Hey leuke mensen! Er zijn alweer twee maanden voorbij en daarom tijd voor FOODPOST numero 8. Hij wordt wat chaotisch, want ik heb net een verhuizing achter de rug en een deel van de dingen wel meeverhuisd, maar sommige dingen zijn ook direct naar de Voedselbank gegaan wegens CHAOS (en gewoon omdat dat goed is).
Nu heb ik wel een hoop toegestuurd gekregen en ik hoop dat ik alles heb teruggevonden in m’n nieuwe huis, haha. Ben je een merk en heb je iets toegestuurd en mis je het in dit overzicht? Mail me ff! 😀
Goed… Deze editie van Foodpost staat vol met…. tja, van alles en nog veel meer. Let’s have a look!
Overigens ff een kleine disclaimer vooraf; ik heb m’n fotohoekje nog niet echt gevonden in het nieuwe huis, dus de foto’s zijn echt vrij matig. Ik wil dat dit veel mooier is, maar het was ff niet anders. Sorry! En ik hoop dat je het niet heel erg vindt :).
En dat was FOODPOST numero 8 alweer! Hij stond vol met dingen die intens GOOR en intens heerlijk waren, haha. Ik hoop dat ik niemand beledig met mijn mening en dat je als je het roerend met me oneens bent, je ff van je laat horen in een reactie hieronder :D.
Thanks voor het lezen en tot over ongeveer 2 maandjes met een nieuw overzicht!
Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.
Goedemiddag leuke mensen en welkom bij mijn dagboek van dinsdag 31 januari. Kan je geloven dat dit alweer de laatste dag van januari is? Ik vond... Lees verder
Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag! Ik heb echt een vetttttt fijne week achter de rug, waar ik je zo alles over ga vertellen. Ik... Lees verder
Goedemorgen goed volk en welkom op vrijdag! De zon schijnt en ik heb gister echt een gewellllldige vrije dag gehad, dus dat is helemaal heerlijk. Ik... Lees verder
6 reacties op “FOODPOST #8: heel veel gore dingen, maar ook intens geweldige chocolade”
Nikki zegt:
Ooh. Ik proef de gember juist onwijs terug in de nieuwe desperados. Vind hem heerlijk!
Ben benieuwd naar het Eet spel. Klinkt wel als iets wat we hier nodig hebben.
Daphne zegt:
Yes, Etenstijd! Ben benieuwd wat je er van vindt 😀
En die Verkade repen wil ik!!!
Elyse zegt:
Haha heerlijk om te lezen weer! Wat ik niet snap: waarom maak je (Stooker) decaf koffie maar verkoop je die vervolgens niet in je webshop omdat je er niet trots op bent? Ben wel heel benieuwd: waar komt dat Japanse mes vandaan waar geen ander merk aan kan tippen?
Haha leuke post! Die pindakaas repen vind ik echt vet lekker. 🙂
Dirk zegt:
Kombucha wordt gemaakt van gefermenteerde zoete thee, niet van rot fruit
Elmira zegt:
Ha Leo,
Heerlijk weer om te lezen! En ook al vind jij er niks aan, ik kan aan de hand van jouw beschrijvingen meestal wel inschatten of het iets is wat ik wil proberen 🙂
Goedemiddag leuke mensen en welkom bij mijn dagboek van dinsdag 31 januari. Kan je geloven dat dit alweer de laatste dag van januari is? Ik vond... Lees verder
Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag! Ik heb echt een vetttttt fijne week achter de rug, waar ik je zo alles over ga vertellen. Ik... Lees verder
Goedemorgen goed volk en welkom op vrijdag! De zon schijnt en ik heb gister echt een gewellllldige vrije dag gehad, dus dat is helemaal heerlijk. Ik... Lees verder
Nikki zegt:
Ooh. Ik proef de gember juist onwijs terug in de nieuwe desperados. Vind hem heerlijk!
Ben benieuwd naar het Eet spel. Klinkt wel als iets wat we hier nodig hebben.
Daphne zegt:
Yes, Etenstijd! Ben benieuwd wat je er van vindt 😀
En die Verkade repen wil ik!!!
Elyse zegt:
Haha heerlijk om te lezen weer! Wat ik niet snap: waarom maak je (Stooker) decaf koffie maar verkoop je die vervolgens niet in je webshop omdat je er niet trots op bent? Ben wel heel benieuwd: waar komt dat Japanse mes vandaan waar geen ander merk aan kan tippen?
Kelly zegt:
Haha leuke post! Die pindakaas repen vind ik echt vet lekker. 🙂
Dirk zegt:
Kombucha wordt gemaakt van gefermenteerde zoete thee, niet van rot fruit
Elmira zegt:
Ha Leo,
Heerlijk weer om te lezen! En ook al vind jij er niks aan, ik kan aan de hand van jouw beschrijvingen meestal wel inschatten of het iets is wat ik wil proberen 🙂