Leonie’s week 28: televisieopnames, GGD, interviews, een casting, cocktails, surfen en een festival!

28 Goedenavond! Het is maandagavond en dat betekent dat ik officieel al te laat ben met mijn dagboek van de afgelopen week, maar ik zat dan ook dit hele weekend op een festival én vertrek morgen op vakantie naar freaking ZUID AFRIKA, dus ik zit ietwat in tijdnood. Maar vorige week zat zo vol met coole dingen dat ik toch even snel een kort dagboekje wil schrijven, zodat je toch lekker op de hoogte blijft van al mijn (bloggers-)avonturen. Deze week had ik o.a. televisieopnames, twee interviews, een casting, zag ik Claartje weer nadat zij een maand in new York had gewoond en ging ik naar een rete tof festival. Klaar voor? LET’S TYP!

Maandag: televisieopnames
Mijn dagboek begint meteen intens geweldig en spannend én saai. Ik gad namelijk maandag televisieopnames van iets heel erg tofs en ik mag er NIKS over zeggen. Quitclaim. Eigenlijk zeg ik al te veel. Dus. Was awesome. 😀

IMG_5693
Toen ik na een hele dag opnames thuis kwam had ik HONGER! Tijd voor thuisbezorgd.nl en Gossip Girl.

Dinsdag: GGD, Ysbreker, werken op een dakterras, dokter en cocktails!
Dinsdag was echt een regeldag. Ik begon m’n dag bij de GGD voor m’n reisvaccinaties. Há, dacht jij even mooi dat ik iets spannenders te vertellen had. 😉

Na m’n bezoekje aan de GGD ging ik aan het werk bij de Ysbreker, aan de Amstel. Ik werkte knetter veel mail weg en was daarna echt een stuk rustiger in m’n hoofd.

IMG_5696
workworkworkworkwork

Ik besloot nog even verder te fietsen in Amsterdam Oost en streek vervolgens neer op het nieuwe dakterras NEST, boven Casa 400. Hierover komt volgende week nog een blogpost online, maar ik kan vast verklappen dat het TOF was. Wat een lekkere werkplek #kutleven.

Schermafbeelding 2016-07-18 om 21.26.42

‘s Middags had ik eerst een interview met een journalist over een toffe samenwerking waarover ik in week 32 meer kan vertellen. Daarna ging ik naar de dokter, omdat ik door mijn PDS (geloof niet dat ik dat ooit heb verteld, maar hier heb ik héél erg last van) echt compleet naar de klote was –excuse my language– en mijn dokter gaf me een nieuw medicijn. En ik vertel het hier omdat het tot nu toe GEWELDIG WERKT. Ik heb bijna nergens meer last van en dat is zo zo zo ontzettend fijn. Misschien vertel ik er ooit wel meer over. Ik heb nu iig psylliumvezels en ze zijn geweldig.

IMG_5731
Nog heel even bodybalance!

‘s Avonds ging ik nog even sporten en daarna met vriendin Emma cocktails drinken in de Reguliersdwarsstraat, omdat we daar allebei intensss veel zin in hadden. Heerlijk :D.

IMG_5736
Ik kreeg een soort bloemenvaas met cocktail erin. Prima. En dronk iets sneller dan Emma. Maar haar cocktail smaakte dan ook naar griesmeelpap.
IMG_5744
Op weg naar huis fietste ik over de Amsterdamse grachten… <3

Woensdag: Casting, advertorials en daten!
Woensdag ging ik aan de slag met advertorials én had ik ‘s middags ene casting. Weer voor iets heel tofs, maar ik mag er weer niets over vertellen. Die verdomde quitclaims ook ;-).

IMG_5750

‘s Avonds ging ik nog even bij ‘n fysio langs, die me compleet onder de loep nam, omdat het nog steeds niet geweldig gaat met mijn knie (die ik vorig jaar per ongeluk uit de kom danste). Maar! Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel! Ik kán echt helemaal genezen, dus dat is awesome nieuws. Yay! 😀

En daarna had ik een date, woehoe!

Donderdag:ontbijtje met Claartje loopt uit de hand, surfen en  workworkworkworkwork
Donderdagochtend ging ik om 9 uur ontbijten met Claartje, die net een maand in New York had gewoond, bij Winkel. Ik had gezien dat het lekker weer werd donderdagochtend, dus daar zouden wij eens even van profiteren. Bovendien moesten we vet bijkletsen.

Het ontbijt was heerlijk en liep een beetje uit de hand, want we besloten om half 11 dat we moesten gaan surfen. Terwijl we daar allebei écht geen tijd voor hadden. Maar yolo; je bent eigen baas en flexibel en besloten allebei dan ‘s avonds maar aan het werk te gaan. Op naar Zandvoort!

IMG_5761

En echt; ik heb in tijden niet zo lekker gesurfd. Jezus, wat ging het lekker. Ik heb echt een paar lange golven gepakt en echt van begin tot het einde gestaan. Ik heb zelfs een paar bochtjes gemaakt. Zoooo chill! En het weer was in Zandvoort ook echt top. Woehoe!

IMG_5762
Deze tosti heb ik echt keihard verdiend na het surfen!

IMG_5784

Om 5 uur was ik weer thuis en ‘s avonds moest ik dan echt aan het werk. Eindelijk mijn administratie doen en nog wat vooruitwerken i.v.m. mijn vakantie.

IMG_5774
Mijn hoofd als ik bezig ben met administratie. Hoewel, hier kijk ik nog vrij vriendelijk. #wildkapsel.

Vrijdag: werk & Welcome to the Village!
Vrijdagochtend moest ik nog een paar dingen voor mijn blog doen; advertorials online zetten, mails beantwoorden, etc. Verder pakte ik ‘s ochtends mij tas in voor een weekend Welcome to the Village! Op dit toffe festival vertoefde ik van vrijdag t/m zondag en je kunt er uitgebreid over lezen in mijn festivalverslag. 😀

IMG_5860
De vriendengroep waarmee ik naar Welcome to the Village ging!

Dus; zaterdag & zondag ook nog gewoon op WTTV en nu is het maandag en maak ik me klaar voor vakantie. Ik heb vandaag keihard gewerkt (in het zonnetje in de achtertuin, dat wel), heb twee keer een migraine-aanval gehad (misschien heb ik het iets te druk?) en heb een to-do-list van -even tellen- 17 dingen afgewerkt. Of nou ja, bijna.

thumbnail_IMG_6057
DOEI HE!

Morgen vlieg ik naar Kaapstad, om van dinsdag t/m volgende week zaterdag rond te reizen tussen Kaapstad en Port Elizabeth. Als je nog tips hebt, dan kun je die hierrrr achterlaten. Verder een praktische mededeling voor de dieven: ik heb al m’n waardevolle spullen bij me en mijn huisgenootje past op ons huis, dus inbreken heeft geen zin. En een verzoek aan het universum: laat de zwerfkat in mijn achtertuin die ik al zeker een jaar kattenbrokjes voer het twee weken overleven zonder mij!

Zo. Nu ben ik geloof ik echt klaar voor vakantie. Of nou ja, alleen de afwas nog. Boeeee!

TOT LATER!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *