Dinner: Italiaanse gehaktballetjes met mozzarella, spinazie, basilicum en pijnboompitten in tomatensaus met couscous

Dag allemaal! Er rust echt een vloek op deze maaltijd. Ik heb dit toch echt al een paar keer klaargemaakt en nog nooit heb ik er écht een mooie foto van kunnen maken. Fuck de winter, ik heb zomer(licht) nodig. Maar goed. Het was wel weer heeeeeeerlijk. Weer? Ja weer! Deze Italiaanse gehaktballetjes met mozzarella, basilicum en spinazie in tomatensaus is een van mijn favoriete recepten en ik heb ‘t al schandalig vaak gegeten. En ik niet alleen, want ik krijg iedere keer ongeveer een miljoen (ongeveer..) reacties van lezers die ‘m ook al hebben klaargemaakt. Mmmm!

Het hele recept vind je in mijn kookboek, maar hier in ieder geval op een rijtje wat er dan allemaal in zit:

Half om half gehakt – oregano – paneermeel – gezeefde tomaten – cherrytomaatjes – spinazie – basilicum – pijnboompitten – couscous (of pasta)

Veel te verrukkelijk en ik heb echt veeeeeeel te veel gegeten. Ik zat zó vol. Maar het was heerlijk :D.

AH jongens, morgen is m’n vakantie voorbij. Boeeeee! Dan begint ‘t echte leven weer… Ook wel goed hoor, ik ben nu echt te weinig aan het doen met m’n dagen dus het is wel even goed om weer een schop onder m’n kont te krijgen. Maar boeeeee!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

3 reacties op “Dinner: Italiaanse gehaktballetjes met mozzarella, spinazie, basilicum en pijnboompitten in tomatensaus met couscous

  • Ik volg momenteel momenteel overdag therapie in een psychiatrisch centrum.
    Om de twee weken maken we zelf onze lunch en ik had dit recept aangehaald.
    Niets anders dan positieve reacties!!!!
    Een blijvertje dus!!!!!

  • Ik heb dit vanavond voor het eerst gemaakt (met pasta) en het was heel lekker! Ik had er alleen iets te veel tomaten bij gedaan waardoor het wat waterig werd, maar dan weet ik dat nu 😉 Ohja en ik deed er wat chiliflakes bij! Goeie tip, al zeg ik het zelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *