Kant- en klaar Burrito Mexican Beef van Qizini – leuk voor een etentje!

Gesponsord – Goedenavond! Jongens, ik heb echt een hilarisch diner achter de kiezen. Vanavond ging ik voor vriendin Ingelise ‘koken’ en op het menu stond Mexicaans. Ik had deze week namelijk een pakket toegestuurd gekregen van Qizini met 20(!!) kant- en klare Burrito’s Mexican Beef (ik vertel je hier zo meer over) en 3 enormmmmme sombrero’s (serieus: die dingen hebben een doorsnede van 1 meter). En dit is echt de grappigste setting waarin ik in tijden heb gegeten. Instant slappelach.

lachen2
HAHAHA

‘s Middags was ik de keuken in gedoken om het diner een beetje voor te bereiden. Niet dat er nog veel moest gebeuren, maar ik vond het wel leuk om een beetje gezellige Mexicaanse hapjes op tafel te zetten. Lekker bij de Burrito’s Mexican Beef en omdat het gezellig staat. Ik maakte guacamole, om tortillachips in te dopen en een Mexicaanse salade. Aan de wraps hoefde ik niets meer te doen, die waren immers kant- en klaar.

verpakking
Niets meer aan doen.

Nu eet ik echt bijna nooit kant- en klaarmaaltijden, maar over deze burrito’s van Qizini ben ik enthousiast. Ik was sceptisch voordat ik ze ging proberen (het is toch een kant- en klaarmaaltijd en ik was bang voor een kleffe hap), maar na 14 minuutjes in de oven (180C) had ik alles behalve een slappe, kleffe wrap in handen. Best wel een lekker knapperig, goed gevuld geheel eigenlijk.

En de smaak was ook goed! De Burrito’s Mexican Beef zijn gevuld met gekruid gehakt, verse kaas, gekookte rijst en een beetje groente. De burrito’s zijn een beetje pittig, hebben echt die typische Tex Mex-smaak en ze vulden ENORM. Echt: aan één wrap per persoon heb je genoeg. Zat ik dan, met m’n twintig wraps. En guacamole. En salade. En Mexicaanse biertjes. Véél te veel. Maar het zag er wel gezellig uit. 😉

foto2
Ziet er goed uit, toch?

Ik vond dat de burrito’s qua smaak niet te onderscheiden waren van hoe ik ze normaal zelf (met behulp van een kruidenmix uit een pakje) maak. En dat is top! Het enige verschil – concludeerden Lise en ik – is dat je ze zelf nooit zo strak rolt. Potverdikkie. Nee, ik ben echt fan. Dit is een hele prima maaltijd als je onderweg bent (je kunt ze ook koud eten) of even snel in de supermarkt iets wilt halen. Overigens zijn de Qizini Mexican Beef Burrito’s o.a. verkrijgbaar bij Jumbo. Ook wel goed om te weten, mocht je ze ook willen proberen. En ik zou het doen en vooral deze week, want er loopt een toffe actie…

burrito
Die sombrero is zo groot dat je je hele maaltijd er ook gewoon op kunt serveren. ook gezellig.

LEO, IK WIL OOK ZO’N SOMBRERO
SNAP IK! Nu heb ik mijn drie awesome sombrero’s al aan vriendin Laura beloofd (iets met Carnaval), maar je kunt de sombrero’s ook zelf regelen; bij aankoop van drie burrito’s met de actiesticker (check die verpakkingsfoto hierboven, zie links op de verpakking) kríjg je gewoon een sombrero. En dit weekend is het Carnaval, dus dit heb je nodig. Overigens ook als je niet aan Carnaval doet (waar die Sombrero’s toch veel te groot voor zijn of een of andere Jopie ‘m binnen een minuut jolig van je hoofd jat), maar alleen al om ook zo’n Mexicaans diner te organiseren met vrienden. Echt ik beloof je; die sombrero’s zorgen voor de slappe lach, woehahah!

De actie loopt alleen nog deze week en je kunt je code tot 20 maart invoeren op www.qizini.com/acties/sombrero.

Nou, genoeg gezegd wat mij betreft. Diepvriespizza’s zijn nog steeds de duivel, maar deze kant- en klaar burrito’s kun je rustig eens mee grissen uit de supermarkt als je haast hebt. Enjoy!

PS: Mocht je nou zo’n hysterische sombrero te pakken krijgen, wil je dan alsjeblieft hieronder even een linkje naar een foto plaatsen? Ik moet nu al lachen.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

Eén reactie op “Kant- en klaar Burrito Mexican Beef van Qizini – leuk voor een etentje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *