Leonie’s week 16: 2 advertorials, 2 concerten, 2 interviews en 1 date en meer!

format_dagboek16Hoi allemaal! Het is zondagavond en ik vind het eigenlijk wel leuk om nu vast mijn dagboek van de afgelopen week te schrijven. De afgelopen week was weer druk, maar met zúlke leuke dingen. Ik praat je graag bij 😀

Maandag: belangrijke afspraak en uiteten!
Maandag was een lekkere dag; ik begon met een fotoshoot in bed (haha) voor bij een interview dat binnenkort uitkomt. Het resultaat (na een halfuur selfies maken hahaha):

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.47.05

Daarna ging ik aan de slag met het dagboek van mijn afgelopen week en gek genoeg ben ik daar altijd wel een paar uur mee bezig. Daarna ging ik naar Zaandam voor een belangrijke afspraak (die echt a w e s o m e was), maar daar vertel ik later meer over.

Ook kreeg ik nog een tof pakket toegestuurd van FAB; ze hebben een nieuwe lijn servies en die is prachtig. Ik mocht 10 dingen uitzoeken (#alleenmaarliefde) en ben echt heel erg blij er mee 😀

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.47.14

‘s Avonds gingen ik met vriendin Amber eten bij The Pool, op uitnodiging. Daar schreef ik al een review over :). Op naar dinsdag!

Dinsdag: 2 advertorials, interview met Volkskrant, naar Den Haag en een concert
Dinsdag was een hele drukke dag. Ik begon de dag met het schrijven van twee advertorials voor mijn blog. Daarna ging ik naar Den Haag voor een afspraak met mijn mediabureau (de partij die de advertenties op mijn blog regelt) en ‘s middags ging ik nog even verder met de ene advertorial. Ik nam een video op voor een merk waar ik heel lang al mee wil samenwerken, dus dat is tof:D Maar ik kan nog niks zeggen tot het online staat (boeee).

mmmm
Stil uit de video!

‘s Middags werd ik nog gebeld door een redacteur van Volkskrant Magazine voor een klein interview en dat vond ik heel leuk. Dit ging eens niet over mijzelf, maar over iets wat ik had beleefd en ik vond het heel leuk om er over te vertellen. Binnenkort wordt duidelijk waar ik het over heb, haha. 7 mei in de krant geloof ik…

‘s Avonds ging ik met mezelf (beste date op aarde kan ik je vertellen) naar een concert van Radical Face in de Vondelkerk. En dat was echt gruwelijk fantastisch, want het is überhaupt geweldig om een concert in een kerk te hebben, laat staan van Radical Face. Ze zijn echt heel goed live!

Oeeeh: per ongeluk had ik dinsdag ook nog een dubbele afspraak gemaakt en stonden de meisjes van Verkade voor een dichte deur… Maar ik kreeg wel nieuwe chocolade door de brievenbus, yay!

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.47.30

Woensdag: afspraak met een reis pr-bureau en naar de dokter…
Woensdagochtend reisde ik af naar Amstelveen (en dat is een behoorlijke reis vanaf mijn huis, haha) voor een afspraak met een reis pr-bureau. Dit is een bedrijf dat de publiciteit regelt voor landen en andere reisorganisaties. Super tof, want ik ben gek op reizen (zoals jullie vaak kunnen lezen op mijn blog) en ik denk dat er een aantal mooie samenwerkingen aan gaan komen… Vertel ik later meer over! Mijn hemel, dit is wel echt een week vol cliffhangers…

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.47.44
Tijdens de wandeling door Amstelveen stuitte ik op dit weggetje vol bloesem <3

Woensdagmiddag ging ik naar de huisarts, omdat ik de hele week al met een bizarre keelpijn rondliep die in m’n nek trok. Ik had gewoon avond aan avond een VET stijve nek door de keelpijn. Nu had ik mezelf natuurlijk allang vijf hersentumoren en een hersenvliesontsteking gegoogeld, dus het leek me slim om ff naar de huisarts te gaan. Een lichte keelontsteking, bleek. Doe je niks aan; gewoon honing eten. Nou, prima, dat overleef ik! Maar wel even met thee op de bank. Saai.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 23.00.23
Stil uit mijn VLOG voor een project waar ik later meer over kan vertellen….

Aan het einde van de middag ging ik naar huis voor een filmproject waar ik mee ben begonnen, waar ik óók nog niets over kan zeggen.  Of nouja, wel íets want je ziet het op de foto: IK GA VLOGGEN. Voor een project. Ik vlog-kookte voor Amber en we aten lekker :D.

Donderdag: persdag, werken op het Westergasterras en Jungle Book!
Donderdagochtend startte ik thuis even met werken. In de loop van de ochtend ging ik langs de open dag van een pr bureau om te meeten met de mensen van het pr bureau én om even kennis te maken met de merken die zij vertegenwoordigen binnen de voedselindustrie. Dat is voor mij handig, omdat ik zo nieuwe input verzamel voor die pagina die ik iedere twee weken in de Viva schrijf. Leuk!

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.47.54

Vervolgens vertrok ik naar het Westergasterras om daar even te werken; aan de slag met een aantal blogs die ik nog niet had geschreven, even met de Viva aan de slag én even lunchen. Hoewel ik de lunch niet echt noemenswaardig vond. Wél noemenswaardig was de onwijs veel te knappe Homeland-Brody-Look-a-like die daar rondliep. Mijn hemel, zo kun je je toch niet concentreren?!

<het was ontzettend lekker geweest als ik hier een foto van die heerlijke man kon delen> (*Edit maandagochtend*: Há we hebben contact. Zo’n groot bereik hebben is toch ergens goed voor…)

‘s Avonds ging ik lekker met mezelf naar de film en heb ik INTENS genoten van Jungle Book. Echt, ga die film kijken. ZO leuk! En daarna fietste ik in mijn eentje weer naar huis. Zo gezellig. Boeeee.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.48.04

Vrijdag: deadlines, twee tostivideo’s en daten!
Vrijdag begon ik vanuit bed met het schrijven voor de Viva en mijn eigen blog van de avond ervoor. Daarna snelde ik naar de supermarkt voor ingrediënten voor maar liefst twee tostivideo’s. Eentje staat al online en de ander is onderdeel van ‘Het Project’ waar ik net al over vertelde ;-). Of nou ja, eigenlijk niet over vertelde juist…

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.48.15

De rest van de middag was ik bezig met mails en editten. ‘s Avonds had ik een date :D.

Zaterdag: veel te brak om te functioneren + Tom Odell
Zaterdagochtend had ik om 10 uur een afspraak bij de pedicure, waar ik VEEL TE brak voor woorden aankwam. Dit was voor het eerst dat ik een pedicure deed en ik vond het maar ingewikkeld. Ik had geen idee waar ik aan toe was, wat ze allemaal met m’n voeten ging doen en vooral niet hoe lang ik moest blijven zitten wachten tot m’n teennagellak droog was terwijl dat mens allang iemand anders aan het behandelen was. Serieus; hoe lang blijf je zitten?! Ik ging uiteindelijk pas om half 12 weg en werd een beetje raar aangekeken dat ik zelf opstond. IK SNAPTE ER NIKS VAN. Maar goed, pedicure was ui-ter-st ontspannend dus. NOPE. Maar m’n tenen zijn wel eindelijk eens toonbaar in daglicht.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.48.24

Eenmaal thuis dook ik weer in bed want ik was echt véél te brak (ik had echt wel vrij veel wijn gedronken vrijdag en dat in combi met mijn keelonsteking was wellicht niet Het Allerbeste Idee Van Deze Week)(maar hey; je bent jong en je wil wat). Maar ik besteedde mijn middag vreselijk nuttig in bed; ik heb het hele eerste seizoen van LOVE gekeken op Netflix. En dat was fantastisch.

‘s Avonds sleepte ik mezelf uit bed en in de make-up (het was nodig) voor een concert van Tom Odell in Bitterzoet. Ja ja, mijn tweede concert alweer deze week. Ooit zei ik, net als heel veel andere mensen, tegen mezelf; ik moet echt vaker naar concerten gaan. En toen besloot ik; DAN GA IK DAT DOEN OOK. Dus sinds dien speur ik iedere maand alle sites af (melkweg, paradiso, ziggo, hmh) opzoek naar toffe optredens. En dan gá ik gewoon.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.48.33

Dit concert van Tom Odell was ook echt rete goed. Het was alleen echt heel druk en klein in Bitterzoet, dat vond ik toch wel een klein beetje gaar. En er stond een hele lange man met heel veel krullen voor me. Nu ben ik al een giraffe, maar deze man was nóg langer én had krullen. Zo niet handig bij een concert. Anyway; het was leuk (lees; ik heb het overleefd). Ik heb Tom alleen niet gezien.

Zondag: Interview in Hilversum, sporten en opruimen
Zondagochtend stond ik optijd op voor een interview in Hilversum bij de KRO/NCRV radioschool. Hier had ik om heel eerlijk te zijn niet heel veel zin in, maar het bleek echt heel erg leuk en gezellig. Ik heb me ooit voorgenomen om alles aan te grijpen wat op mijn pad komt, omdat het bijna altijd wel nuttig is én omdat het tof is dat mensen me voor dingen vragen. En daarom doe ik ook best veel van dit soort dingen. Maar het kost best veel tijd en inmiddels is tijd een klein beetje geld, dus dat wordt steeds ingewikkelder. Ik verklaarde mezelf dan ook wel een beetje voor gek dat ik op m’n vrije zondagochtend met een halve keelontsteking naar Hilversum afreisde. Maar: geen spijt; het was echt heeeeel erg leuk om te doen. Met allemaal hele enthousiaste radiomakers in spé en het werd een heel leuk interview. Dus, toch goed dat ik ben gegaan.
Schermafbeelding 2016-04-24 om 22.48.41

‘s Middags ging ik eindelijk weer sporten bij m’n fysio. Nog steeds voor m’n knie, die ik een jaar geleden uit de kom draaide. Maar het gaat echt steeds beter, woehoe!

‘s Avonds ruimde ik m’n huisje een beetje op en schreef ik dit dagboek ;-). En ik ga zo nog even mijn to do lijstje maken voor de komende week, want ‘t wordt weer vermakelijk druk. Mijn plannen? Dinsdag heb ik een vervolgafspraak in Zaandam én ga ik een nieuwe aflevering van tosti’s bakken met lekkere mannen opnemen. Dinsdagavond ga ik dan even KEIHARD partyen met Claartje en friends en ik denk dat ik woensdag – koningsdag- vet brak ben en niets doe. Óf nog even door ga feesten. WOEHOE! Verder heb ik deze week nog een verjaardag van een vriendin, een eetdate met een andere vriendin en ga ik héél misschien wel een klein reisje naar Berlijn afleggen. Maar dat weet ik nog niet zeker. Woehoe, I’m Alive!

Nu vind ik het heel leuk om dit dagboek te schrijven en zelf eens terug te lezen wat ik allemaal doe in een week, maar ik ben ook echt razend benieuwd wat jij van dit dagboek vindt. Laat je een reactie achter hieronder? Thanks!

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

14 reacties op “Leonie’s week 16: 2 advertorials, 2 concerten, 2 interviews en 1 date en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *