Kant & klaar #overzicht: De 10 best bekeken recensies!

Door Elske – Hoi allemaal! Leonie liet me laatst weten dat de kant & klaar serie goed wordt gelezen door jullie en dat vind ik erg leuk om te horen! Test ik die maaltijden niet voor niets uit 😉 Inmiddels heb ik 67 kant-en-klare maaltijden getest en wordt het tijd om jullie een overzicht te geven van de best bekeken recensie. Leuk om nog eens terug te lezen of sla ze op in je achterhoofd voor later; als je weer eens door de supermarkt loopt en een kant-en-klare maaltijd zoekt. Klik op de titel en je wordt zo doorgelinkt naar de recensie!

1. Kant en klare lasagne van Aldi
Met stip op nummer 1: de kant-en-klare lasagne. De prijs-kwaliteit was bij deze maaltijd gewoon helemaal top. En dat willen we. Uit de reacties bleek dat deze maaltijd niet voor iedereen nieuw was: best wel wat mensen kenden dit pareltje van Aldi al en waren er net zou enthousiast over als ik.

Lasagne_kantenklaar

2. Sushi van Albert Heijn
Waar ik zo enthousiast was over de lasagne, zo teleurgesteld was ik over de kant-en-klare sushi sake maki van Albert Heijn. I mean, wat was dit een droge hap zeg. Maar evengoed waren jullie nieuwsgierig naar mijn mening. wat vind jij van deze sushi?

sushi_kantenklaar_1

Nummer 3 was dit eindejaarsoverzicht.

4. Caesarsalade van Lidl
Meerdere Caesarsalades heb ik getest en ik vond ze allemaal niet heel geweldig. Misschien ligt het aan het feit dat ik niet zo’n fan ben van aardappels als basis voor een kant-en-klare salade. Die worden dan zo sompig. Deze salade van de Lidl schijnt de beste koop te zijn volgens de consumentenbond. Ik vond hem vrij saai qua ingrediënten, maar ik snap hem als je naar de basics kijkt. Die zijn gewoon prima 🙂

kant&klaar16_caesarsalade_1

5. Tagliatelle pesto verde van Lidl
Pesto verde betekent gewoon groene pesto. Dat gecombineerd met tagliatelle is altijd een gouden combinatie. Doe er dan ook nog wat groente bij die echt goed vers blijven en je hebt 1 van mijn favoriete kant-en-klare maaltijden die ik tot nu toe getest heb van Lidl.

kant_klaar9pastapesto1

6. Stoommaaltijd kip tandori van Albert Heijn
Aan de foto is goed te zien dat dat 1 van mijn eerste kant & klaar blogs was. Mijn 3e om precies te zijn! Maar, ik vond deze stoommaaltijd wel erg lekker! Ik besef me dat het weer eens tijd wordt voor een nieuwe test met stoommaaltijden, want ik vind die over het algemeen wel smakelijk. Welke stoommaaltijd moet er getest worden?

kant&klaar_kiptandori_2

7. Poke bowl van Jumbo
Poké bowl; een nogal gehyped concept wat, uiteraard, ook zijn weg vond naar de kant-en-klare schappen van de supermarkt. Deze met tonijn van Jumbo vond ik nogal mwoah, terwijl ik poké bowls echt wel lekker vind. Ik denk dat het lag aan de broccoli(??) met tonijn combinatie. De rijst was goed op smaak, dus vandaar de 3 sterren, maar anders had deze maaltijd er een magere 2 gescoord.

kant&klaar26_pokebowl_1

8. Ham prei quiche van Albert Heijn
Sinds de komst van deze quiches naar de supermarkt ben ik er fan van. Ik vind ze gewoon heel prima te eten, goed vullend en lekker op smaak. Zo ook deze ham-prei quiche van de Albert Heijn. Los van deze recensie heb ik er meerdere getest, ook van andere supermarkten, en er moet gezegd worden: allemaal prima!

kant&klaar12_quiche_1

9. Aziatische maaltijden van de Albert Heijn
Leonie en ik hebben beiden deze maaltijden van de AH getest. Leo testte er drie en ik drie. Leo vond de pad thai en kip saté beide aanraders, maar de ajam opor zeker niet. Ik was vooral enthousiast over de foe yong hai. Waar we het beide in ieder geval over eens waren: om hier een volledige maaltijd van te maken, moet je wel echt meerdere bakjes (= veel plastic) kopen en ben je dus vrij duur uit.

kantenklaar1

10. Ping en klaar lasagnette van Iglo
En op plek nummer 10 van de 67 is geëindigd deze lasagnette van Iglo. Ik heb vrij veel Ping & klaar maaltijden getest: zowel de vegetarische als de niet vegetarische varianten, omdat jullie mij tips bleven geven in de comments. Vet chill! ik vond de meeste niet slecht; net als deze ping & klaar lasagnette, hoewel de schrale hoeveelheid boontjes toch wel iets meer konden zijn. Zo duur zijn die niet.

kant&klaar13_lasagnetteiglo

Net niet…
Deze pannenkoeken van Albert Heijn haalden de top 10 nét niet, dit is de eerste (en enige; er is nog wat te doen in de kant-en-klaar wereld) vegan maaltijd die ik testte, maar die ik niet geweldig lekker vond. Voor de wat koudere dagen raad ik deze stamppot spinazie van Jumbo aan en van deze recensie verbaasd het me dat ‘ie niet meer gelezen is. Lekker, prima prijs-kwaliteit én goed vullend! Niet even gezond allemaal dit, maar morgen kook je maar weer een extra portie groenten. Of als je dit echt belangrijk vindt: eet deze kant-en-klare maaltijd; genoeg groente en heel erg lekker!

Ik ben nog lang niet uitgetest maar ben wel heel benieuwd of er nog maaltijden zijn die jullie graag getest zien? Of een bepaalde supermarkt waar je meer maaltijden van terug zou willen lezen? Laat het hieronder weten in de comments! 🙂

Volg Leo’s leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

7 reacties op “Kant & klaar #overzicht: De 10 best bekeken recensies!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *