Leonie’s week 14: op persreis naar Ibiza, lunchen met Willy, een sample sale en meer!

Goedemiddag Nederland! Wat leuk dat je weer in m’n wekelijkse dagboek geïnteresseerd bent! Ik had de afgelopen week echt een TOP week. Samen met friend Marte mocht ik naar Ibiza op uitnodiging van Corendon en dat was echt amazeballs. Van woensdag t/m zaterdag vertoefden we in de zon, maar ook op maandag, dinsdag en zondag zat ik niet stil. Zoals je van me gewend bent ;-). Benieuwd naar mijn week van administratie, Ibiza, het leukste mensje op aarde en meer? Lees verder!

Maandag: Live koken & administratie
Maandag had ik in m’n agenda gereserveerd om mijn kwartaaladministratie in te leveren. Een intens saaie bezigheid die ik ‘s ochtends dan ook compleet voor me uit aan het schuiven was. Gelukkig had ik ook genoeg ander werk te doen. Maar ‘s middags moest ik er dan toch echt aan geloven en ben ik uren bezig geweest met bonnetjes, facturen en andere saaie administratiedingen. Hoort er ook bij. Bah.

boekhoud
Buiten schijnt de zon en binnen is het drama: administratie is stom.

Aan het einde van de middag maakte ik me klaar voor een Facebook live kooksessie; ik deed boodschappen, ruimde m’n keuken op en dook om half 7 de keuken in om live voor 700 kijkers op z’n hoogtepunt, een pasta pesto met geitenkaas in elkaar te flansen. VET LEUK WEER! Je kunt de video hierrrr terugkijken.

Dinsdag: taco’s lunchen, sample sale en KFC
Dinsdagochtend was ik wederom aan het werk. De maanden januari/februari/maart waren vrij rustig voor m’n blog, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat het weer behoorlijk druk is. Ik ben aan het beginnen met een nieuw Groot Project (binnenkort meer!) en ga ongeveer iedere week op vakantie, waardoor er ook veel werk blijft liggen. Oei! Maar goed: voordeel van eigen baas zijn is dat je vooral jezelf er mee hebt.

‘s Middags was ik uitgenodigd om te komen lunchen bij Taco Cartel op de Van Woustraat in Amsterdam. Ik nam vriend Willy mee en samen aten we de sterren van de Mexicaanse hemel. Echt lekker! De uitgebreide review komt binnenkort online 🙂

IMG_4106
Lunchen met Willy

Daarna moest ik nog iets voor een campagne doen en daarna snelde ik naar het World Fashion Centre voor de sample sale van Goosecraft. Dit is een Amsterdams kledingmerk en ze maken fantastische leren jasjes. Dúre leren jasjes. Normaal betaal je toch snel €300 voor een exemplaar van Goosecraft, maar in de sample sale (waar ze echt niet alleen samples verkopen, maar gewoon hele collecties hebben hangen) betaalde ik slechts €75 voor een prachtexemplaar. Vét blij mee. En ik kocht er ook nog eentje op de mannenafdeling. Daarover later meer…

IMG_4136
Nieuw jasje <3

‘s Avonds thuis had ik geen zin om te koken en bestelde ik Pad Thai bij Tuk Tuk Thai. Maar die was vrij goor. Boeee. En dus moest ik ‘s avonds Intens Snacken en probeerde ik m’n McFlurry-cravings, die ‘s middags waren ontstaan, te stillen met een of ander milkshake-kit-kat-achtig-drankje van KFC. En dat lukte best oké.

IMG_4142
Vies.

Laat op de avond arriveerde friend Marte bij me omdat we de volgende dag vroeg naar Ibiza zouden vliegen.

Woensdag t/m zaterdag: Ibiza
Woensdagochtend ging om kwart voor 4 de wekker. Op naar Schiphol!

Van woensdag t/m zaterdag genoten Mart en ik van de zon op Ibiza. We waren uitgenodigd door Corendon en sliepen in een groot resort van Corendon; onze eerste ervaring in een all inclusive! In de 3 dagen dat we er waren bezochten we 6 stranden, 6 restaurants, 2 zonsondergangen, hebben we geshopt, veel in onze Fiat 500 over het eiland gesjeesd en alcohol genuttigd. Benieuwd naar onze avonturen? Er komt nog een uitgebreid reisverslag online, maar je kunt hier alvast de vlog bekijken.

IMG_4508
Proost <3
IMG_4332
Groetjes vanaf m’n hamburgerhanddoek
werk
Moet ook gewoon gewerkt worden.

Zondag: Naar Groningen
Zondagochtend had ik alweer m’n volgende wereldreis op de planning staan, namelijk van Amsterdam naar Groningen. Omdat het vandaag vet mooi weer zou zijn, stond ik al om kwart voor 10 op Amsterdam Centraal om de trein te pakken. Die ik op 1 minuut net miste. En toen moest ik mezelf een halfuur op CS vermaken.

IMG_4519

Om kwart over 12 arriveerde ik toch in Groningen en daar werd ik na een maandje weer herenigd met m’n favoriete mensje op aarde. Oscar! <3

IMG_4558
CUTE

Met m’n zus, een vriendin en haar vriend hingen we de hele middag in de tuin. Ik las kookboeken over Brood en hotspots in New York, we dronken Vedett IPA en Oscar chillde ‘m de pan uit onder z’n zonnehoed. Liefde!

IMG_4560
Lasagne gemaakt voor schwester en schwager!

‘s Avonds bleef ik slapen bij zus & zwager en werkte ik nog wat aan m’n blog #ACHTERSTANDDD.

Inmiddels is het maandagmiddag en heb ik er alweer een drukke ochtend op zitten. Ik pas vandaag samen met m’n moeder op Oscar en ben tegelijkertijd m’n enorme achterstand aan het inhalen. of tenminste: ik doe een poging.

De komende week staat in het teken van: werk, werk en werk. Ik vertrek namelijk volgende week woensdag alweer op m’n volgende reis (met jetlag, dus ik verwacht daar niet heel veel werk te verrichten), dus m’n achterstand moet voor die tijd zoveel mogelijk weggewerkt (há) zijn. Maar ik ga ook nog andere toffe dingen doen; een culinaire kookles, de opening van een restaurant, naar DGTL fetsival, paasbrunchen, eten bij vrienden en misschien zelfs naar een reünie van oud collega’s van de H&M! Druk weekje. Zin in!

PS:  thanks voor jullie gezellige comments op m’n vorige dagboek; ik vind het leuk om ook over jullie toffe plannen te lezen 😀

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…

8 reacties op “Leonie’s week 14: op persreis naar Ibiza, lunchen met Willy, een sample sale en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *