Leo’s leven 05: werkdilemma’s, geweldige dag in de natuur en op familietoer

Goedemorgen op deze mistige morgen! Wat een prachtig weer, is het niet? Ik ga er helemaal goed op en heb de afgelopen dagen intens genoten van mooi buiten leven. In dit dagboek vertel ik je er alles over. Over pizza’s en soep op het strand, een lange wandeling door de duinen, familiebezoekjes en voor het eerst dit jaar naar m’n ouders :O. Lees je mee?

Vrijdag: lekker werken
Vrijdag was een heerlijke werkdag. Donderdag was ik vrij maar had ik een designmeeting gehad voor m’n nieuwe podcast en omdat ik zo vol was van het logo dat we hadden bedacht, ben ik zelf lekker verder gaan ontwerpen. En als ik eenmaal begin met designen en ik zit op iets wat ergens op lijkt, dan ben ik er zomaar uren mee zoet. Ik denk dat ik pas rond een uur of 2 aan m’n ‘normale’ werk begon.

DA858D2F-5EC5-4193-9A00-D8E12DD55857
Samen werken is gezellig

Verder schreef ik vrijdag Leo’s leven, was ik bezig met mails, webbouwers en pinterest-toestanden. En om 4 uur stapte ik in de auto richting Amsterdam om Jan op te pikken voor een trip naar het Noorden.

IMG_1670
Zo chill aan die megabox in de Ford Puma is dat je een plant rechtop kan vervoeren. Yay! Erachter staat nog een bos bloemen in een emmer water, die gewoon niet omvalt zo. Helemaal chill. Ga die megabox echt zooooo missen als Jan en ik ooit zelf een auto gaan kopen…

Vrijmibo in de file! (0.0)

IMG_1676

Ik ben dit hele jaar nog niet bij m’n ouders in Assen geweest, oeps. En omdat Jan een reünie had in Groningen, was het voor mij een top gelegenheid om dat te combineren met een bezoekje aan m’n ouderlijk huis. Ik at lekker bij m’n ouders, we tafelden lang want we hadden vetttt veel te bespreken (overigens heb ik ze wel gewoon gezien de afgelopen tijd he, ik was alleen niet in Assen geweest) en 1,5 fles wijn later ging ik lekker naar bed in een rustige slaapkamer. Haha, wat een verschil tussen mijn hysterische jungle-kamer en de rustige witte slaapkamer bij m’n ouders.

IMG_1681

EB872C48-9AB1-4CE2-ADD1-23EB390805FF

Zaterdag: familietoer
Op zaterdag moest ik alweer vroeg op. Ik wilde nog helemaal niet weg uit Assen, het was echt veel te gezellig, maar om 11 uur hadden we afgesproken om bij Beppe langs te gaan.

IMG_1693
Veel te blij hoofd vanwege Jan’s kater hahaha

Jan was de nacht op stap geweest in Groningen en had de ergste kater ooit (ik heb intens gelachen hahaha), maar om 11 uur stonden we netjes bij Beppe op de stoep in Opeinde. We aten samen aardbeienslof en konden heerlijk buiten in het zonnetje zitten.

IMG_6021

Daarna snelden we door naar Tom, het broertje van Jan, voor een lunch in zijn nieuwe huis. Vet nice! Ik at voor het eerst harira (Marokkaanse kikkererwtensoep) en vond dat echt vet lekker. Zeker iets wat ik zelf een keer ga maken, mjam!

IMG_1698

Ergens in de middag reden we terug naar huis en ploften we samen op de bank met een film en simpel avondeten.

Zondag: geweldige dag in de buitenlucht
Zondag was echt m’n lievelingsdag van alle dagen. Ik werd super uitgerust wakker en echt al op tijd. LOV dat. Toen heb ik eerst lekker decaf havermelk cappuccino’s (haha, ik schaam me echt voor mijn koffiebestelling, maar dit is gewoon het lekkerst) gedronken met een vriendin bij By Lima; in de zon op het terras. ZO fijn.

Daarna thuis ff een lekkere lunch in elkaar geflanst en toen met Jan naar ‘t Wed gereden voor een vet lange wandeling door de duinen. Ik had m’n winterjas meegenomen, maar het bleek echt veel mooier weer dan gedacht en dat was zoooo lekker. We hebben echt een paar uur gewandeld. HEERLIJK!

FullSizeRender

IMG_6039

Daarna ging Jan thuis aan het werk (op zondag) en ik dook de keuken in om een lekkere pompoensoep te maken.

AC8CDFC0-1127-4C64-8F8F-AD0A64DD331F

Omdat het zulk mooi weer was hadden we tijdens de wandeling besloten om ‘s avonds op het strand te eten, bij zonsondergang. Dus een tas mee met dekens, sokken (sokken op het strand is the best feeling), soep yahtzee en gáán.

Om kwart voor 8 ging de zon onder en had ik MAJOR verloren met yahtzee (ik had gewoon maar 125 punten, en dat terwijl ik echt behoorlijk vals heb zitten spelen omdat Jan niet zat op te letten). Maar ik was wel het gelukkigste mens op aarde. Vol warme soep en heel veel liefde. Man, wat ben ik toch gek op de zee, het strand, de zonsondergang.

IMG_6046

Maandag: werkdilemma’s
Maandag was dan de eerste werkdag van de week en het was een heer-lij-ke.

IMG_1800
Ik gebruik deze planner

Ik begon als eerste met m’n weekagenda indelen en daarna met Pinterest dingen. Ik heb nu iemand die mijn account beheert en die moest nog wat dingen van me ontvangen om verder te kunnen. Plus ik moest nog wat technische shizzle regelen. Daarna ging ik aan de slag met het uitschrijven van wat recepten en daarna dook ik in m’n mailbox om die wat onder controle te krijgen.

Rond lunchtijd maakte ik heeeeeeerlijke aubergines uit de Airfryer met een vet lekker sausje en gebakken cashewnoten. Heerliijk. En dit is hoe m’n filmrol er dan uitziet:

Schermafbeelding 2020-09-22 om 10.29.33

En daarna ging ik aan de slag met een moeilijke beslissing in Project Website. Ik moest een knoop doorhakken en vind het dan zooo ingewikkeld dat ik dat in m’n eentje moet doen, als zelfstandige. Dat is echt het grootste nadeel aan in je eentje een bedrijf runnen; op de momenten dat je het ff niet weet, dat alleen jij de beslissing om iets kan maken. Maar goed; ik heb het gedaan, ik ben blij en om 4 uur was ik klaar met werken.

IMG_1827

Jan pikte me op met de auto – hij had een dag op kantoor gewerkt, heerlijk!- en samen reden we naar Noordwijk voor een avondje met vrienden. Zij hebben in Noordwijk een praaaaachtig vakantiehuisje waar we lekker hebben geborreld en daarna reden we naar het strand om pizza’s te eten. Wat een tópavond. Met zo’n strandbezoek ‘s avonds vergeet je meteen de drukte van overdag. Aanrader!

4068b54d-a30c-488b-90a4-45a350574405

IMG_1834

Zo en nu is het dinsdag en heb ik te lang uitgeslapen. Daardoor loop ik nu al achter de feiten aan, maar het is niet anders. Vandaag is echt alleen maar een werkdag en vanavond ga ik sporten. Best een beetje saai. En de komende dagen wordt het niet veel spannender dan dat. Hoewel ik donderdag nog helemaal geen plannen heb… Nou goed; ik praat je er vrijdag over bij.

PS: vind je het leuk om m’n dagboeken zo twee keer in de week te lezen? Ben wel benieuwd 🙂 Ik vind het zelf in ieder geval veel lekkerder schrijven; zo kan ik wel lekker m’n ei kwijt, maar kost het me geen uuuuuren op één werkdag. Ik hoop dat het jou ook zo goed bevalt :D. Laat je horen!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

26 reacties op “Leo’s leven 05: werkdilemma’s, geweldige dag in de natuur en op familietoer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *