Dineren bij Dubbel, de ouders van Bas en Spa Zuiver!

Goedenavond! Oh oh oh al sinds vorige week woensdag staat er geen nieuw recept online omdat ik steeds buiten de deur at! Ik zal eens even vertellen hoe ik mij de afgelopen dagen heb gevoed:)

Donderdagavond ging ik naar de voorstelling Lange dagreis naar de nacht, van Toneelgroep Amsterdam in de Stadsschouwburg (en ik vond het best wel saai…) en van te voren at ik met collega’s bij Dubbel (lelijkste logo ooit), aan het Leidseplein. Ik had een prima tortellini met bospaddestoelensaus. Wat heel machtig was. Maar lekker!

Vrijdagavond had ik een borrel bij de ouders van vriendlief en at ik snel een opwarmpastaatje bij hun. En daarna lekker borrelen :). Zaterdag was ik dan nog steeds bij hun en aten we lekker shaslicks van de grill. Was lekker!

Zondag ging ik dan de hele dag relaxen in Spa zuiver en daar heb ik met drie vriendinnen genoten van een heerlijk drie gangen diner en omdat we nog een shitload aan cadeau- en kortingsbonnen hadden hoefden we voor de hele dag sauna+spa en inclusief diner maar 44eu te betalen. Ik at brood vooraf, daarna de vis van de dag en dat was roodbaars, met aardappelmousseline en ik heb géén idee wat dat is. Gewoon een chique naam voor aardappelpuree ofzo? En dan nog seizoensgroentes. Het was echt goddelijk lekker! En het toetje was nog beter. Ik bestelde samen met een vriendin de aardbeien met balsamico en basilicum, én een chocoladetaart met slagroom en dat was natuurlijk een heeeerlijke combi bij elkaar. BLIJ 🙂

Dus, dat waren de afgelopen dagen:) Zijn jullie niet uitgehongerd zonder nieuwe inspiratie?

5 reacties op “Dineren bij Dubbel, de ouders van Bas en Spa Zuiver!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *