Gewoon wat een studentje ’s avonds eet goes YOUTUBE!

Dag lieve lezers! Al een tijdje zit ik er over te denken om aan mijn blog ook een youtube account te gaan koppelen. Het lijkt me heel leuk om filmpjes te maken, maar tegelijk vind ik het ook heel eng. Je staat immers wel voor de rest van de eeuwigheid op internet met je hoofd.

Al een tijd zit ik dit dus voor me uit te schuiven, maar komend jaar wil ik toch echt gaan beginnen. Nu heb ik aan jullie twee vragen. Wat is een goeie filmcamera en wat zou je leuk vinden om te zien op een filmpje?


Een goeie filmcamera?
Ik wil graag HD filmen, het schermpje naar mezelf toe kunnen draaien om te checken of er geen voedsel tussen m’n tanden zit (…) en ik wil niet een camera die om de twee seconden leeg is of een volle kaart heeft. Iemand een aanrader? Ik heb ook geen idee van een budget, maar zo tot 200/250eu lijkt me wel genoeg, toch?

En wat zou jij willen zien?
Ik kan natuurlijk laten zien hoe ik echt in de keuken m’n avondmaaltje klaar sta te maken (als een echte tv-kok owyeah!), maar wat lijkt jou nou leuk om te zien? Moet ik je meenemen met boodschappen doen? (Zeg nee!) Of wil je een ‘Opgemaakt’ van iedere maand waar ik steeds m’n lege potten appelmoes show (volgers van beautyblogs snappen dit:P)? Tell me! Ook als je het een belachelijk idee vindt.

Nou, ik geloof dat ik nu echt kan zeggen Tot ziens! (?).

Ojee.. Nu moet ik wel! See you in januari / februari!VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK 

(afbeelding van Jamies 15 minute meals s01e02)

19 reacties op “Gewoon wat een studentje ’s avonds eet goes YOUTUBE!

 • Nathalie zegt:

  Ik ben benieuwd! lijkt me leuk 🙂
  Wat ik graag zou zien: Breakfast ideetjes, 15 minute challenge (bvb: is het mogelijk wat Jamie ons verteld of kan het eigenlijk niet in een kwartiertje – OF, gewoon snelle maaltijden voor wanneer je moe thuiskomt na het werk, stuff from scratch vs pakjes, nieuwe dingen proberen die net op de markt zijn en overal te zien zijn in de reclame, een vriendin random dingen laten kopen voor een bepaald budget en daar dan iets lekkers mee maken, …

 • Het lijkt mij inderdaad ook een goed idee (zoals Farah en Joy al zeiden) om meer handigheidjes met snijden e.d. te laten zien! Dat is handig en echt een toevoeging! 🙂

 • Je geeft zelf al aan dat het geen vervanging wordt van de artikelen. zeker niet doen..die zijn leuk om te lezen! Video's zijn ook vaak handig en leuk. ik sta best vaak met een filmpje in de keuken..de allerhande kookvideo of de filmpjes van 24kitchen 😉 Misschien een tip om bij de Video's in het kort de hoeveelheden en oventemperatuur bijvoorbeeld er bij te zetten. Dan kun je dat in ÊÊn oogopslag zien. Maar korte filmpjes met tips of hele recepten vind ik altijd erg leuk en handig om te zien!

 • Ik vind video's ook heel fijn, omdat je dan precies kunt zien hoe je gerecht eruit moet zien en ook de hoeveelheid is handig om zo te kunnen controleren. Maar, dit kun je ook doen d.m.v. stap-voor-stap foto's. Bedenk dus wel goed hoe je die video's een verlengde van je blog wilt laten zijn, in plaats van het video's maken om het video's maken – zoals je op veel blogs ziet.

 • Anoniem zegt:

  Ik vind filmpjes juist wel leuk af en toe! Mij lijkt het leuk om recepten die echt heel makkelijk te maken zijn (maar er op een foto echt onmogelijk uit ziet) in een filmpje te zien. Dat je soort van 'bewijst' dat het echt gemakkelijk te maken is in een gewone keuken. Enn, rondom de feestdagen is het leuk denk ik. M'n ouders zitten al helemaal in de stress om hun Allerhande kerstgerecht en zouden enorm geholpen zijn met een filmpje. Sowieso misschien wel een goed idee om het idee van Albert Heijn een beetje te 'jatten'. Af en toe een filmpje met goede tips (hoe snijd je een ui, bereid je pompoen ofzo) en af en toe een complete maaltijd.

  Het gaat je vast lukken! Succes!

 • Ik vind video's ook echt helemaal niks. Artikelen zijn fijner voor tussendoor, en makkelijker op te zoeken zodra je iets nodig hebt 🙂

 • Ik vind zelf video's helemaal niks. Ik lees blogs vaak op werk, school of onderweg en dan is het lastig om een video te kijken. Als ik bij blogs die ik volg een video voorbij zie komen skip ik die dan ook standaard. Daarnaast vind ik net als Charlotte video's voor recepten helemaal niks, het is veel fijner om een recept door te kunnen lezen. Geef mij maar een artikel!

 • Ik heb daar zelf ook al eens aan zitten denken en het lijkt me best leuk. Maar inderdaad eng ;).

  Ik zou denk ik ook niet hele recepten doen. Maar misschien wat kortere filmpjes. Hoe je bepaalde dingen moet doen (ui snijden bv.) of hoe je hele kleine dingetjes klaar maakt. En op zich mee op boodschappen? Best grappig 😉

  Succes!

 • Eerlijk gezegd denk ik dat videos een heel ander publiek trekt dan geschreven blogs. Vooral voor recepten blogs. Ik vind videos voor recepten heel irritant, lees liever stap voor stap wat ik moet doen ivm pauzeren enzo. Alleen als je iets echt heel ingewikkelds gaat maken heeft voor mij een video nut.
  Daarnaast lees ik ook veel blogs in de bus enzo en dat gaat met video ook een beetje moeilijk.

  Misschien ben ik de enige die er zo over denkt, maar ik wilde je toch even mijn eerlijke mening geven! Ik vind je blog namelijk heel leuk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *