Nu te koop: mijn nieuwste e-book ‘Gewoon wat mijn baby ‘s avonds eet’

YES mensen! Na maanden koken, fotograferen en ontwerpen is mijn nieuwste e-book NU TE KOOP! Gewoon wat mijn baby ‘s avonds eet is een e-book met 30 recepten voor baby’s van 4 maanden tot 1 jaar.

Doordat ik het afgelopen jaar moeder ben geworden, heb ik zelf doorgemaakt wat voor zoektocht het kan zijn naar de juiste informatie én inspiratie om je kindje te introduceren met vaste voeding in plaats van alleen melk. Ik struinde het internet af naar wat wel en niet goed is voor je kleintje, maar miste daarbij de koppeling met recepten. En daarom ben ik het zelf maar gaan maken. Een e-book vól met informatie, opbouwschema’s én een heleboel receptinspiratie.

Zoals je van me gewend bent is het natuurlijk geen boek vol ingewikkelde ingrediënten. Je hoeft echt niet lang in de keuken te staan en de universitaire diploma’s meal preppen kun je ook achterwege houden. Ja mensen; we houden het lekker simpel. En heb je even geen zin om te koken? Prima joh, daarvoor zijn potjes uit de supermarkt uitgevonden toch?

Naast 30 recepten per leeftijdsgroep vind je in het boek een heleboel anekdotes over hoe wij het bij Morris doen, lees je uiteenlopende tips zoals waarom je supermarktpotjes babyvoeding moet bewaren én vind je in het boek handige links naar bijvoorbeeld de lepeltjes die wij gebruiken of onmisbare keukentools.

Het boek bevat inspiratie voor voeding vanaf 4 maanden (maar dan zit je nog volop in de oefenhapjes fase, dus echt recepten heb je dan niet nodig) en echte recepten vanaf 6 maanden tot 1 jaar. En een boel recepten van 8+ maanden kan je ook nog prima maken voor een kindje van 1-1,5 jaar. Wat zeg ik; sommige recepten zijn zelfs voor jou leuk en lekker, als je er ff wat zout en peper aan toevoegt.

Van borrelplank tot baby roti en van broodpap tot babyproof Bolognese-saus; je vindt het allemaal in Gewoon wat mijn baby ‘s avonds eet. Download het e-book HIER!

√ 30 originele recepten, die je misschien zelf niet zo snel zelf zou verzinnen

√ handige informatie over hoe je start met het geven van oefenhapjes

√ opbouwschema’s met in welke maand je met welk soort voeding kunt beginnen

√ een lijst met voeding die niet geschikt is voor je kindje

√ een klikbare inhoudsopgave, zodat je makkelijk navigeert naar de 30 recepten

√ klikbare links naar bijvoorbeeld de lepels of slab die wij gebruiken of handige keukentools

√ recepten voornamelijk voor het avondeten

√ recepten speciaal voor je kindje én

√ recepten waarbij jij zelf lekker mee kunt eten

√ gecheckt door een kindervoedingsdeskundige


Komt er ooit een fysiek boek?

Om de meest gestelde vraag alvast te beantwoorden: Leo, komt er ooit een gedrukte versie? Nou, dat hoop ik natuurlijk wel, maar die plannen zijn er nog niet. Er wel een uitgeverij zijn die dit met me wil uitgeven… Ben jij een uitgeverij? Mail me! 😀

SPREAD THE WORD!
Met heel veel liefde en tijd heb ik dit e-book gemaakt en ik hoop dan ook dat het door veel van jullie gedownload wordt en met veel plezier gebruikt gaat worden. Je kan me helpen door deze blogpost te delen met andere jonge ouders, zodat meer mensen het e-book downloaden of laat zien dat je recepten uit het boek klaarmaakt op social media via #Gewoonwatmijnbabyeet (ja, die hashtag klopt; ik heb “‘s avonds” eruit gelaten omdat dat in een hashtag zo onhandig werkt). Dank je wel!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *