Krieltjes uit de oven met pangasiusfilet en niks

Hallo leukerds! Gisteravond heb ik echt raar gegeten. Ik had nog vet lekkere aardappeltjes liggen en wilde die lekker in de oven klaarmaken, met een visje uit de oven en wat broccoli. Maar! Toen dronk ik twee speciaalbiertjes in het zonnetje op het terras (je gelooft me niet, maar dit was voor werk, haha) en toen had ik heel weinig zin om te koken. Dus ik liet de broccoli achterwege (moest ‘m nog he-le-maal koken #teveelwerk) en at alleen aardappeltjes en vis. Maar in de vriezer had ik alleen nog een pangasius en eigenlijk wilde ik een lekkerbekje. En de aardappeltjes werden bijna gaar, dus dat was ook niet echt geslaagd. RARE maaltijd. En dan ziet het er ook nog niet uit. Maar hier het recept:

Nodig voor één persoon: paar krieltjes in de schil – pangasius met tuinkruiden – appelmoes – ravigottesaus

Doe de aardappeltjes in de schil (wel even wassen) in een ovenschaal met flink wat olijfolie en een beetje zout. Laat dit in 45 minuten op 180C gaar worden. Bij mij werd het bijna gaar, maar ik snap na 3 jaar nog steeds niet hoe mijn oven werkt.

De vis maakte ik klaar in de Airfryer in 4 minuutjes, maar dat is niet echt een aanrader. Beter doe je ‘m gewoon een minuut of 10-12 op 180C in de oven. Dat deed ik uiteindelijk ook nog.

Erbij serveer je appelmoes en ravigottesaus. Mjam!

Prima gegeten, maar wel een beetje raar. En geen groentes. Maak dit maar niet na, haha.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *