Dinner: Fresh springrolls met een kokosomelet, garnalen, mango en avocado

Ola vrienden! Man, ik heb me toch een paar bizarre dagen achter de rug.. I QUIT MY JOB! Ik ben niet langer werkzaam bij het DeLaMar Theater en heb afgelopen vrijdag mijn laatste werkdag gehad. En dat ging samen met een dikke dikke afscheidsborrel, die echt fantastisch was. Maar eerst; aaaaaah ik heb mijn baan opgezegd! Na 3,5 jaar in echt wel een toffe functie (online marketeer ), werd het tijd voor iets nieuws. Veel mensen denken dat ik nu fulltime ga bloggen, maar dát is niet het geval. Ik heb een nieuwe uitdaging gevonden, waar ik als het goed is vanmiddag het contract ga tekenen, dus dan kan ik jullie daar meer over vertellen (CHECK INSTAGRAM! :D).

En nu is het maandag en heb ik gewoon even vrij. Zo lekker! Tijd om me voor te bereiden op een nieuwe baan, om los te komen van DeLaMar en om heel veel voor m’n blog te doen. Want de komende tijd zal ’t wel druk worden.

Afgelopen vrijdag had ik dus m’n afscheid bij DeLaMar en we hebben echt zo goed geborreld. Heel veel wijn en heel veel frituurhapjes. Veel te lekker, maar veel te slecht. Ik voelde me zaterdag dan ook niet op m’n allerbest. Niet gruwelijk brak, maar ook niet fantastisch lekker. En daarom besloot ik ’s avonds lekker fresh springrolls te eten. Mag dit mijn nieuwe lievelingseten zijn? Mjam wat makkelijk, lekker en fatsoenlijk!

Nodig voor twee personen (of voor één persoon met veel honger): 2 helften van de mango – scheutje kokosmelk – 2 eieren – 1 bakje cocktailgarnalen (hoeveel is dat, 200 gram ofzo?) – 1 avocado – paar plukken taugé – rijstvellen (stuk of 8, gewoon verkrijgbaar bij AH) – soyasaus

Kluts de eieren en meng met de kokosmelk. Doe wat kokosolie als je dat hebt -en anders wokolie of zonnebloemolie- in de wok en bak taugé en garnalen hier eventjes in. Voeg het ei-kokosmelkmengel toe en bak er een omelet van. Don’t worry; als dit totaal mislukt en de omelet uit elkaar valt, maak je er gewoon roerei van hahaha. Snij ondertussen mango in stukjes en avocado fijn. Week het rijstvel in warm water en leg op een plankje of op je bord. Doe er mango, avocado en de kokosomelet met garnalen en taugé in en rol dicht. Wederom; don’t worry als dit er niet uit ziet en je het totaal niet voor elkaar krijgt. Lukte mij ook niet en toch is het verrukkelijk. Daar gaat het om, haha ;). Maak zo een aantal springrolls klaar. Je kunt ze warm en koud eten en ik zou ze opdienen met een schaaltje soyasaus erbij, want dat is lekker. Niet per se nodig, wel lekker.

Dus, vette aanrader! Woehoe!

En nu ga ik heel erg hard werken om duizend blogposts van de afgelopen tijd in te halen. Ik vond ’t nogal wat; m’n baan opzeggen. En heb daarom heel veel geborreld, champagne gedronken en genikst, maar nu is het weer tijd voor actie :D.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

3 reacties op “Dinner: Fresh springrolls met een kokosomelet, garnalen, mango en avocado

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *