Leonie’s week 11: heel veel etentjes, ballonnenangst en video met Allerhande

Goedemorgen goed volk! Het is woensdag en daarom tijd voor mijn dagboek van de afgelopen week. Ik zit momenteel met m’n bibs in de sneeuw in Alpe d’huez want ik ben op wintersportttt! Maar daarover vertel ik volgende week pas. Eerst ga ik je nog even bijpraten over de afgelopen week. Die stond in het teken van heel veel etentjes; met vriendinnen, m’n eetclub, vrienden van Jan. Heel. Veel. Etentjes. Het was een drukke week én een leuke week. Klaar voor?

Maandag: 
Maandag was gewoon een thuiswerkdag en ik heb er letterlijk niets over te vertellen, hahaha. Op naar dinsdag.

Dinsdag:
Dinsdagochtend versliep ik me voor m’n Redcord training bij Fysio.com. Maar gelukkig woon ik heel dicht bij De Gymzaal en was ik maar 5 minuutjes te laat. Oeps! Eenmaal daar deed ik weer een redcord training met Annemiek ennnn daarna heeft ze me nog even gedryneedled. Vet chill!

fysio

Na de training was het tijd voor pizza. Check het recept hier.

pizza

‘s Middags werkte ik weer vanuit huis en ‘s avonds ging ik met vriendin Hiemke schaatsen op de Jaap Edenbaan. Ik had vet veel zin om te schaatsen en ietsje beter te worden dan toen ik laatst op de Loosdrechtse plassen stond te kneuzen en Hiemke had er ook wel zin in. Vet lekker! Om 9 uur ‘s avonds konden we de baan pas op en we hebben het drie kwartier volgehouden, zónder te vallen. Nice!

schaatsen

Woensdag:
Woensdag was echt een prachtige dag en die begon ik ruk. Ik zou echt een vet lekkere lunch hebben van Visit Norway met allemaal Noorse culinaire dingen, maar ik had vet veel buikpijn en dus moest ik die cancellen. Shit.

Ik bleef even lekker in bed ennnn ging daarna thuis aan het werk. Yes yes.

‘s Middags moest ik ff wat boodschappen doen voor een etentje ‘s avonds en dus fietste ik lekker door het prachtige weer in Amsterdam. Eindelijk weer eens naar het Vondelpark <3

vondel

‘s Avonds kookte ik risotto voor Marte en Vivianne en dat was vet heerlijk. We vierden nog eventjes mijn verjaardag en het was heel gezellig. Love it!

dinner

Donderdag:
Donderdagochtend stond er een man voor de deur met een hele mooie bos bloemen. Wow! Godiva stuurde me hun paas-chocolade toe en een praaaachtige bos bloemen erbij. Wow, wat mooi dit <3

bloemen

En deze chocolade, die Jan inmiddels al voor de helft op heeft. Ik denk dat dat een goed teken is.

godiva

‘s Middags was ik wel even klaar met thuiswerken en stapte ik op de fiets door Amsterdam voor de #hipstertournee. Maar ik maakte – wegens HEEL VEEL ZIN- even een tussenstop op de Ten Katemarkt…

loepia

Daarna ging ik werken bij Café de Tulp in Amsterdam en wat ik daar van vond kun je hierrrr lezen.

tulp

Donderdagavond had ik een etentje met m’n Eetclub -eindelijk weer eens- en dat was ook echt top. We waren eindelijk weer eens helemaal compleet en aten bij Laura en Fleur. Zo gezellig en zoooooo lekker gegeten. Wat top dit!

eetclub

Vrijdag:
Vrijdag was echt een bijzonder drukke dag. Ik moest een advertorial maken, een auto ophalen uit Amsterdam West, een cadeau ophalen bij Amsterdam Centraal en heel veel blogs schrijven.

Dat ging allemaal prima, behalve dat de afspraak bij Amsterdam Centraal niet helemaal verliep zoals het moest en dat was irritant. Maar dat werd ‘s avonds weer goed opgelost door de betreffende partij, dus dat was uiteindelijk prima. 😀

amscs
Hier was ik nog geirriteerd, haha.

Vrijdagavond had ik nog twee feestjes staan; ik ging eerst naar de verjaardag van Claartje en daarna naar de verjaardag van JP (cityguys). Allebei topfeestjes, maar ik dronk niet en dat maakte het toch een beetje anders. Bovendien wilde ik vroeg naar huis, want ik moest de volgende ochtend weer trainen met m’n personal trainer en wilde daar niet met een of ander gaar hoofd staan.

claartje
Wist je dat ik last heb van de angst voor balonnen? Ja mensen, dit bestaat. En dit feestje was dus echt de hel voor me. Ik vind balonnen ZO ONTZETTEND RANZIG. Ik wil ze niet aanraken, vind ze echt heeeeeel erg stinken en word er gewoon diep ongelukkig van. Tja, shit happens haha. Maar ik vond dat ik echt het feestje van Claartje niet kon afzeggen omdat haar huis vol ballonnen lag (450 stuks, opgeblazen door haar boyfriend) en dus ging ik er toch naartoe. Help.

jp

Ook tof aan vrijdag: de eerste video die ik met Allerhande heb opgenomen laatst kwam vandaag online. Check ‘m hierzo! En win mijn boek hierzo! Ik vind ‘m zelf echt heel erg leuk geworden en ben best wel trots dat ik dit mag doen met zo’n grote partij. VET COOL. Toch? 😀 😀

kapsalon

Zaterdag
Zaterdag was dan echt ook een topdag. Ik werd eindelijk weer wakker met Jan, die terug was uit China. Ik moest wel vroeg opstaan voor m’n training, maar daarna werd de dag top.

Jan en ik gingen naar Snowworld in Zoetermeer, omdat ik ff moest oefenen op ski’s. En dat geschiedde.

We hebben een uurtje geoefend in Snowworld én natuurlijk even een broodje Unox gegeten en dat ging allebei best goed ;-). Ik ben niet per se een natuurtalent maar ook niet gevallen, dus dat is top.

ski

Na Snowworld gingen we nog even bij Sven en Naomi – vrienden van Jan- een drankje drinken, omdat zij net terug waren van de Olympische spelen en Wk allround en ik ze eens moest ontmoeten. Vet gezellig!

Daarna sjeesden we ff langs huis en daarna gingen we eten bij andere vrienden van Jan, Frans en Annemarleen. Er werd heerlijk voor ons gekookt en het was heel gezellig. En dat is leuk, want in mei gaan we naar een trouwerij van een vriend van Jan in BRAZILIË en deze vrienden van vanavond zullen daar ook zijn. Nice!

etentje

Zondag:
Zondag was ook een gezellige dag. We sliepen eindelijk even lekker met z’n twee uit. Heerlijk!

Daarna stapten we in de auto naar Lemmer, om de verjaardag van Tom, het broertje van Jan, te vieren. Vet heerlijk! We lunchten met Jan z’n ouders, broertje en zusje en gingen daarna nog even buiten wandelen omdat het prachtig weer was. Een pittig windje, maar ook een heerlijk zonnetje.

familie

Aan het einde van de middag stapten Jan en ik weer in onze geleende Nissan X-TRAIL en reden we terug naar Amsterdam. Ik had zin om nog even een avondtje thuis te koken, omdat dat nog amper was gebeurd de afgelopen week. En Jan moest nog even werken.

We brachten onze zondagavond heerlijk thuis door en het klinkt burgerlijk, maar ik vond het zo fijn, even samen thuis. Ik maakte Coq au vin, ruimde het huis wat op, Jan was aan het werk en daarna ploften we op de bank. Chill!

kip
Check het recept hier!

En dat was mijn afgelopen week. Heerlijk! Druk en sociaal en ik vond het dan ook heerlijk om m’n zondagavond even gewoon chill thuis af te sluiten.

Inmiddels zit ik dus op wintersport en ik blijf hier t/m a.s. zaterdag. Daar lees je alles over de komende week. Heerlijk! Spreek ik je dan?

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

PS: Sorry als dit weekdagboek een beetje kort is, maar het internet is hier echt helemaal ruk en ik ben al lang blij dat er iets online kan komen 😀

Eén reactie op “Leonie’s week 11: heel veel etentjes, ballonnenangst en video met Allerhande

  • Oh wat een lekkere week 🙂
    Veel plezier in Brazilië alvast, als ik mijn schoonouders moet geloven is het een prachtig land
    Zij hadden er eind 2016 een bruiloft en hebben er toen een 3weekse vakantie van gemaakt, met een rondreis door een deel van Brazilië, dus als je daar de kans voor hebt, zeker doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *