Toffe cadeautjes voor mijn verjaardag!

Hi there! Vorige week donderdag -10 maart- was ik jarig, woehoe! En dat heb ik echt best wel goed gevierd. Op donderdag ging ik uit eten, vrijdag had ik even pauze, zaterdag gaf ik een feestje thuis en zondag kwamen mijn ouders en zus bij me langs in Amsterdam. Bij heel veel feestjes en heel veel verjaardag vieren horen heel veel cadeautjes en omdat ik awesome dingen kreeg, wil ik dat graag even met jullie delen. Niet alles, maar wel een paar toffe dingen. Let’s go!

taart

Ah, ik moet natuurlijk even beginnen met een foto van de taart. Die kwam van Life of Pie Amsterdam en was, zoals je kunt zien, fantastisch. Bij Life of Pie Amsterdam is iedere taart uniek en op bestelling gemaakt. Je geeft via de website door wat je in gedachten hebt en de meiden van Life of Pie gaan voor je aan de slag. Maar wees wel op tijd, want ze hebben het echt heel heel heel druk. Wat natuurlijk niet verbazingwekkend is, want HOE TOF IS DEZE TAART? #alleenmaarliefde

Schermafbeelding 2016-03-14 om 16.37.43

Het allereerste cadeautje dat ik kreeg kwam van Claartje en Emma. Op de Keizersgracht in Amsterdam zit een sierradenwinkeltje waar ze hele hippe sierraden verkopen, van goede kwaliteit, voor een goede prijs. Het winkeltje heet Eenvoud en ik zou er altijd al eens met Claartje naartoe om te shoppen, maar nu shopte Claartje er voor mij! En ik kreeg dit prachtige ringetje. Love it! En echt zilver, dus hij blijft voor altijd mooi.

glazen

Van mijn ene vriendinnengroepje kreeg ik allemaal mooie spulletjes voor in de keuken/voor op tafel. O.a. deze super mooie wijnglazen van Nachtmann, waar ik echt suuuuper blij mee ben. Ik had al zulke whiskyglazen (zuipschuit) en nu dus ook wijnglazen. Tof is dat de glazen echt super zwaar zijn. En gewoon prachtig. Verkrijgbaar bij Bijenkorf!

collage

M’n vriendinnetjes waren echt los gegaan in de Bijenkorf, want ik kreeg ook nog dit toffe bordje (perfect voor mijn vier cracottes ’s ochtends), deze theedoek van Bloomingville (echt mijn merk) en de marmeren onderzetter; die ik heel tof kan gebruiken voor foto’s voor m’n Instagram, woehoe! Blij mee!

pan

Aan mijn ouders had ik hele praktische cadeaus gevraagd: ik had echt nieuwe pannen nodig, omdat mijn huidige pannen echt onwijs aangekoekt en niet meer met anti-aanbaklaag zijn. Tijd voor nieuwe pannen dus! Vet chill; ik kreeg een aantal verschillende van Tefal. Vooral relaxt: er zitten ook kleine pannen bij. Dat is echt de beste tip ooit voor als je vaak voor 1 persoon kookt: neem kleine pannen. Scheelt vet veel afwas. Woehoe!

pizzabord

Ook op het lijstje voor mijn ouders: pizzaborden. Ja; ik heb altijd een lijstje met dingen die ik wil hebben, haha. Lekker georganiseerd. Pizzaborden miste ik nog in mijn servieskast en altijd als ik een pizza maak, vind ik het intens irritant dat ‘ie niet op m’n bord past. Dat is vanaf nu verleden tijd, yay!

whisky

En last but not least: van de vriend van mijn zus kreeg ik een fles knettergoede whisky. In december was ik bij hun op bezoek geweest en had Yorick me volgegoten met de lekkerste whisky’s. Omdat ik gek ben op sterke drank en op goede verhalen, wilde ik van Yorick een fles goeie whisky hebben. Deze ‘peat monster’ is heel rokerig en daar hóu ik van! Maar ik moet toegeven dat ik ‘m nog niet heb geproefd, want ik was zo zo zo brak zondag (van het feestje zaterdag) dat ik de geur amper aan kon. Binnenkort laat ik weten hoe hij was, goed? ;-).

Nou, dat was ‘m! Dat waren niet alle cadeautjes, maar een mooie greep die goed laat zien hoe awesome mijn vrienden en familie zijn 😀 Er kwam zelfs een cadeautje uit Isanbul, zo cool! Ik ben echt overal heel blij mee, dus dat is tof. Op naar volgend jaar!

Oja, en over mijn leeftijd gaan we het niet hebben. HUILEN.

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

4 reacties op “Toffe cadeautjes voor mijn verjaardag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *