Ben jij een foodblogger of wil je er een worden?

Hoi allen! Onlangs werd ik benaderd door Folia om naast Hiske Verspille (Parool) en Bob van Toor (Folia) te jureren in hun foodbloggerswedstrijd. En dat vind ik super cool, dus ik ga het doen. 😀

Ben jij een foodblogger en kan je wel wat publiciteit gebruiken of wil je dolgraag foodblogger worden? Doe mee met de wedstrijd van Folia >>KLIK HIER<< en misschien kook jij binnenkort wel vast iedere twee weken voor de lezers van Folia.

Hoe dat in z’n werking gaat? Kies een origineel gerecht uit, schrijf daar in maximaal 250 woorden iets moois over, voeg het recept toe en stuur het geheel voor 12 december naar [email protected]. Vergeet niet ook een afbeelding van je gerecht mee te sturen.

Ik ga dus jureren en bepaal samen met de rest van de jury wie de foodblogger wordt. Kom je er via mijn blog achter? Laat dat dan even in een reactie hieronder weten. Je weet maar nooit op wat voor manier mij dat psychisch beïnvloedt 😉

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

9 reacties op “Ben jij een foodblogger of wil je er een worden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *