Pannenkoeken met appel, geitenkaas, walnoten, spek en honing

Hallo partypeople! Gisteravond was het zondag en had ik in een hip caféetje zitten werken en nacho’s zitten vreten met wijn. Ik had ‘s avonds geen trek meer in avondeten. Maar toch kan ik het dan niet over m’n hart verkrijgen om m’n avondeten over te slaan en dus stond ik om 9 uur – tijdens Heel holland bakt – pannenkoeken te bakken. Met geitenkaas. En appel. En spek. En walnoten. En honing. Want dat had ik allemaal nog in huis.

PS: omdat het 9 uur ‘s avonds was is het me gelukt om een bijzonder lelijke foto van het eten te maken. Geen daglicht is stom.

Nodig voor één persoon: 1 ei – kant en klare pannekoekmix – 6 plakken ontbijtspek – 1/2 appel (niet zo’n zure) – 10 stukjes walnoot – een beetje honing – wat zachte geitenkaas

Klopt het ei los met de pannenkoekmix en wat water totdat je een mooi beslag hebt. Doe drie plakken spek in de pan en schenk de pannenkoekmix er overheen en wacht totdat de bovenkant droog is. Keer de pannenkoek dan om. Beleg één helft met plakjes appel, walnoten, geitenkaas en honing en vouw de pannenkoek door de helft dicht. Bak daarna de andere helft nog even en klaar ben je!

VET LEKKER. Ik had bedacht dat ik een pannenkoek met geitenkaas en spek zou maken, maar dat leek me een klein beetje droog en die appel die ik erbij deed bleek echt een geschenk uit de hemel. Zó goed, die combinatie. Mjam! Ik at maar twee pannenkoeken op en zat toen propvol, want deze units zijn behoorlijk machtig.

Eet smakelijk!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

2 reacties op “Pannenkoeken met appel, geitenkaas, walnoten, spek en honing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *