Kant & klaar #39: Ping & klaar Veggie Bowl Penne Pesto Rosso

Door Elske –  Hallo daar en wat leuk dat je weer meeleest met een nieuwe kant en klaar recensie! In opvolging van kant & klaar#30 waarin ik een andere variant van deze Veggie Bowls van Iglo testte. Dit keer ging ik voor Penne Pesto Rosso en hoopte dat deze me net zo goed zou smaken als de groene curry variant. Let’s test!

Het assortiment
Ik heb al aantal varianten van de Ping & Klaar serie van Iglo getest. De ene beter dan de andere. De maaltijden uit de veggie bowl-serie zijn, zoals de naam al zegt, vegetarisch. Dat maakt ze speciaal want dat zijn de andere Ping & klaar maaltijden namelijk niet. Naast deze Penne Pesto Rosso en de Groene Curry zit er ook nog een Citroenrisotto in het assortiment, die ik ook nog een keer wil testen. Je koopt deze maaltijden voor €2,99 of je wacht tot zich er weer een aanbieding voordoet. Dat gebeurt namelijk nogal eens met de kant-en-klare maaltijden van Iglo. Hoewel ik €2,99 al een behoorlijk schappelijke prijs vind.

kant&klaar39_penne_pesto_rosso_2
Voor bereiding in de magnetron…

De bereiding
In de magnetron voor 7 minuten op 800 watt, daarna goed doorroeren want anders blijft alle saus onderin. Vervolgens even af laten koelen en je kunt eten.

De smaak
Nou, ik vind dit dus een hele saaie maaltijd. Waar ik de groene curry verrassend lekker vond, vind ik deze penne pesto rosso verrassend tegenvallen. Echt jammer, want had mijn zinnen gezet op een lekkere pasta pesto vanavond.

kant&klaar39_penne_pesto_rosso_3
…en daarna. Rosso is ie in ieder geval

De saus is een beetje zoetig of zo? Maar smaakt in ieder geval totaal niet naar pesto rosso. En ik miste gewoon, tja, smaak.. De kikkererwten vind ik totaal niet passen bij een pasta pesto; het maakt de structuur in dit geval heel droog. De broccoli en tomaat zijn tot daar aan toe, maar daar had wel weer wat meer van gemogen. De pasta was prima; niet doorgekookt maar gewoon goed beetgaar. Daar is ook al het positieve mee gezegd. Sorry Iglo, maar haal deze maar uit het assortiment. De groene curry mag blijven, maar deze pesto rosso is helaas geen aanrader.

Je kunt Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet ook volgen op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Kant & klaar #39: Ping & klaar Veggie Bowl Penne Pesto Rosso

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *