Kant & klaar #65: Pasta veggie met tomatensaus, champignons, spinazie en rode ui van Albert Heijn

Door Elske – Hee jij! Het is weer tijd voor een recensie! Soms geef ik een wat langere intro, maar vandaag houden we het kort, want ik wil jullie zo snel mogelijk vertellen over deze ‘nieuwe’ maaltijd van Albert Heijn. Let’s test!

Het assortiment
In kant & klaar #64 vertelde ik over de basismaaltijd kip kerrie en dat ik deze in de bonus gescoord had; samen met deze pasta veggie kostten 2 maaltijden mijn €4,99. Nu weet ik niet of deze pasta echt nieuw is in het schap van de appie, maar voor mij was ‘ie dat wel. Ik ben daar nog nooit een pasta met de naam ‘Veggie’ tegengekomen. Lekker hip klinkt het wel, maar of het ook lekker is? Dat gaan we vandaag uitvinden. In kant & klaar 64 kunnen jullie alles lezen over het assortiment kant-en-klare maaltijden bij de AH. Door naar de bereiding!

De bereiding
Ook deze maaltijd is lekker makkelijk en staat snel bij je op tafel. Gaatjes in de folie prikken en voor 4 minuten op 700 watt. Daarna even doorroeren en je kunt eten!

kant&klaar65_2

De smaak
Qua ingrediënten is deze maaltijd niet heel bijzonder en dat is ‘ie qua smaak ook niet. Het is een gewoon een pasta met een lekkere tomatensaus. Daarbij wil wel even credits geven naar de goede hoeveelheid (niet teveel, niet te weinig) kaas die over de pasta gesmolten was. Daardoor was ik aangenaam verrast. De groente hadden nog een prima structuur en smaak en de pasta was ‘al dente’ en niet doorgekookt.

Kortom, was deze maaltijd spectaculair? Nee, de naam zegt precies wat het is: een vegetarische pasta met simpele ingrediënten. Maar was hij daarom niet te eten? Oh zeker wel. Als ik moest kiezen tussen deze pasta of de kip kerrie, koos ik voor deze pasta. Daar ben ik qua smaak toch nét iets meer van overtuigd dan van de kip kerrie, hoewel die laatste ook niet vies was. Gewoon prima dus, zeker voor deze prijs.

Volg Leo’s leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *