity restored: mijn fiets stond al minimaal 7 (?) weken op de gracht, nergens aan vast en hij stond er gewoon nog! Hij hing weliswaar half in de gracht, de ketting zit los en ik heb een bochel in m’n wiel, maar m’n fiets was er nog, woehoe!

Een video die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 16 Jul 2015 om 10:04 PDT

En nu kan ik dus weer fietsen en dat is fantastisch, want daardoor ben ik een stuk mobieler. Overigens gaat het natuurlijk nog van geen meter en trap ik eigenlijk alleen met één been, maar dat ter zijde. Einde van de week gaat ‘t vast beter…

Vrijdag En toen was het vrijdag en was ik vet gelukkig. Om 10 uur had ik nog een afspraak met Kees de boekhouder, een bedrijf dat mijn boekhouding gaat doen, omdat ik zelf een idioot ben die geen kaas heeft gegeten van belastingdingen. En er bovendien vooral heel chagrijnig (lees: agressief) van wordt. Dus, dat gaan zij mooi voor me doen. Heerlijk!

En daarna was het tijd voor WELCOME TO THE VILLAGE t/m zondag! Het allerleukste festival van Nederland en ik ga deze week een uittttgebreide blogpost schrijven over mijn belevenissen. Dus, stay tuned!

Deze week ben ik maandag heel druk met blogdingen inhalen, morgenavond doe ik m’n administratie, woensdag heb ik een avondje voor mezelf, donderdag ga ik koken op een grote Nederlandse radiozender, vrijdag koken met een bekende YouTuber, zaterdag heb ik een meeting met heel veel oude vriendinnen en zondag ga ik eindelijk weer eens een tostivideo opnemen. Mét special guest. 😀

Tot later!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

LEES OOK:
– Leonie’s week 28: Vondeldisco, een wereldreis, PLLEK, op de radio, gratis uit eten en meer!
– Leonie’s week 27: Pitch, Mumford & Sons, ziekenhuis, een screentest, borrelen in het park en meer!
– Leonie’s week 26: Live op tv koken, eten met foodbloggers & chillen op terrasjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *