Lekker snacken: Kwekkeboom Oven Croquetten op een broodje met mosterd

Hoi allemaal! Het is weer eens tijd voor een lekkere vette hap. Ik kan net als velen echt gigantisch genieten van een lekkere frituursnack, maar heb geen frituurpan in huis, omdat ik dat echt te erg vind stinken en te lui ben om ‘m schoon te maken. Daarom ben ik ook echt fan van frituursnacks die je in de oven klaar kunt maken. Vaak moet je dan alleen wel een goeie oven hebben om de snack echt krokant te krijgen (ik had voorheen een oven met een awesome grillstand die dit geweldig voor elkaar kreeg, maar nu helaas niet meer…) en dat is stom. Want niemand houdt van slappe snacks. 

Ik was dan ook blij toen ik een mailtje kreeg dat ik de nieuwe ovensnacks van Kwekkeboom mocht gaan uittesten. Bij Albert Heijn kocht ik Kwekkeboom oven croquetten (uit het vriesvak), broodjes en mosterd en thuis ging ik aan de slag.

Je verwarmt de oven voor tot 220C (zie verpakking voor de hele omschrijving) en de croquet bak je in 14 minuutjes, op een bakpapiertje op het rooster, gaar en krokant. En echt hoor, hij komt er krokant uit! En dat vind ik bijzonder, want ik was totaal sceptisch (ik zag een soort slappe croquet door m’n ovenrooster heen glijden in m’n hoofd…). Ik deed ‘m op een wit puntje, wat mosterd erbij en mjam!

En naast croquetten uit de oven heeft Kwekkeboom nog een heel assortiment met andere ovensnacks. O.a. bitterballen, kiphapjes en kaashapjes. Ik ben vooral ook nog benieuwd naar de kiphapjes, omdat ik echt groot kipnuggetlover ben. Dus die probeer ik vast ook snel uit! Deze croquetten waren in ieder geval geslaagd en echt een heel goed alternatief voor gefrituurde kroketten, als je geen frituurpan hebt. Echt, ovensnacks zijn awesome; geen stank, minder gevaarlijk als je met je dronken hoofd ‘s nachts nog iets wil klaarmaken en veel makkelijker dan frituren. En lekker 🙂

Deze blogpost is gesponsord, maar daardoor niet minder eerlijk en oprecht als anders!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

10 reacties op “Lekker snacken: Kwekkeboom Oven Croquetten op een broodje met mosterd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *