GENOMINEERD IN DE VIVA 400 ALS AANSTORMEND TALENT!

HOI! Dag leuke mensen πŸ˜€ Ik ben genomineerd als Aanstormend talent in de VIVA400! Wiehoeeeeee! En ik krijg allemaal hele leuke reacties en dat is echt heel tof, maar ik moet wel bekennen dat ik mezelf er gewoon voor op heb gegeven, op een avond met twee wijn achter de kiezen. Hahahaha! Niet voor de categorie aanstormend talent overigens. Maar leuk! En het is tΓ³ch tof dat ik door de selectie heen ben. Als die er was. Hahahahaha!
Wil je op me stemmen?

Wat is de Viva400?
Zoals elk jaar heeft VIVA ook dit jaar de VIVA400 gemaakt, een lijst van 400 inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar van zich hebben laten horen. Vrouwen die zijn opgevallen omdat ze een belangrijke prijs hebben gewonnen. Omdat ze een gat in de markt hebben ontdekt. Of omdat ze hun nek durven uit te steken voor een betere wereld. Vrouwen die, allemaal op hun eigen manier, recht op hun doel af gaan en hun omgeving inspireren. Tot en met 2 november kun je een stem uitbrengen op jouw favoriete VIVA400-vrouw. Als de stemmen geteld zijn en de top-5 per categorie bekend is, kiest de vakjury daaruit de winnaars. Op 18 november 2014 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het VIVA400 event, waar ze ook de felbegeerde VIVA400-award krijgen uitgereikt.

Waar kan ik stemmen?
Hierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. (Let goed op; er zit een bugje in het systeem waardoor je soms niet de goede naam in beeld ziet staan. Blijf goed lezen op wie je stemt: LEONIE TER VELD).

Alvast bedankt πŸ˜€


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

11 reacties op “GENOMINEERD IN DE VIVA 400 ALS AANSTORMEND TALENT!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *