Hipstertournee: Van de buurt in Amsterdam

Hoi allemaal! Het was weer eens hoog tijd voor een nieuwe Hipstertournee! Je weet wel; mijn tour door Amsterdam waarbij ik in awesome caféetjes ga werken om te kijken wat de tofste werkplek van de stad is. Vandaag aan de beurt: Van de buurt. Dat is een café heel erg in de buurt van mijn huis en het is er tof.

Van de buurt is iedere dag en avond open. Je kunt er dus naartoe voor ontbijt, lunch én diner. En om te borrelen. Wat ik gisteren ging doen met mezelf. En m’n laptop.

De inrichting is top; heel gezellig en een beetje hipster met z’n vintage meubeltjes, krijtborden en oma’s vloerkleed. Er mist wel een fiets aan de muur, waardoor je weet: deze tent wordt niet gerund door mannen met baarden die alleen groene smoothies drinken.
indebuurt

Je kunt er gezellig zitten aan de bar, aan een tafeltje bij het raam, achter een piano, aan een van de grote eettafels met meerdere personen, of je ploft neer in de zithoek, waar een te comfortabele bank staat. En dat is uiteraard wat ik deed.

Omdat het vier uur ’s middags was, bestelde ik nacho’s en een wijntje. Ik vond de chardonnay niet speciaal, maar de nacho’s waren prima. Verder vond ik op de kaart de oerbroodtosti’s natuurlijk interessant en vond ik het ook awesome dat je hier gewoon de Dutch Weed Burger kunt krijgen. Liefde voor de Dutch Weed Burger!

bnk
Mijn hoekje

Van 4 tot 7 heb ik hier toch echt heerlijk, onderuitgezakt op de bank met een wijntje, zitten werken. Het was zondagavond en het was er erg rustig, wat het een heerlijke werkplek maakte. Toch de gezelligheid van een café, maar ook gewoon aan je werk toekomen.

Ik vind Van de Buurt in Bos en Lommer een enorme aanrader. Wat een ontzettend knus en gezellig café. Absoluut een plek waar ik vaker naartoe ga. Ook om te eten, borrelen, lunchen of koffie te drinken op zaterdagochtend. Wist je trouwens dat ze ook een vet goed terras hebben? NICE!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Eén reactie op “Hipstertournee: Van de buurt in Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *