De lente komt! Mijn nieuwe ontbijtroutine + nieuwe smaken Quaker Cruesli

Gesponsord – Hoi! Jongens, ik ben vrolijk. Ik heb allemaal leuke dingen te vertellen in deze blogpost. Het wordt al bijna een beetje lente en ik heb compleet de lentekriebels te pakken. Woehoe!

Zoals jullie misschien wel hebben gezien, ga ik binnenkort (1 april!) stoppen met mijn werk bij Vrouwen.nl, om me helemaal te focussen op mijn blog. WAAAH! Super spannend en ik kijk er zooo naar uit. Dat betekent dat ik veel meer tijd heb om recepten klaar te maken, om vaker uit eten te gaan (reviews!) en óók meer de tijd heb om weer wat beter voor mezelf te zorgen. En met dat vooruitzicht is er stiekem iets aan het veranderen…

Jullie kennen mij als Leonie die altijd vier droge crackers eet als ontbijt, toch? Ik ben daar stiekem af en toe een beetje van af aan het stappen. I KNOW. BIG DEAL! Natuurlijk is de liefde voor crackers nog niet voorbij, maar ik merk dat ik het best leuk vind om af en toe de tijd te nemen voor een lekker ontbijtje. Regelmatig duik ik de keuken in voor experimenten met yoghurt en allemaal toppings en heel veel fruitsapjes. En ik vind het leuk! En lekker!

ontbijtopbed1

Ik kan me dus echt verheugen op het moment straks dat ik niet meer intens-veel-te-druk-werkdagen-van-7-uur-‘s-ochtends-tot-11-uur-‘s-avonds-maak en dat het dan óók nog eens lekkerder weer wordt buiten. 1+1=2 en toen Quaker mij vroeg om iets te schrijven over #mydailypleasure, wist ik meteen dat het hier over moest gaan. Mijn daily pleasure is namelijk dat ik straks, als het zonnetje ‘s ochtends schijnt en ik geen baas heb waarvoor ik vroeg uit mijn nest moet, eindelijk weer lekker in mijn Amsterdamse achtertuintje kan gaan genieten van een uitgebreid ontbijt. Kommetje yoghurt, sapje, kopje koffie. Zennnn. Ik heb er zin in!

0T4A1009

Helemaal mooi is dat Quaker vorige week twee nieuwe limited editions heeft gelanceerd (die lancering waar ik bij was, met Manuel Broekman). Ik heb één van de twee geproefd en die is intens lekker. Op de foto hieronder mijn ontbijt: een kommetje magere kwark met bevroren rood fruit (bevroren fruit is ‘s ochtends goed om snel fris wakker te worden), mango en Quaker Cruesli Black Berrylicious. Mjam!

ontbijtopbed6

Met het vooruitzicht dat ik dus meer de tijd ga nemen voor m’n ontbijt, ben ik op zoek naar heel veel ontbijt-inspiratie. En nu zijn er dus twee nieuwe smaken cruesli; Cookies & Cream en Black Berrylicious. Die tweede heb ik geproefd en ik vind ‘m echt heel heel heel lekker. Ook goed om te weten: de vernieuwde cruesli’s bevatten 30% minder suiker, zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen.

De nieuwe smaken Quaker Cruesli vind je vanaf nu in de winkel en ze zijn een jaar verkrijgbaar. Je herkent ze aan de verpakking met een hartjesvormig-kommetje er op afgebeeld. Vind ik een leuk detail <3.

Ik verheug me intens op 1 april en kan niet wachten om jullie dan iedere dag te inspireren met veel meer dan alleen mijn avondeten. Misschien ga ik er wel ontbijtreceptjes bij maken (en dan niet van die #healthy intens saaie dingen, maar gewoon écht lekker ontbijt), misschien ga ik wel veel meer lunchrecepten delen, veel vaker uit eten, maar één ding is zeker: jullie gaan meer van me krijgen. En ik heb er zin in 😀 Laat de lente maar komen, ik ben er klaar voor!

Waar verheug jij je het meeste op als je aan de lente denkt? Wat is jouw daily pleasure? Deel ‘m met #mydailypleasure op social media!

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

3 reacties op “De lente komt! Mijn nieuwe ontbijtroutine + nieuwe smaken Quaker Cruesli

  • Mijn daily pleasures zijn tosti’s en broodjes met pindakaas en hagelslag/banaan 😀
    Super leuk dat je misschien ook ontbijtreceptjes gaat maken misschien eet ik dan wat anders dan tosti’s in de morgen 😛

  • Oeh die nieuwe smaken lijken me echt super lekker! Weer eens wat anders. Ik sla zelf echt nog te vaak het ontbijt over dus wat goede receptjes kan ik wel gebruiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *