Bertolli pasta met gehaktballen, courgette, paprika en tomaat

Goedenavond lieve lezers! Oh oh oh, wat heb ik lekker gegeten en wát zit ik vol. Pfoe!

Ik at vanavond een pasta van Bertolli; Gehaktballetjes alla pizzaiola. Dit at ik een paar weken geleden ook, maar toen heb ik er niet over geblogd..

Je mixt rundergehakt met een Italiaanse kruidenmix (zit in ’t pakket) en maakt kleine gehaktballetjes. Die bak je even gaar en dan voeg je daar gesneden courgette, gele paprika en tomaat aan toe. Dit laat je lekker pruttelen en ondertussen kook je de pasta (zit ook in het pakket). Voeg aan de gehaktballetjes met groentes een saus toe (ook uit het pakket) en weer even laten pruttelen. Als ’t klaar is, serveren met sla. Super super super lekker en heel vullend én heel makkelijk. Mjam!

Omdat het morgen Koninginnedag is (partyyy), weet ik niet of ik ga bloggen. Bovendien heb ik vandaag veel eten gemaakt, dus waarschijnlijk eet ik dat morgen 😉

Dus.. tot dinsdag?

Fijne Koninginnedag! Byebye

3 reacties op “Bertolli pasta met gehaktballen, courgette, paprika en tomaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *