Italiaans: Spaghetti met gehakt, Toscaanse groentes, mozzarella, basilicum en Parmezaanse kaas

HOI! Jongens, deze avond is nu al top. Ik ben lekker met m’n vriendje en we hebben net heerlijk gekookt, gegeten én ik heb al lekker m’n huisje opgeruimd. Terwijl het nog maar kwart voor 8 is. Nog een hele avond voor me! Wiehoe! Mag ook wel, want ik moet keihard aan de slag met de goodiebags voor le boekpresentatie. Als het me nu nog lukt om het te regelen. Maar dat ter zijde.

Ik kookte vanavond samen met vriendlief en we maakten pasta. Heel simpel, maar wel een beetje opgepimpt met allemaal lekkers.

Nodig voor 2-3 personen: 300 gr gehakt – 2 tomaten – 2 bollen mozzarella – 250gr Toscaanse groentes – 15 blaadjes verse basilicum – 2 eetlepels parmezaanse kaas – spaghetti – Bertolli pastasaus uit zak in de smaak Kruidig

Bak het gehakt rul in de pan. Snij de tomaten en mozzarella in grove stukken. Voeg de tomaten toe aan het gehakt. Bak twee minuutjes mee. Voeg dan de rest van de groentes erbij en bak weer eventjes. Doe de saus erbij en doe de stukken van 1 bol mozzarella erbij, zodat die mooi in de saus smelten. Paar basilicumblaadjes erbij en lekker laten pruttelen. Laat ondertussen de spaghetti koken. Bij het opdienen nog wat gewone mozzarella erbij, basilicumblaadjes erover en parmezaanse kaas.

Een heerlijk pastaatje. Niet bijzonder geweldig, maar wel gewoon dik prima. Mjam!

Wat heb jij gegeten vandaag? Fijne avond!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

8 reacties op “Italiaans: Spaghetti met gehakt, Toscaanse groentes, mozzarella, basilicum en Parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *